|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy chłopakowi wypada?
Tylko proszę nie wyśmiejcie mnie z tego co napiszę
Od tygodnia zacząłem współżycie z pierwszą swoją dziewczyną i mam pytanie jak postrzegacie chłopaka który hm... nie za bardzo potrafi się opanować podczas seksu a dokładnie podczas szczytowania. Mam na myśli tu wszelkie ochy i achy. Czy to normalne, że facet nie jest cicho? Mam z tym problem ciężko mi jest zachować się bez emocji zwłaszcza gdy są dłuższe przerwy w seksie i wtedy silne odczucia, ale staram się tłumić emocję bo boję się reakcji dziewczyny. Czy według was powinienem zachować się naturalnie i uzewnętrznić swoje "przeżycia"? Czy facetowi nie wypada? Proszę o poważne podejście do wątku. Pozdrawiam was dziewczyny
|
|
|
|
|
#2 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Czy chłopakowi wypada?
A dlaczego mężczyźnie miałoby nie wypadać? No przestań
![]() Tak, to normalne, że facet nie jest cicho
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
moim zdaniem, fajnie jest słyszeć i widzieć, że sprawiamy przyjemność swojemu facetowi
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem nie istnieje cos takiego jak 'wypada-nie wypada' w seksie. Wiele razy widzialam posty uwaga.. dziewczyn, ktore wstydzily sie okazywac emocje. A przeciez to o te emocje chodzi.
Tak wiec baw sie dobrze i nie przejmuj
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie lubie jak jest cicho
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#6 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się, okazywanie emocji jest normalne
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kompletnie zero reakcji. wiec zazdroszcze!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Mój eks podczas szczytowania nie wydawał żadnego dźwieku i czasami nie wiedziałam czy to już czy jeszcze nie
![]() Obecny za to jest tak samo głośny jak ja i jego jęki i okrzyki niesamowicie mnie nakręcają. Także autorze- nie przejmuj się
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie trafiałam na raczej cichych panów, a teraz jestem z facetem, który zadziwia mnie, ale pozytywnie
Nie jest cicho, wydaje z siebie takie pomruki, które jeszcze dodatkowo mnie nakręcają Jak dla mnie to jest fajna sprawa, nie należy się wstydzić swoich reakcji w seksie.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
skoro zacząłeś współżycie to obstawiam, że darzysz głębszym uczuciem tę dziewczynę, tak samo jak i ona Ciebie więc czemu masz się wstydzić samego siebie i tłumić naturalne odgłosy?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Zalezy
![]() Ogolnie nie lubie gdy facet jest zupelnie cicho, mam wrazenie wtedy, ze wcale nie jest mu przyjemnie. Uwielbiam wszelakie westchnienia i pomruki, czasem sama zachecam do mruczenia... ...ale mialam kiedys w lozku chlopaka, ktory przy szczytowaniu zaczal jeczec takim bardzo wysokim glosem Nie powiem, zeby bylo to dla mnie jakies wyjatkowo fajne doznanie, kompletnie mnie tym zbil z tropu i jakos nie mialam ochoty tego powtarzac...
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może autor takie dźwięki ma na myśli
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie może mu się wyrwać jakiś gardłowy jęk, pomruk czy westchnienie, albo nawet kilka westchnień, ale bez przesady, właśnie takie wysokie jęczenie jak tutaj wyżej pisała czarna_maciejka i nie wiadomo jakie krzyki, piski ze strony faceta wydawałyby mi się lekko śmieszne
To jest raczej kobiece, tak myślę.
You can't change what's already happened. I wish you could. But... You just can't. ♥ 09.11.2012 ♥ Edytowane przez weak Czas edycji: 2014-05-16 o 16:12 |
|
|
|
|
#14 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Inicjowanie seksu też jest męskie, więc nawet nie próbuj się do swojego faceta dobierać Choćby Cię miało pożądanie od środka rozsadzać- tak samo, jak pewnie tego biedaka rozsadza od środka jęk rozkoszy, kiedy dochodzi. Ja tam uwielbiam kiedy mój chłopak jęczy, strasznie mnie to nakręca. Niestety, nie robi tego często, bo za ścianą śpi współlokator i musimy się powstrzymywać...
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie sądzę, żeby go rozsadzało, nie jest cicho, tylko po prostu nie piszczy jak baba.
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście albo jest cichy i stonowany, albo piszczy jak baba
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
No co Ty, przecież wtedy rozsadziłby go buczek rozkoszy
![]() Litości, nie chodziło mi o dźwięk starego traktora
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
A może niech każdy piszczy i buczy tak, jak mu/jej odpowiada? Ja tam jestem chodzącym genderem i niech no tylko ktoś spróbuje mi zarzucić, że coś tam robię "jak facet"
Nie jak facet. Jak ja. Dajcie spokój, niech każdy będzie sobą i już. To już nawet w łóżku, gdzie niby powinna królować swoboda, gdzie powinniśmy się w pełni "obnażać" (także duchowo) przed drugim człowiekiem, mamy coś udawać? |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że zaczniemy wrzucać pliki dźwiękowe i wtedy będzie można stwierdzić cokolwiek. Bo jak dla kogoś wydawanie głośnych dźwięków to piszczenie jak baba - jak rozmawiać? O czym dyskutować?
|
|
|
#23 |
|
Konto usunięte
|
Akurat nie Ciebie, Kretko, miałam na myśli
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie zaprzeczam Waszym racjom. Swoboda w łóżku jest naprawdę bardzo ważna i niektórych dźwięków nie da się kontrolować, nie da się też ich opisać, ale wątpię w to, że byłybyście super poważne i zadowolone, gdyby Wasz facet kwiczał w łóżku jak zarzynana świnka, piszczał jak baba, czy burczał jak stary traktor za każdym razem (sama napisałaś Kretka666, że wolałabyś, żeby się wtedy zamknął).
Uściślając - wydawanie głośnych dźwięków, a piszczenie jak baba, to nie jest dla mnie to samo, dziewczyny
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trafiłam kiedyś na ewenement mocno piszczący w łóżku... nie ukrywam że wywoływało to we mnie skrajną konsternację. Dowodziło to tylko jednego - tego, że nie pasowaliśmy do siebie (a nie tego że "nie wypadało", albo zachowywał się niemęsko). Zamiast wpędzać innych w kompleksy lepiej znaleźć sobie partnera adekwatnego do naszych potrzeb. |
|
|
|
|
|
#26 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie tak samo, czyli jednak można wydawać z siebie dźwięki w łóżku, które mimo swobody mogą wywołać zażenowanie, jeśli nie jesteśmy dopasowani pod tym względem, i o to mi właśnie chodziło. Nie mówię, broń Boże, że autor takie wydaje, tylko dlatego, że lubi być głośno, bo jak już wcześniej było zauważone, nie jesteśmy w stanie tego określić.
You can't change what's already happened. I wish you could. But... You just can't. ♥ 09.11.2012 ♥ Edytowane przez weak Czas edycji: 2014-05-16 o 18:40 |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
No mój mężczyzna np. nic z tego typu odgłosów nie wydaje tylko zęby zaciska a szkoda , chociaż w sumie to nieraz zamruczy i mnie to bardzo podnieca , i duży bym dała by sobie pojęczał jak jest mu dobrze ,no ale co mogę poradzić.
a ty koleś się nie przejmuj moim zdanie to bardzo podnieca i w sumie jak kobitka widzi ,że jest Ci dobrze to chyba fajnie . :P |
|
|
|
|
#29 |
|
Ante Pante
|
Ochy i achy są właśnie bardzo fajne. Ja to uwielbiam... Kompletnie cichy facet w łóżku jest jakiś taki irytujący.
|
|
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

