Rewolucja w pielêgnacji: balsamy pod prysznic - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Artyku³y i newsy

Notka

Artyku³y i newsy Dyskusje o artyku³ach i newsach zamieszczanych na naszym portalu.

Narzêdzia
Stary 2013-11-25, 11:04   #1
redakcja
(ro)BOT

Wiadomo¶ci: 25 437

Rewolucja w pielêgnacji: balsamy pod prysznic

Marzysz o g³adkiej, zadbanej skórze i jednocze¶nie chcesz zaoszczêdziæ czas? Wypróbuj nowoczesne kosmetyki do pielêgnacji cia³a: balsamy pod prysznic i ¿ele z dodatkiem pielêgnuj±cego balsamu! czytaj wiêcej
redakcja jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-25, 11:16   #2
aga_2mk
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5
Dot.: Rewolucja w pielêgnacji: balsamy pod prysznic

To co¶ idealnego dla mnie bo nigdy nie chce mi siê wklepywaæ balsamów a moja skóra wo³a sos
aga_2mk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-25, 11:22   #3
CobaltHeels
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Mam ten Nivea, ale chyba przetestujê ten z Dove, bo bardzo lubiê te ¿ele pod prysznic z formu³± Nutrium Moisture
Stary 2013-11-25, 12:11   #4
isabell66
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Nivea rz±dzi bosko pachnie i nawil¿a moj± such± skóre
isabell66 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-25, 13:49   #5
jemina
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 32

Od lat u¿ywam ró¿nych produktów do mycia do skóry atopowej, to bardzo wa¿ne dla mnie kosmetyki. A wklepywania dodatkowych rzeczy rzeczywi¶cie nie lubiê, trudno mi na to znale¼æ czas. U¿ywa³am Balneum (fajne!), a teraz przerzuci³am siê na olejek Emoleum Flosleka (jeszcze lepsze
jemina jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-25, 13:50   #6
Ania Beauty
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 112

Producenci trafili w niszê i zaraz po balsamie Nivea pojawi³y siê kolejne produkty. To super pomys³ dla kobiet, któe nie lubi± uczucia balsamu na skórze, jednak ja do nich nie nale¿ê. Bardzo lubiê tradycyjne balsamy i z ca³ym szacunkiem dla wszystkich tych marek wole ich klasyczne odpowiedniki Poza tym, zasada stosowania polega na uprzednim umyciu cia³a klasycznym ¿elem, nastêpnie sp³ukuje siê go, lekko osusza siê cia³o, nak³ada balsam i znów sp³ukuje. To wcale nie jest oszczêdno¶æ czasu...
Stary 2013-11-25, 14:34   #7
Olfaktoria
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 231

Wybieraj±c kosmetyki do k±pieli zawsze kieruje siê zapachem i nic tego nie zmieni

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-11-25, 14:36   #8
Violette_24
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 266

jeszcze kilka lat temu podobny produkt by³ w Oriflame, zdaje sie seria Silk, szkoda ze to wycofali bo balsam by³ naprawdew fajny.
Violette_24 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-25, 15:01   #9
Estella
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 313

Cytat:
Napisane przez Ania Beauty Poka¿ wiadomo¶æ
Poza tym, zasada stosowania polega na uprzednim umyciu cia³a klasycznym ¿elem, nastêpnie sp³ukuje siê go, lekko osusza siê cia³o, nak³ada balsam i znów sp³ukuje. To wcale nie jest oszczêdno¶æ czasu...
zale¿y jak d³ugo wch³ania siê zwyk³y balsam

Ka¿de prze¿yte ¿ycie po czê¶ci sk³ada siê z tego, czego nie zrobi³o siê albo nie powiedzia³o w jedynym w³a¶ciwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-25, 16:15   #10
Anahi1307
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 291

OO to tego rodzaju mm ¿eli jest kilka ;D
Anahi1307 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-25, 18:46   #11
misianka
kosmita jaki¶ normalnie

