|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
przyjemność
hej
może mnie wyśmiejecie, ale napiszę. Razem z moim chłopakiem mamy przed sobą jeszcze pierwszy raz. Wiadomo to początek naszego związku (spotykamy się od 4 miesięcy) więc jesteśmy sobą bardzo zafascynowani, często trudno nam panować nad emocjami i hormonami. Zaczęliśmy uprawiać "seks przez ubranie" czyli po prostu ocierać się o siebie. Czy robiłyście tak kiedyś? Jemu jest baardzo przyjemnie ale mi nie, nie wiem czemu na mnie to nie działa. Co robię nie tak...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: przyjemność
Jemu jest przyjemnie, bo jego narząd jest stymulowany bardziej, niż twoja łechtaczka. Jeśli to ci się nie podoba, nie czujesz rzyjemności, to nie rób niczego wbrew sobie i mu o tym powiedz.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile macie lat? myslalas moze o pettingu na początek? ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- I zgadzam się, jesli tobie nie sprawia to przyjemnosci to nie rób tego, przerwij chlopakowi zabawę. Nie rób niczego wbrew sobie. I zapewniam cię, wszystko jest z tobą w porządku
|
|
|
#4 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
WWWWrrróć, poczytałam, doinformowałam się. Powiedzieliście sobie w ogóle jasno, że tworzycie parę? bo chwilę temu nią nie byliście.
Z twoich postów mozna wywnioskować, że nie ma między wami komunikacji, a to nie wróży dobrze ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
2. 100000 kobiet moze to uwielbiac, a ty nie i wszystko z tobą ok. Jedne lubią być calowane po szyi inne za to oko wydrapią. Grunt to być szczerym wobec partnera i nie zmuszac się do niczego.
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ocieranie? jakbyś była w leginsach i stringach to może byś coś poczuła.
Kobieta wolniej się podnieca z reguły niż facet. Wiem po sobie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne, zakladasz kolejny dziwny wątek a nie raczylas mi odpowiedzieć na pytanie czy wy w ogole jasno sobie powiedzieliście, że tworzycie parę.
Z tego co zdązylam sie zorientowac to masz dziwne relacje z tym chlopakiem, a moze innymi chlopakami tylko ja nie nadążam ps. moj facet mowi ze przez spodnie ujdzie ale jak na niego to podziała to będzie tyle prania
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Ja odczuwam wtedy przyjemność
najfajniej jest gdy ma luźne spodenki i czuję jak penis ociera się o łechtaczke.Plus pieszczenie piersi a ja na Nim-możesz tak spróbować ![]() Jeśli Tobie to nie odpowiada to powiedź a może wymyślicie co innego co będzie obojgu sprawiało przyjemność.
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Na waszym miejscu poszukałabym innych zabaw tego typu
Jak zaczniecie się pieścić bez ubrań to doznania masz jak w banku Tylko, że w tedy dopiero będzie wam ciężko zapanować nad emocjami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

może mnie wyśmiejecie, ale napiszę. Razem z moim chłopakiem mamy przed sobą jeszcze pierwszy raz. Wiadomo to początek naszego związku (spotykamy się od 4 miesięcy) więc jesteśmy sobą bardzo zafascynowani, często trudno nam panować nad emocjami i hormonami. Zaczęliśmy uprawiać "seks przez ubranie" czyli po prostu ocierać się o siebie. Czy robiłyście tak kiedyś? Jemu jest baardzo przyjemnie ale mi nie, nie wiem czemu na mnie to nie działa. Co robię nie tak...

Tylko, że w tedy dopiero będzie wam ciężko zapanować nad emocjami