|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
niewiedząca
Mam 28 lat i jestem dziewicą. Od półtora miesiąca mam pierwszego w życiu chłopaka. Na razie tylko się całujemy i pieścimy( oralnie też). On chciałby już uprawiać seks. Ma doświadczenie, nie wielkie( przedemna miał jedną), ale ja nie za bardzo wiem czy chce. Piszę to by poprostu przelać moją myśl na papier. Nie oczekuję odpowiedzi, porad.Ale wszystkie przeczytam.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: niewiedząca
Jeśli nie jesteś czegoś pewna, to tego nie rób. Minie trochę czasu, może bardziej przekonasz się do decyzji o rozpoczęciu współżycia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jeśli nie jesteś jeszcze gotowa na coś więcej niż do tej pory to się nie zmuszaj, w tych sprawach nic na siłę , nic wbrew sobie. Nie ulegaj mu, nie daj się zaszantażować jeśli powie , że koniec związku jeśli współżycia nie będzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zielona Driada
|
Poczekaj, aż będziesz na to gotowa
![]()
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
1,5 miesiąca to dość szybko (przynajmniej dla mnie), także rozumiem Cię, że nie czujesz się gotowa. Jeśli chłopak jest sensowny, to poczeka, aż będziesz gotowa. Jak nie jesteś, to będzie dla Ciebie przykre doświadczenie. A jednak warto, żeby pierwszy raz - nawet, jeśli nie dostarczy nie wiadomo jakiej przyjemności - był w wyniku własnej, świadomej decyzji i 100% przekonania, że to jest ten moment, ta osoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Sama musisz być na to gotowa, więc nie ulegaj jego naciskom.
Znam kilka przypadków dziewczyn które poszły szybko z facetem do łóżka, nie byly na to gotowe, ale chciałby żeby facet z nimi zerwał i potem tego bardzo żałowały.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcesz,bo nie jestes pewna swojego partnera,nie jestes pewna uczucia do niego,czy boisz się seksu?
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
1,5 miesiąca to bardzo mało, jeśli jesteś jeszcze dziewicą. Poczekaj z pół roku i wtedy zobaczysz czy chcesz czy nie, czy facet się nadaje, czy tylko czeka, żeby Cie przelecieć. Nie ulegaj naciskom ze str partnera bo będziesz tego żałowała.
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
1, 5 miesiąca to niedużo więc lepiej jeszcze zaczekać.
Co Cię blokuje? Raczej nie wstydzisz się partnera skoro pieścicie się oralnie. Jeśli się zdecydujesz na seks to pomyśl o jakimś sensownym zabezpieczeniu przed niechcianą ciąża, przebadaj się wcześniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
w drodze do...Ciebie...
|
Jeśli nie jesteś pewna to się nie zmuszaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja w tym wieku dopiero zrobiłam to pierwszy raz.Takie małe pocieszenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nie rób nic wbrew sobie, bo potem może źle rzutować to na Twoje dalsze życie seksulane. Lepiej poczekać i wiedzieć że chcę to zrobić z tym konkretnym mężczyzną niż zrobić to dla Niego. W takim przypadku będziesz bardzo żałowała moim zdaniem, daj sobie czas na oswojenie się i lepsze poznanie siebie i Waszych ciał
![]() Powiedz partnerowi o tym że nie masz doświadczenia w samym seksie- myślę że wtedy będzie rozumiał skąd potrzeba czasu w sprawach samego seksu. I przy okazji zobaczysz jak zareaguje na czym mu zależy bardziej ![]() Bez względu na wiek ,nie wyobrażam sobie po raz pierwszy iść z facetem do łóżka po 1,5 miesiąca. Edytowane przez mogg Czas edycji: 2014-06-20 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
jak nie wiesz to tego nie rób, a jak Cię poniesie to nic wielkiego się nie stanie
![]()
![]() |
#16 |
Buc
|
masz ochotę - zrób to. nie masz - nie rób. to naprawde nie jest skomplikowane.
![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ja mam do Was pytanie.
Od razu mówię/piszę, że to nie jest absolutnie złośliwe pytam z ciekawości. Chodzi o to, że piszecie np. że ona nie chce mieć żalu do siebie z powodu przeżycia pierwszego razu z nieodpowiednim facetem, ale uprawia z nim seks oralny. Czy błona jest taka ważna? W sensie, czy seks oralny jest jakiś nieważny a wsadzenie członka w pochwę i przebicie błony to już super ważne wydarzenie w życiu kobiety? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dorosła jesteś, nie wstydzisz się brać penisa, a masz opory przed "zwykłym ,nudnym" seksem?
Jakieś dziwne ze mnie pokolenie dla którego oral był kolejnym krokiem w związku, a teraz do buzi, owszem i jeszcze twierdzenie, że to nie seks?? Co znaczy nie odpowiedni facet? każdy z którym teraz jesteś jest chyba odpowiedni skoro z nim jesteś. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2014-06-20 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
Uznawany był za wyjątkową rozpustę. "Dziecko panną miałam ale co to to nie"-tak odmownie odpowiedziała taka jedna na propozycję seksu oralnego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.