|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
CZERWIEC essence revlon maybelline colour tattoo i inne marki
hej hej
![]() wystawione kosmetyki są w dobrym stanie - nie trafiłam z kolorami ja piszę u Ciebie, Ty piszesz u mnie SZUKAM - zeli do mycia twarzy matujacy under twenty - pudru do włosów- got2be/taft - plyn dwufazowy ziaja do demiakijazu WYMIENIĘ - mała odsypka mac- multim (granat/stalowy) -maybelline colour tatto- permament taupe- uzyty 3 razy -cień revlon matte 006 temting teal (zuzycie 5%) -baza pod makijaz sephora- została połowa- base lissante smoothing primer -essence stay matt lip cream 01 velvet rose- zuzycie ok 10% -kredki: *essence taupe me- kajal pencil- raz zastrugana *catrice kohl kajal- would you mint- zastrugana 3 razy * essence podwojna kredka- soul & mate- raz zastrugana *essence stays no matter what- cien i kredka w jednym jumbo- 07 whipped white frosting- raz zastrugana - pigment essence blueberry muffin 16- ubytek 25% Edytowane przez zielone_oczka Czas edycji: 2014-09-24 o 22:52 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: CZERWIEC essence revlon maybelline colour tattoo i inne marki
Coś u mnie za maybelline colour tatto- permament taupe?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, u Ciebie podoba mi sie -maybelline colour tatto- permament taupe- uzyty 3 razy
Za pomadke i paletke niestety nic nie znajde, ale jak chcesz to oddam puder got2b i jeszcze jakis drobiazg zeby wyrownac wymianke
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
7. Vipera, róż z jedwabiem i wit. E w kolorze nr 6 - użyty 3-4 razy, nie mój kolor
8. Vipera, cień do powiek w kolorze 57 - raz swatchowany, oddam za darmo Cos z tego moge dorzucic
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.