Wiadomo¶ci: 18 882

Cytat:
Napisane przez Estella Poka¿ wiadomo¶æ
zale¿y jak d³ugo wch³ania siê zwyk³y balsam
w³a¶nie
i jako¶ nie wydaje mi siê, ¿eby to by³y dobre produkty dla naprawdê suchej skóry i np. na zimê
¿e nie wspomnê o uroczych reckach takiego wynalazku Nivea, jako¶ sza³u nie zrobi³

Kot te¿ cz³owiek. Zazwyczaj zreszt± bardziej.
misianka jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-25, 19:39   #12
pinia_ania
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9

Luksja Care Pro wymiata!
Nivea niewypa³....
pinia_ania jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-25, 20:50   #13
classic_chic
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 904

noszê siê z zamiarem kupna tego wynalazku, ale ca³y czas kto¶ lub co¶ mi przeszkadza muszê w koñcu spróbowaæ
Stary 2013-11-25, 23:18   #14
aaniolekk
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 871

Cytat:
Napisane przez Ania Beauty Poka¿ wiadomo¶æ
Poza tym, zasada stosowania polega na uprzednim umyciu cia³a klasycznym ¿elem, nastêpnie sp³ukuje siê go, lekko osusza siê cia³o, nak³ada balsam i znów sp³ukuje. To wcale nie jest oszczêdno¶æ czasu...
Te¿ tak my¶la³am póki nie u¿y³am pierwszy raz i zakocha³am siê w tym produkcie Dla mnie o wiele szybciej idzie ni¿ zwyk³ym balsamem.
Po wilgotnej skórze balsam rozprowadza siê bardzo szybko, nie trzeba go wcieraæ tylko raz szybko przejechaæ rêk±. Ja potem nie sp³ukuje go dok³adnie tylko jeszcze jedno szybkie zanurzenie w wodzie i po wyj¶ciu z wanny osuszam siê rêcznikiem bez mocnego wycierania. Tak, ¿eby nie wycieraæ tego co zosta³o z balsamu. Jak smarowa³am siê po wyj¶ciu z wanny to d³u¿ej czasu mi to zajmowa³o i nie zawsze ju¿ mi siê chcia³o Po balsamie Nivea (ja u¿ywam ten granatowy) uczucie jest takie jakbym wysz³a z wody z dodatkiem olejków. Balsam zostaje na skórze ale nie jest ona oblepiona tak± niewsmarowan± warstw± tylko jest to przyjemne uczucie nawil¿enia.
Chêtnie wypróbuje inne tego typu, jak dla mnie genialny wynalazek

'Ironia kiedy p³acz±c przez niego,
tylko do Niego chcia³abym siê przytuliæ...'

`Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu.
Co On takiego w sobie ma, ¿e posz³abym za Nim na koniec ¶wiata?`
27.12.10 <3

Edytowane przez aaniolekk
Czas edycji: 2013-11-25 o 23:22
aaniolekk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:06   #15
Stiepanowna
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 55

A ja nie lubiê i nie stosujê ¿elów pod prysznic - najlepsze jest szare myd³o i balsam po k±pieli.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-26, 09:19   #16
fashionblogging
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4
Smile Dot.: Rewolucja w pielêgnacji: balsamy pod prysznic

Uwielbiam ten 'wynalazek' ! ;D
Ja u¿ywam tego bia³ego marki Nivea . Faktycznie mo¿na oszczêdziæ du¿o czasu . Mogê go szczerze poleciæ osob± które nienawidz± tradycyjnych balsamów które nie wch³aniaj± siê ca³kowicie w nasz± skórê tworz±c nieprzyjemne uczucie oblepionych nóg . My¶la³am , ¿e moje nogi ju¿ zawsze bêd± suche , wcze¶niej musia³am siê zmuszaæ do nawil¿ania ich .
Teraz nak³adam balsam pod prysznic na czyst± i mokr± skórê , sp³ukujê i czujê ¿e moje nogi s± nawil¿one , a po przetarciu ich delikatnie rêcznikiem nie ma mowy o tym okropnym uczuciu oblepienia . Polecam
fashionblogging jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:51   #17
19iwona90
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6

