|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
10 kg mniej - jak?
w styczniu skończe 20 lat, mam 163cm wzrostu i 56/57 kg wagi. nie jestem gruba, ale chciałabym byc bardziej filigranowa i wysportowana. marzy mi się waga tak 47 kg
![]() ![]() znacie może jakiś sposób? moge ćwiczyć , ale chcialbym moc sobie pozwolic zjesc cos slodkiego, mieso i takie tam no bo czym jest zycie bez jedzienia :P oczywiscie kocham tez warzywa, ale ile mozna :P chodzi mi o ćwiczenia w domu ![]() ![]() będe wdzieczna za jakies dobre i sprawdzone ćwiczenia ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: 10 kg mniej - jak?
Te najczesciej spotykane i polecane, to Chodakowska, Mel B. Ja sama cwiczylam z Cindy Crawford i polecam - nie tyle co na duze efekty schudniecia, co na wyrzezbienie sylewtki i zlikwidowanie cellulitu w 97%.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chcesz wyglądać na wysportowaną przy takim wzroście, to raczej nie przy wadze 47 kg
![]() ![]() Waga nie jest jedynym wyznacznikiem tego czy ktoś ma sylwetkę czy nie ![]() http://napieramy.pl/liczy-sie-wyglad...erki-na-wadze/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
już gdzieś wcześniej pisałam, że bardzo polecam indoor walking. spalasz bardzo dużo, więc jedzenia też nie musisz całowicie ograniczać. do tego jakieś ćwiczenia dla mięśni głębokich, np pilates i po tych paru miesiącach powinnaś osiągnąć cel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Podstawą jest jednak dieta, co nie oznacza że masz się katować dietą 1000 kcal i jeść wyłącznie sałatę. Trzeba podejść do tematu z głową, zwłaszcza jeśli zamierzasz ćwiczyć. Waga nie jest jednak miarodajnym wyznacznikiem, bo jak piszą dziewczyny - jeśli będziesz ćwiczyć, przybędzie Ci mięśni, więc wagowo do 47 kilogramów trudno będzie Ci zejść, zresztą wydaje mi się, że to jednak za mało jak na ten wzrost
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Chyba nie ma opcji, żeby zejść do takiej wagi bez głodzenia się. Może sobie jako cel jakiś zestaw centymetrów wybierz, a nie kilogramy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Ja schudłam 10 kg w nastepujacy sposob. O 7 sniadanie potem owoc ok 10 potem lekki obiad wszystko gotowane potem juz nie jadlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do autorki wątku. Mam taki sam wzrost. Gdy ważyłam 49kg wyglądałam jak chodzący oświęcim (schudłam przez stres) zresztą 47kg przy tym wzroście to już chyba niedowaga. Ćwicz minimum 3 razy w tygodniu na rowerku po 45minut. Staraj się żeby tętno nie było niższe niż 130. Ogranicz słodycze, jedz zdrowo (5 posiłków dziennie! ostatni 2h przed snem)
cosmetologist make up artist lash stylist kociara kosmetyko&świecoholiczka insta Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś.. ![]() Edytowane przez mycha9393 Czas edycji: 2014-11-24 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Panaroja
|
Jeżeli chcesz przy takim wzroście i wadze stracić 10 kilo , to znaczy że chcesz się wyniszczyć , bo waga 47 kg przy 163 cm to wyniszczenie , będziesz mieć nie filigranową sylwetkę tylko wszystkie kości na wierzchu . Zacznij ćwiczyć , a wyrzeźbisz ładnie mięśnie , a przy okazji spalisz troszkę tłuszczu , ale nie kieruj się wagą , bo mięsnie są cięższe od tłuszczu , więc jeżeli zaczniesz ćwiczyć i mięśnie zastąpią tłuszcz , waga pójdzie w górę mimo że zeszczuplejesz .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.