![]() |
#1 |
(ro)BOT
Wiadomo¶ci: 25 437
|
Rewolucja w pielêgnacji: balsamy pod prysznic
Marzysz o g³adkiej, zadbanej skórze i jednocze¶nie chcesz zaoszczêdziæ czas? Wypróbuj nowoczesne kosmetyki do pielêgnacji cia³a: balsamy pod prysznic i ¿ele z dodatkiem pielêgnuj±cego balsamu! czytaj wiêcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Dot.: Rewolucja w pielêgnacji: balsamy pod prysznic
To co¶ idealnego dla mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Mam ten Nivea, ale chyba przetestujê ten z Dove, bo bardzo lubiê te ¿ele pod prysznic z formu³± Nutrium Moisture
![]()
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Nivea rz±dzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 32
|
Od lat u¿ywam ró¿nych produktów do mycia do skóry atopowej, to bardzo wa¿ne dla mnie kosmetyki. A wklepywania dodatkowych rzeczy rzeczywi¶cie nie lubiê, trudno mi na to znale¼æ czas. U¿ywa³am Balneum (fajne!), a teraz przerzuci³am siê na olejek Emoleum Flosleka (jeszcze lepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 112
|
Producenci trafili w niszê i zaraz po balsamie Nivea pojawi³y siê kolejne produkty. To super pomys³ dla kobiet, któe nie lubi± uczucia balsamu na skórze, jednak ja do nich nie nale¿ê. Bardzo lubiê tradycyjne balsamy i z ca³ym szacunkiem dla wszystkich tych marek wole ich klasyczne odpowiedniki
![]()
#7 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 231
|
Wybieraj±c kosmetyki do k±pieli zawsze kieruje siê zapachem i nic tego nie zmieni
![]()
#8 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 266
|
jeszcze kilka lat temu podobny produkt by³ w Oriflame, zdaje sie seria Silk, szkoda ze to wycofali bo balsam by³ naprawdew fajny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 313
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 291
|
OO to tego rodzaju mm ¿eli jest kilka ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
kosmita jaki¶ normalnie
Wiadomo¶ci: 18 882
|
w³a¶nie
![]() i jako¶ nie wydaje mi siê, ¿eby to by³y dobre produkty dla naprawdê suchej skóry i np. na zimê ¿e nie wspomnê o uroczych reckach takiego wynalazku Nivea, jako¶ sza³u nie zrobi³ ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Luksja Care Pro wymiata!
![]() Nivea niewypa³.... |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 904
|
noszê siê z zamiarem kupna tego wynalazku, ale ca³y czas kto¶ lub co¶ mi przeszkadza
![]() ![]()
#14 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 871
|
Cytat:
![]() Po wilgotnej skórze balsam rozprowadza siê bardzo szybko, nie trzeba go wcieraæ tylko raz szybko przejechaæ rêk±. Ja potem nie sp³ukuje go dok³adnie tylko jeszcze jedno szybkie zanurzenie w wodzie i po wyj¶ciu z wanny osuszam siê rêcznikiem bez mocnego wycierania. Tak, ¿eby nie wycieraæ tego co zosta³o z balsamu. Jak smarowa³am siê po wyj¶ciu z wanny to d³u¿ej czasu mi to zajmowa³o i nie zawsze ju¿ mi siê chcia³o ![]() Chêtnie wypróbuje inne tego typu, jak dla mnie genialny wynalazek ![]()
'Ironia kiedy p³acz±c przez niego, tylko do Niego chcia³abym siê przytuliæ...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, ¿e posz³abym za Nim na koniec ¶wiata?` 27.12.10 <3 Edytowane przez aaniolekk Czas edycji: 2013-11-25 o 23:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 55
|
A ja nie lubiê i nie stosujê ¿elów pod prysznic - najlepsze jest szare myd³o i balsam po k±pieli.
![]() |
#16 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
![]()
Uwielbiam ten 'wynalazek' ! ;D
Ja u¿ywam tego bia³ego marki Nivea . Faktycznie mo¿na oszczêdziæ du¿o czasu . Mogê go szczerze poleciæ osob± które nienawidz± tradycyjnych balsamów które nie wch³aniaj± siê ca³kowicie w nasz± skórê tworz±c nieprzyjemne uczucie oblepionych nóg . My¶la³am , ¿e moje nogi ju¿ zawsze bêd± suche , wcze¶niej musia³am siê zmuszaæ do nawil¿ania ich . Teraz nak³adam balsam pod prysznic na czyst± i mokr± skórê , sp³ukujê i czujê ¿e moje nogi s± nawil¿one , a po przetarciu ich delikatnie rêcznikiem nie ma mowy o tym okropnym uczuciu oblepienia . Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Ja mam w domu Nivee.. chyba dobrze napisa³am?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 443
|
musze w koncu sprobowac
![]()
#19 |
Przyczajenie
|
Nie wiedzia³am, ze a¿ tyle innyh firm zaczê³o go produkowaæ. Ja t¿ mam ten NIVEA, jest naprawdê super, ale chêtnie wykorzystaæ te¿ inne. Kilka lat temu u¿ywa³am z AVONU Skin So Soft - Jedwabisty ¿el pod prysznic czy jako¶ tak - dawa³ nawet lepsze efekty ni¿ ta Nivea, potem co¶ pokombinowali w sk³adzie bo ju¿ ten efekt nawil¿enia by³ coraz mniejszy. Ale moje pierwsze wra¿enie po u¿yiu Avonowskiego ¿elu by³o niesamowite, skóra nawil¿on nie trzeba siê balsamowaæ!!! (chociaz w tej ofercie balsamy te¿ by³y) Ale je¼eli mia³abym porównaæ wola³abym ten z AVONU sprzed lat, dlatego chêtnie wypróbuje inne byæ moze który¶ z nich choæ troche bêdzie podobny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 088
|
Chwilowa moda... I dla tych, z tendencjami do krostek na dekolcie, plecach nie polecam: mog± zapychac, mnie Nivea zapcha³a.
