|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Orgazm bez wytrysku ?
Witam. Wczoraj "bawiłam się" z moim chłopakiem. Pieściliśmy się dłońmi i ustami. Jednak gdy on doszedł to nie było wytrysku. Kilka godzin później spróbowaliśmy jeszcze raz lecz znowu miał orgazm bez wytrysku. Czy to jest możliwe, żeby miało na to wpływ np zbyt długie podiecenie bez pieszczot ? Czy to coś oznacza, czy tylko po prostu się zdażyło i następnym razem może dojść z wytryskiem ? Dodam, że gdy sam się pieścił u siebie to miał wytrysk.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Orgazm bez wytrysku ?
Mój tak także ma. Gdy ma ciężki dzień długo w pracy jest zmęczony i wieczorem dochodzi do stosunku płciowego to wielokrotnie ma orgazm lecz bez wytrysku. Danego wieczoru może tak mieć 2-3. Z kolei następnego ranka gdy dochodzi do sexu ma bardzo duży wytrysk. Jeśli jest wypoczęty to ma zawsze wytrysk. Więc może stres ma na to wpływ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
U mojego TŻta tak bywa jak się powstrzymuje bo nie chce za szybko dojść i później jak dochodzi do już bez wytrysku.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
On przyjechał do mnie wczoraj rano. Raczej nie był mocno zmęczony. W piątek miał zawody z kosza, więc może to też miało na to wpływ. Zmartwiło mnie to, ponieważ pierwszy raz spotkało mnie coś takiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
To chyba nic zlego, nie ma sie czym przejmowac. Tez juz o tym slyszalam...
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja za pierwszy razem też się zmartwiłam lecz nic mu o tym nie mówiłam. Obecnie wiem, że tak nieraz jest. Jednakże przyznam się czasami myślę, że może to jest oznaka jakiś pierwszych problemów. No dobra jeszcze nie ma 40.
Hakuo a ile lat ma twój. Wysiłek sportowy mógł mieć na to wpływ. A właściwie powiadają, że kobiety też zawsze nie mają orgazmu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Mój chłopak ma 18lat. Chyba zaraziłam się od niego panikowaniem, ponieważ on jest przedrażliwiony na punkcie zdrowia i ogólnie chorób dlatego tak się teraz matrwie ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.