|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kwiaty latem urodziny
Witam. W lipcu, a raczej pod koniec lipca moja siostra ma swoje 18 urodziny, chciałabym jej kupić ogromny bukiet kwiatów. Ale w kwiaciarni jest drogo dlatego pomyślałam o jakimś sklepie spożywczym typu Biedronka, Lidl wiecie może czy wtedy będą jakieś kwiaty w sklepach? Jeśli tak to jakie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: kwiaty latem urodziny
Kwiaty to bardzo miły prezent ale niestety nie jet trwały. Może pomyśl o jakimś ekstra kwiatku doniczkowym?
Jeśli się nie mylę, to w Biedronce cały rok są tulipany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może wyszukaj giełdę ogrodniczą lub ogrodnictwo sprzedające kwiaty?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dokładnie, lokalny ogrodnik albo kwiatek doniczkowy. Wydaje mi się, że latem do biedronce znajdziesz raczej róże. Tulipany też pewnie będą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
ja mam urodzimy latem, moja przyjaciółka też
i zwykle robiłyśmy sobie bukiety z kwiatków łąkowych i ogródkowych ślub brałam w lipcu, kochana ciocia-babcia zrobiła mi bukiet z kopru, z goździków, jasnoty .... moja mama ma urodziny w maju i zbieramy określoną ilość stokrotek, czasem bez, konwalie w lipcu lilie kwitną, a jak pachną .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.