|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Czerwcowe poszukiwania <3
Moja wish. Jestem w stanie za większośc rzeczy dużo oddac
![]() - GRY na takie konsole jak: PS3, Wii, Gamecube, PSP, DS, NES, SNES, Sega Mega Drive. Każdą rozważę, za dobrą oddam większośc wątku ![]() - bronzer w7 Honolulu, na wypróbowanie - róże Burżuje, głównie wzdycham do 03 i 16 - kremy redukujące zaczerwienienia, typu Mixa, Bielenda - chętnie błyszczyk w kolorze podobnym do manhattan soft mat 31S, lub dokładnie taki - seria Seboradin Niger - tusz do rzęs, czarny i brązowy, najlepiej z małą szczoteczką; chętnie Maybelline One by One - ubrania, szczególnie torebki, ale i sukienki, ładne bluzki - pędzel kabuki i do pudru! rozwaliły mi się ![]() Do oddania to co w wątku, ale mogę szukac i w ubraniach, nie mam na razie jak utworzyc wątku ze zdjęciami bo komputer padł. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwcowe poszukiwania <3
U mnie róż Bourjois, poza wątkiem mam kabuki z Sephory (ten ostatnio dodawany do zamówienia), interesują mnie głównie odlewki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
u mnie YR na zaczerwienienia
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- dodaj sobie link w podpisie, no bo jak inaczj dotrzec do twojego wątku...
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ok, już wszystko wiem
![]() Jeśli chodzi o moje rzeczy to jak masz czas to możesz po opisach, a jak nie to poczekam, nie spieszy mi się ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mogą być te 3 rzeczy jeszcze
![]() Jeśli jesteś zdecydowana to poproszę kontakt na priv, podam Ci adres i poproszę, żebyś wysłała pierwsza, bo masz jeszcze mało przekupek ;-)
NOWA WYMIANA W LIPCU - wszystkowątek -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276537 Edytowane przez Sonciaaa Czas edycji: 2015-05-31 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.