|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wesele w oklicach Bielska-Białej
Witajcie,
czy któraś z Was organizowała swój ślub i wesele w okolicach Bielska-Białej?Konkretnie chodzi mi lokale weselne. Co prawda mam na oku kilka, min. Dwór Świętoszówka ale chętnie poznam Wasz opinie. Może ktoś miał tam wesele? |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wesele w oklicach Bielska-Białej
Mój Brat miał wesele w "Dworku Stara Cynkownia" w Czechowicach. Wszystko było super przygotowane.
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Miałem okazję pracować w Dworze Świętoszówka kilkanaście razy. Bardzo przyjemne miejsce. Obsługa na najwyższym poziomie, smaczne jedzenie i piękna sala - ogólnie można brać w ciemno. Galeria zdjęć i opinie w linku poniżej:
<link> Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2015-10-22 o 15:39 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;48798784]Mój Brat miał wesele w "Dworku Stara Cynkownia" w Czechowicach. Wszystko było super przygotowane.
[/QUOTE]Byłam na 2 imprezach (wesele i dość duża podwójna 40-ka) w Starej Cynkowni i również polecam. Ładna sala, dekoracje, dobre jedzenie i sporo miejsca do zabawy (mam na myśli główną salę, nie tą konferencyjną). Jedyny minus to okolica. Świętoszówkę zachwalała rodzina, podobno dobre jedzenie i "ogarnięta"obsługa. Wizualnie przyznaję- bardzo ładna sala, z klasą (ale to tylko opinia na podstawie zdjęć..) ![]() Co do innych sal - w Czechowicach byłam również na komunii i weselu w Dworku Eureka i wszystko byłoby super, gdyby nie jedzenie.. Sala balowa jest przepiękna, obiekt posiada duży parking, miejsce do posiedzenia na zewnątrz itd. ale na obu imprezach jedzenie które dostaliśmy było zimne i niezbyt smaczne. Nie wiem czy trafiłam na 2 pechowe dni czy to ogólna wina cateringu (na swojej stronie facebookowej mają większość pozytywnych opinii o jedzeniu), ale patrząc na cenę menu jednodniowego- nigdy bym za takie dania tyle nie dała Znajomi którzy bawili się tam na weselu też narzekali, wiec już nie wiem jak to z ich jedzeniem jest ![]() Kolejna sala - Wrzosowa (okolice Czechowic, Ligota), sala bardzo ładna (można oszczędzić na dekoracjach, bo wystarczy naprawdę niewiele a sala wygląda świetnie), niezbyt wielka (na moje oko- do 80 os. max), dobre jedzenie, blisko do parkingu, posiada zadaszone miejsce na zewnątrz i ładne toalety
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam dwa razy na chrzcinach i robimy tam wesele we wrześniu. Profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie, bogate menu, przemiła pani od wesel i od razu można tam przenocować gości
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
A w Rancho pod strusiem przypadkiem nie mają dodatkowej sali weselnej? Warto sprawdzić bo miejsce świetne
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

19.09.2015