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Mi równie¿ ten nivea nie odpowiada, jakos nie mogê siê do niego przekonaæ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
![]()
Najbardziej z nich wszystkich polecam FA
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 443
|
Avon kiedys mial wspaniale produkty jak np oliwka w spray zielona klasyczna sss pozniej przstali ja produkowac nastepnie wyszlo cos podobnego z tym ze juz dwufazowa formula ktora miala sie nijak do 1 produktu ktory byl niesamowity jak i pierwszy ich olejek do kapieli z SSS zielony, oj zapach jak wspomne cudowna nie alergizujaca a skora byla boska, teraz nic juz te produkty nie przypomina starych swietnych klasykow
szkoda ze firmy szukaja niewiadomo czego produkujac czasem buble a klasyki byly cudowne i sladu po nich juz nie ma ![]() to samo tyczy sie balsamow, mam wielki problem aby dzis znalezc cos co swietnie dzialalo dawno temu tusze do rzes jest ich multum ale tylko pare nadaje sie do uzytkowania
#24 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Je¶li ju¿ mówimy o oszczêdzaniu czasu, to du¿o szybciej (i wygodniej) by³oby zainwestowaæ po prostu w dobry, nawilzaj±cy ¿el pod prysznic. Od siebie mogê szczerze poleciæ ¿ele Johnson's body care, s± naprawdê niesamowite. Na jakiej¶ promocji kupi³am ten o zapachu lilii i nie mog³am wyj¶æ z podziwu. Nigdy wcze¶niej nie mia³am tak miêkkiej, g³adkiej skóry po zwyk³ym prysznicu! Du¿e opakowanie nie nale¿y do najtañszych, ale kupuj±c osobno ¿el i balsam te¿ trzeba liczyæ siê z wydatkiem...
A teraz przerzuci³am siê na Ziajkê. Spisuje siê nie¼le, ale czê¶ciej muszê u¿ywaæ dodatkowo balsamu. Opieram siê jak mogê przed tymi nowymi wynalazkami (balsam pod prysznic), ale co¶ czujê, ¿e d³ugo nie wytrzymam i w koñcu go kupiê. Lubiê sprawdzaæ takie "nowinki". |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 35
|
No tak, Nivea powiedzia³a"A" i siê posypa³o...
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 20
|
No w³a¶nie. Dla oszczêdno¶ci czasu to mieæ dobry ¿el pod prysznic albo bez wysuszaj±cych sls-ów to i problem z such± skór± siê znacznie zmniejszy. Tak by³o u mnie gdy przesz³am na ekologiczne naturalne kosmetyki w których za mycie odpowiadaj± ro¶linne wyci±gi, zazwyczaj z kokosa. Bo w tradycyjnych kosmetykach to substancje myj±ce niestety ale maj± dzia³anie uboczne: wysuszaj± skórê. Aktualnie u¿ywam ¯el pod prysznic ananas i cytryna FAMILY Sante Naturkosmetik, jest naturalny, nie wysusza a wrêcz od¿ywia skórê i piêknie pachnie. A cena nie jest wcale wysoka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 28
|
Nivea zapocz±tkowa³o modê... Je¶li komu¶ wystarcza taki balsam zamiast tradycyjnego to zazdroszczê. U mnie siê nie sprawdzaj±, a ich efekt nawil¿enia jest kilkuminutowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Wypróbowa³am akurat Nivea, jak dla mnie dobry,ale wtedy gdy nie mam czasu,bo tak jednak wolê normalny balsam do cia³a.
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 76
|
Dla skóry normalnej, osób ¿yj±cych w biegu - ¶wietna sprawa.
My¶lê jednak, ¿e samo u¿ycie takiego balsamu dla osób z bardzo such± skór± - a do takich nale¿ê, chocia¿ cerê mam t³ust±, to cia³o meeega suche - nie wystarcza. Nawet w cieplejsze dni efekt nawil¿enia po Nivei by³ u mnie znikomy. Teraz nie wyobra¿am sobie wyj¶cia na zewn±trz wy³±cznie po zastosowaniu tak lekkiej ochrony. Mo¿na ewentualnie potraktowaæ taki balsam jako bazê, na któr± dopiero nak³ada siê ciê¿szy, bardziej tre¶ciwy kosmetyk. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
Ja równie¿ stosujê balsam Nivea, fajna sprawa, choæ tak jak wypowiedzia³y siê ju¿ poprzedniczki, tylko w wyj±tkowych sytuacjach. Ogólnie wolê tradycyjne balsamy, jednak dobrze mieæ i taki pod rêk±.
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.