Ja mam w domu Nivee.. chyba dobrze napisa³am? W sumie nie jest to super ekstra wynalazek. Za pierwszym razem by³am zadowolona, bo cia³o by³o bardzo nawil¿one, g³adkie. Na opakowaniu jest napisane, by uwa¿aæ w wannie, bo mo¿na siê po¶lizgn±æ...jednak ¶lizgaæ nie da³o siê rady . Teraz w sumie mam tylko wra¿enie, ¿e myd³o wysusza skórê i wtedy ten balsam siê nadaje, Jednak u¿ywaj±c mleczka do mycia..nie potrzeba korzystaæ z balsamu. Wolê jednak tradycyjny balsam, który siê wciela w skórê.

Wybra³am kusz±c± Lady Berry!
19iwona90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:18   #18
Blackigirl
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 443

musze w koncu sprobowac
Stary 2013-11-26, 11:46   #19
amor amor
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13
GG do amor amor

Nie wiedzia³am, ze a¿ tyle innyh firm zaczê³o go produkowaæ. Ja t¿ mam ten NIVEA, jest naprawdê super, ale chêtnie wykorzystaæ te¿ inne. Kilka lat temu u¿ywa³am z AVONU Skin So Soft - Jedwabisty ¿el pod prysznic czy jako¶ tak - dawa³ nawet lepsze efekty ni¿ ta Nivea, potem co¶ pokombinowali w sk³adzie bo ju¿ ten efekt nawil¿enia by³ coraz mniejszy. Ale moje pierwsze wra¿enie po u¿yiu Avonowskiego ¿elu by³o niesamowite, skóra nawil¿on nie trzeba siê balsamowaæ!!! (chociaz w tej ofercie balsamy te¿ by³y) Ale je¼eli mia³abym porównaæ wola³abym ten z AVONU sprzed lat, dlatego chêtnie wypróbuje inne byæ moze który¶ z nich choæ troche bêdzie podobny.

Wybra³am figlarn± Sugar Baby!
amor amor jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-26, 22:23   #20
Lulu Mortese
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 088

Chwilowa moda... I dla tych, z tendencjami do krostek na dekolcie, plecach nie polecam: mog± zapychac, mnie Nivea zapcha³a.
Lulu Mortese jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-26, 22:32   #21
Ink_ a
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Mi równie¿ ten nivea nie odpowiada, jakos nie mogê siê do niego przekonaæ..
Ink_ a jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-26, 22:57   #22
paulina_maja77
Przyczajenie

Smile Dot.: Rewolucja w pielêgnacji: balsamy pod prysznic

Najbardziej z nich wszystkich polecam FA Nivea ma przesadzon± cenê i jest bardzo kiepska! Zwykle narzeka³am na Dove, ale konsystencja produktu Nivea jest o wiele gorsza. Polecam wszystkie produkty w drogeriach Rossmann. Warto równie¿ wypróbowaæ zwyk³y balsam, który po "spotkaniu" z wod± daje ten sam efekt. Przetestowa³am ! I wcale nie musi byæ drogi.

Wybra³am figlarn± Sugar Baby!
paulina_maja77 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-27, 07:58   #23
Blackigirl
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 443

Avon kiedys mial wspaniale produkty jak np oliwka w spray zielona klasyczna sss pozniej przstali ja produkowac nastepnie wyszlo cos podobnego z tym ze juz dwufazowa formula ktora miala sie nijak do 1 produktu ktory byl niesamowity jak i pierwszy ich olejek do kapieli z SSS zielony, oj zapach jak wspomne cudowna nie alergizujaca a skora byla boska, teraz nic juz te produkty nie przypomina starych swietnych klasykow

szkoda ze firmy szukaja niewiadomo czego produkujac czasem buble a klasyki byly cudowne i sladu po nich juz nie ma

to samo tyczy sie balsamow, mam wielki problem aby dzis znalezc cos co swietnie dzialalo dawno temu

tusze do rzes jest ich multum ale tylko pare nadaje sie do uzytkowania
Stary 2013-11-27, 10:01   #24
MachoMaciej
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6

Je¶li ju¿ mówimy o oszczêdzaniu czasu, to du¿o szybciej (i wygodniej) by³oby zainwestowaæ po prostu w dobry, nawilzaj±cy ¿el pod prysznic. Od siebie mogê szczerze poleciæ ¿ele Johnson's body care, s± naprawdê niesamowite. Na jakiej¶ promocji kupi³am ten o zapachu lilii i nie mog³am wyj¶æ z podziwu. Nigdy wcze¶niej nie mia³am tak miêkkiej, g³adkiej skóry po zwyk³ym prysznicu! Du¿e opakowanie nie nale¿y do najtañszych, ale kupuj±c osobno ¿el i balsam te¿ trzeba liczyæ siê z wydatkiem...
A teraz przerzuci³am siê na Ziajkê. Spisuje siê nie¼le, ale czê¶ciej muszê u¿ywaæ dodatkowo balsamu.
Opieram siê jak mogê przed tymi nowymi wynalazkami (balsam pod prysznic), ale co¶ czujê, ¿e d³ugo nie wytrzymam i w koñcu go kupiê. Lubiê sprawdzaæ takie "nowinki".
MachoMaciej jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-27, 10:02   #25
ingrid88
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 35

No tak, Nivea powiedzia³a"A" i siê posypa³o...
ingrid88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:43   #26
iva_nice
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 20

No w³a¶nie. Dla oszczêdno¶ci czasu to mieæ dobry ¿el pod prysznic albo bez wysuszaj±cych sls-ów to i problem z such± skór± siê znacznie zmniejszy. Tak by³o u mnie gdy przesz³am na ekologiczne naturalne kosmetyki w których za mycie odpowiadaj± ro¶linne wyci±gi, zazwyczaj z kokosa. Bo w tradycyjnych kosmetykach to substancje myj±ce niestety ale maj± dzia³anie uboczne: wysuszaj± skórê. Aktualnie u¿ywam ¯el pod prysznic ananas i cytryna FAMILY Sante Naturkosmetik, jest naturalny, nie wysusza a wrêcz od¿ywia skórê i piêknie pachnie. A cena nie jest wcale wysoka.
iva_nice jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:57   #27
ma_lyna
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 28

Nivea zapocz±tkowa³o modê... Je¶li komu¶ wystarcza taki balsam zamiast tradycyjnego to zazdroszczê. U mnie siê nie sprawdzaj±, a ich efekt nawil¿enia jest kilkuminutowy.
ma_lyna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-28, 06:45   #28
ernestka
Przyczajenie

Wypróbowa³am akurat Nivea, jak dla mnie dobry,ale wtedy gdy nie mam czasu,bo tak jednak wolê normalny balsam do cia³a.
ernestka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-28, 10:32   #29
aelirenn1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 76

Dla skóry normalnej, osób ¿yj±cych w biegu - ¶wietna sprawa.
My¶lê jednak, ¿e samo u¿ycie takiego balsamu dla osób z bardzo such± skór± - a do takich nale¿ê, chocia¿ cerê mam t³ust±, to cia³o meeega suche - nie wystarcza. Nawet w cieplejsze dni efekt nawil¿enia po Nivei by³ u mnie znikomy. Teraz nie wyobra¿am sobie wyj¶cia na zewn±trz wy³±cznie po zastosowaniu tak lekkiej ochrony. Mo¿na ewentualnie potraktowaæ taki balsam jako bazê, na któr± dopiero nak³ada siê ciê¿szy, bardziej tre¶ciwy kosmetyk.
aelirenn1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-11-28, 14:18   #30
ktoss89
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 19

Ja równie¿ stosujê balsam Nivea, fajna sprawa, choæ tak jak wypowiedzia³y siê ju¿ poprzedniczki, tylko w wyj±tkowych sytuacjach. Ogólnie wolê tradycyjne balsamy, jednak dobrze mieæ i taki pod rêk±.
ktoss89 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Nowe w±tki na forum Artyku³y i newsy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-09-23 14:19:46

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.