|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Nie umiem zadzwonic do szwajcarii
mam ogromna prosbe wiecie moze jak moge zadzwonic do szwajcari ni emoge smsa napisac a ja bardzo chce porozmawiac wiem ze numer zaczyna sie "41" tylko nie moge sie polaczyc.prosze pomozcie!!!!!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie umiem zadzwonic do szwajcarii
Klaudii17 jesli dzwonisz ze stacjonarnego z domu na stacjonarny tam to na poczatku wykręcasz "00" potem numer kierunkowy kraju (np. "41"), a potem reszte cyferek.
Z komórki to nie jestem pewna - bo nie dzwoniłam jeszcze.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Wysyłam za to sms-y do koleżanki za granicą i wklepuję następująco: najpierw kierunkowy kraju (np. +46) a potem reszte numeru (9 cyfr). I dochodzą.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
wiesz ze przypadkowo wykrecilam na poczatku "00" i mi sie odezwala jakas goscinka po niemiecku i chybapowiedziala ze abonament czasowo wylaczony:P czyli maja poprostu kome wylaczona. a z bramki nie mozna wyslac smsa????
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
akurat w pracy siedze
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Wykrecilam normalnie numer 0041 i 9 cyferek:P no i taka pani po niemiecku powiedziala ( to co zrozumialam) ze mam sprobowac pozniej. A nie wiecie jak wyslac smsa z bramki????Komorka jest polska tylko kupil karte w szwajcarii.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Po angielsku tez sie odezwala pani i jest identyko tak samo jak po angielsku np. w idei po angielku mowia ze abonent czasowo wylaczony. z komorki dawalam strzalke i bylo to samo.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za informacje
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
bardzo prosze jesli ktos wie napiszcie mi jak moge wyslac smsa z bramki do szwajcarii!!!
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Z bramki bedzie ciezko bo wiekszosc bramek jest platna. Czasem gdzies sie trafi kilka bezplatnych smsow ale one natychmiast sa wykorzystywane.
Moze sprawdz sobie w google kostenlos, sms, schweiz. Czasem sie cos trafi. Normalnie bramki sa bezplatne jak masz abonamet w jakiejs sieci (i wtedy masz np. 50 gratisowych sms). Mysle ze najlatwiej wyslac sms z polskiej komorki na szwajcarska. ja tak robilam setki razy i wszystko bylo ok. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

akurat w pracy siedze