|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Potrzebne puste flakony po perfumach
Witam moje drogie Panie, mam pytanie czy któraś z Was ma puste flakony po perfumach
(markowych) i chce odstąpić za darmo lub jakąś symboliczną cenę. Koszty przesyłki flakonu/flakonów pokrywam oczywiście ja. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi z nazwami flakonów po perfumach w treści. W razie pytań mój mail to italianisz@wp.pl Nie odpowiadam na zboczone maile! (miałem takie na innych portalach)
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebne puste flakony po perfumach
hej
ja mam fkalony po:-Celine Dion 30 ml -Calvin Klein Obsession 15 ml -Calvin Klien Euphoria 15 ml ( z tym że na dnie jest jeszcze ok 4 ml perfum ![]() czy interesowałyby Cię takie? ja bardzo chętnie oddałabym je za jakąś książkę jeśli posiadasz
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
mskie tez cie interesuja?
opium, paco? ja raczej swoje wyrzucam jesli chcesz mam gdzies resztke Pierre Cardin Blue Marine woda perfumowana 30 ml podaj adres na pw to wysl ci jak kiedys bede na poczcie
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie
![]() Zbieram puste flakony po perfumach, mam już bardzo pokaźną ilość ,ale wciąż mi brak bardzo wielu. Szczególnie niszowych buteleczek, która w naszych perfumeriach nie występują. Może są na wizażu inni kolekcjonerzy, którzy chcieliby się powymieniać. |
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Mam puste flakony po : euphoria Calvin Klein damska, Playboy damski, Beyonce, Victoria Beckham Signature, Puma zielona! David Beckham infinitive! W razie co piszcie na priv chetnie komus wysle
Edytowane przez 93dad7021e4de390d80a2e72f3399ef862b6c477_6095c6af310ca Czas edycji: 2014-05-13 o 21:38 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

(miałem takie na innych portalach)

ja mam fkalony po: