|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
przebranie za Umę z Kill Bill
Witajcie,
Idę na impreze przebierankową. Chciałam przebrać się za Umę z Kill Billa. Znalazłam w szafie taką sukienkę, ona jest obcisła i żółty bardziej daje po oczach. Pomyslałam, że mogłabym ją wykorzystac jako "seksowniejszą" wersję Umy. Co myślicie? Nadaje się? Jeśli tak to jakie dodatki? Chodzi bardzej o dół (rajstopy, buty) i góre (tzn. co na siebie zarzucić bo nie wiem jaka będzie temperatura)? Szablę kupię gdzieś w zabawkowym albo w ostatecznośći wytnę z kartonu. Włosy mam jak bohaterka - blond, do ramion + taka rzadka grzywka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: przebranie za Umę z Kill Bill
Ja bym postawiła na czarne kozaki... Najlepiej matowe, ew. jakies botki, ale jakie by nie były ważne żeby się wygodnie imprezowało
![]() A rajstopy to raczej czarne, po powinno być z pazurem ![]() Może ramoneska... Nie wiem czy już nie za duży ten pazur w mojej wizji ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Nindżopesz
|
Ja bym dała żółte kryjące rajstopy i żeby nie zakrywać sukienki jakąś bluzkę z długim rękawem pod spód. Pasowały by również żółtą ale jak wyjdzie kiczowato to ewentualnie czarną. Fajnie byłoby pochlapać strój sztuczną krwią
![]() Buty... Uma chyba na bosaka latała o ile pamiętam? Baletki albo coś na obcasie, czarne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zasugerowałabym się propozycją papill_on
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Myślę, że bez względu na strój nie można przebrać się za Ummę. Ona jest tak oryginalna i niepowtarzalna, że raczej inna kobieta nie da rady jej naśladować/kopiować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.