Od tygodnia zacząłem współżycie z pierwszą swoją dziewczyną i mam pytanie jak postrzegacie chłopaka który hm... nie za bardzo potrafi się opanować podczas seksu a dokładnie podczas szczytowania. Mam na myśli tu wszelkie ochy i achy. Czy to normalne, że facet nie jest cicho? Mam z tym problem ciężko mi jest zachować się bez emocji zwłaszcza gdy są dłuższe przerwy w seksie i wtedy silne odczucia, ale staram się tłumić emocję bo boję się reakcji dziewczyny. Czy według was powinienem zachować się naturalnie i uzewnętrznić swoje "przeżycia"? Czy facetowi nie wypada? Proszę o poważne podejście do wątku. Pozdrawiam was dziewczyny 

kompletnie zero reakcji. wiec zazdroszcze!!

Jak dla mnie to jest fajna sprawa, nie należy się wstydzić swoich reakcji w seksie.

Nie powiem, zeby bylo to dla mnie jakies wyjatkowo fajne doznanie, kompletnie mnie tym zbil z tropu i jakos nie mialam ochoty tego powtarzac... 

To jest raczej kobiece, tak myślę.
Choćby Cię miało pożądanie od środka rozsadzać- tak samo, jak pewnie tego biedaka rozsadza od środka jęk rozkoszy, kiedy dochodzi.