|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Podziwiam Was :)
.... za umiejętność chodzenia na szpilkach po polskich chodnikach
![]() Chciałam sobie kupić ostatnio kozaki na cienkim obcasie, ale jednak zrezygnowalam. Nie wyobrazam sobie lazenia po kilka godzin w takich butach. Szczegolnie zima, gdy jest slisko. ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podziwiam Was :)
Hmmm...tak chodzić w szpilkach po naszych chodnikach to naprawdę sztuka
![]() ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
oj tak trening czyni mistrza ja smigam w szpileczkach nie tylko po chodnikach, ale także po zwirku który leży na mojej drodze do pracy, a zaraz za nim rozpoczyna sie brukowa uliczka, oj ciężką mam droge ale już sie wprawiłam. o dziwo w szpilkach noga misie nie wykręca, a jak zdarz mi sie załozyć buty na koturnie, bo musze gdzies szybko wyskoczyć to co chwile sie potykam. Tak więć wnioskuje z tego że moje stopy tylo do spilek są stworzone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A ile czasu zajelo Wam przyzwyczajanie sie do szpilek ?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nie pamietam juz bo to było bardzo dawno, pamietam tylo że na początku strasznie mnie bolały stopy i czułam każdy malutki kamień jaki stanoł mi na drodze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Najgorsze na początku są skurcze stopy. Zwłaszcza zimą, kiedy stopa jest zmarznięta i nagle...skurcz. Nie mozna chodzić, bo boli ani zdjąć buta i rozmasować, bo jak to zrobić na środku ulicy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.