|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dj na wesele, poprawiny Kielce
Witam. to moj pierwszy post
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dj na wesele, poprawiny Kielce
temat nie raz poruszany na wątku kieleckim.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...263984&page=84 wiec albo szukaj strona po stronie - co jest uciażliwe albo po prostu zapytaj. na pewno dostaniesz wszelkie możliwe informacje ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
tamto znalazlam ale ten temat niech bedzie poswiecony tylko temu bo pozniej dyskusja przechodzi na inny temat i uzytkownicy nie trzymaja sie watku a na tamten kielecki tez wchodze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wątpie czy ten wątek ci pomoze moze lepiej popytaj tak jak radzi Madzia na kieleckim predzej dziewczyny pomaga jak postawisz konkretne pytania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
to moze ja sie wypowiem choc juz w tym temacie co dziewczyny pisza wypowiadalam sie. Ja osobiscie polecam mlodego dja, ktorego slyszalam i widzialam na wlasnym weselu
![]() ![]() A nastepny chlopak ktory tym sie zajmuje, tez jest dobry i z tego co wiem niedrogi a to jest kontakt : agandmh@gmail.com wiec o reszte mozesz zapytac ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
dobrzy dj: mroczek, mario, piotr kuorowski, janusz wsół, mirek piróg. slub bede miec w tym roku
Edytowane przez rptrbj1978 Czas edycji: 2009-06-04 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
ja tez sie martwie
Edytowane przez rptrbj1978 Czas edycji: 2009-06-04 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja akurat mam w maju, dokladnie 22 maj 2010r., no zobaczymy jak to bedzie. a powiedz mi rptrbj1978 - za bardzo nie wiem, gdzie tam w ogole jest szatnia? i czy ta babka ma wszystkie sprzety kuchenne i naczynia? a jak jest ze swiecznikami? i jescze jedno pytanie-kiedy ona zrobi ten podest dla orkiestry?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
hej napisałam ci info na priva odczytaj sobie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
oczywiscie do ona10101
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Gorąco polecam dj-a Michała Blicharskiego. Świetnie zagrał i poprowadził moje wesele. Troche obawiałam się wynajmować dj-a zamiast tradycyjnej kapeli, ale facet jest rewelacyjny w tym co robi. Plus ma maszyny efektowe, do konfetti, albo niskiego dymu, co niesamowicie wyglądało przy naszym pierwszym tańcu- jak w chmurach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ostrzegam przed DJ MARJO! Pan DJ powinien zrezygnować z prowadzenia wesel albo uprzedzać, że gra tylko na bardzo roztańczonych weselach. Nie chciał grać dla 10 osób na parkiecie pomimo, że był uprzedzany, że tak może być. Na umowie zaznacza, że gra ponad ustalony czas, oczywiście odpłatnie, mimo tego kategorycznie odmówił. Proszę Pana, ma Pan zapłacone i gowno powinno Pana obchodzić dla ilu osób Pan gra! Albo niech Pan ludzi ostrzega, że tak zrobi! Utwory z listy, którą dostał wcześniej grał dopiero po upomnieniu. Sam dobierał muzykę raczej kiepsko. Nawet fotograf komentował, że czegoś takiego jeszcze nie widział! No niestety, trudniejsze towarzystwo i Pan DJ nie wie jak sobie poradzić!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
a macie do polecenia jakiegoś dj-a, który by się zgodził zagrać tylko na poprawinach? Na wesele mamy zespół i na poprawiny z nimi nas już nie stać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.