![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymiana z palau - sporo nowych rzeczy STYCZEŃ
nieaktualne Można już pisać, ale wątek będę uzupełniała jeszcze w ciągu kolejnych dni.
Witajcie. Na wstępie zaznaczam, że często wyjeżdżam więc terminy wysyłek mogą być odległe, aktualnie jestem do 23.01 na miejscu (dalsze terminy będę omawiała na bieżąco) Większa część rzeczy jest nowa, opisy podam jak znajdę chwilę. Tymczasem zdjęcia są dość dobrej jakości, z czasem zrobię również dokładki. Wish (ZA RZECZY KTÓRYCH POSZUKUJĘ postaram się wyszukać coś z waszej wish listy): - szampony naturalne (chętnie rosyjskie, np. Natura Siberica), nawet w ilości do testów -Makeup Revolution Vivid Blush Lacquer - Bloom -myjka silikonowa z wypustkami (ręczna) - za soniczną lunę oddam jakiś nowy sprzęt. - gumki Invisibobble -noscar -filtr spf 50 (najchętniej vichy matujący) -produkty z BU -kosmetyki sylveco -puste, ładne pojemniczki po kosmetykach -żele pod prysznic (najchętniej nivea ale też inne) -pianki do golenia -gruba, mięsista arafatka - pilniczek (najlepiej szklany ale nie tylko) -rękawica do masażu i/lub peelingu -lakier do włosów -próbki kremów pod oczy -krem do rąk peggy sage -pistolet na gorący klej -pojemniczki po kosmetykach phenome, serum estee lauder -lub inne z ciemnego tworzywa z psikaczem lub pipetką -kalendarz, mały lub większy -szkatułka, organizer na biżuterię -bony do sklepów (różnych), karty podarunkowe (róże), rabatowe, vouchery (przeróżne: wypoczynkowe, wejściówki na siłownię, do kina, na strzelnice czy inne rozrywkowo-wypoczynkowe). -tablet, steamer do ubrań, szczotka soniczna, suszarka braun 1800 Ioncare2 ( za ten sprzęt oddam nowy, podobnej klasy od siebie) -nawilzacz powietrza. -miniatury masek nawilżających, serów nawilżających, - miniaturaKanebo Sensai Mud -Glazel (pyłki) -Inglot (wkłady cieni, paletki, pudry wykończeniowe, inne rzeczy Inglot) -różne kosmetyki Organique, Biochemia Urody -Toniki bez alkoholu -avon samoopalacz w musie -pendrive -farba tablicowa, magnetyczna - kosmetyki pierwszej potrzeby tj. pasty do zębów Elmex, Crest czy żele pod prysznic np. Nivea -pojemniczki na odlewki malutkie (wielkościowo podobne do tych jakie w douglasie robią próbki) - organique masła do ciała -farby do metalu -włóczki do robótek Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-06-24 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana z palau - sporo nowych rzeczy STYCZEŃ
Rzeczy mamy, ona wybiera:
1. Wittchen - nowy. Mama nie chce kosmetyków. Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-01-16 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Rzeczy do domu:
1. Dzbanek termon Alfi - używany tylko podczas jednego wyjazdu, ale w aucie i ma trochę rys na opakowaniu. 2. Parownica Tobi, najchętniej przy wymianie osobistej, mam ją od roku, jest sprawna, zgubiłam jedną nakrętkę przy stelażu dlatego teraz stelaż w jednym miejscu trzyma się na taśmie. Dokładnie opowiem przy wymianie. Urządzenie świetne do prasowania swetrów, zdobionych rzeczy, falban, wszędzie tam gdzie żelazkiem ciężko wymanewrować lub istnieje groźna przysmażenia materiału stopką tradycyjnego żelazka. Zdjęcie z sieci, realne zrobię na życzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder paletka z wiosennej kolekcji 2012. Kod. KB1
Pomadka Bobbi Brown Pale Mauve 31- mam z wymiany, jest z 2012 roku. Zapach mi nie pasuje, to moja pierwsza pomadka BB dlatego nie wiem czy to norma czy nie. Kod A82 lub A32 Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-02-01 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria:
dokladka Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-03-31 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI opisze i zrobie zdjecia w kolejnych dniach
Kosmetyki 1: zdj1 Make up store crown zdj2: tylko wyprobowane zdj3: Wszystkie błyszczyki tylko przetestowane na dłoni: Miss Sporty Hollywood forever 8 hr real stars always shine - long lasting lipgloss - 358 Kiss Fiction NYX Mega Shine Lip Gloss 155 Perfect Bell Air Flow colour bloom Pierre Rene Chic Gloss 07 Mauve Kiss Olay Active hydrating do skory tłustej/mieszanej - tylko przetestowany Pomadka Inglot (na zdjęciu widać ile jej jest), kolor 820 kredka pease Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-01-18 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki 2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki 3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki cd.
Grak produktów B&BW Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-01-17 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki
zdj1 - BRAK Biosilk, la roche posay zdj2 BRAK żel oriflame zdj3 - BRAK żel Adidas, żel palmolive zdj4 - BRAK podkład Max Factor Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-03-28 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
buty
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
telefon
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
szaliki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
dzieciece
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Czego mama szuka za portfel?To damski czy męski? Nowy? Mam poza wątkiem kremik YR Anty-Age-nówkę o taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ale-nuit-.html, podoba mi się też paletka i żel Palmolive.
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Mam szkatułkę na kosmetyki.
Interesuje mnie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1421432751 - pozycja nr 4 i 5 od lewej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1421432751 - poz. nr 3 i4 od lewej poz. 3 od lewej - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1421432751
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
te 3 buteleczkie BBW (nie wiem co to dokładnie jest) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za kilka kosmetyków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Welcome to Jamrock
|
cos za telefon? z twojej wish mam pistolet do kleju na gorąco i mase włóczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Hej : ) paletka Inglot niestety już poszła, ale z Twojej wish pojawił się organizer na kosmetyki, nowy. Mogłabym go wymienić na krem pod oczy z ziaji i ewentualnie jakbyś coś jeszcze dobrała to kolczyki-sowy
![]() |
#23 |
Welcome to Jamrock
|
te anchor to jest pure wool czyli czysta welna
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
hej,
chetnie sie pozbede bo to nie moje kolory, podoba mi sie pedzel sephora i paletka el ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- nie opłaca mi sie wymiana jednej rzeczy, a paletka jest z 2011 roku czyli stara, jak taka zamiana Cie nie satysfakcjonuje to ja dziekuje na ten moment |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Welcome to Jamrock
|
już u mnie we wątku
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- czekaj, nie zabardzo Cie zrozumiałam ;p każda z nich ma 10m ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- tradycyjny motek ma 50m czyli 5 moich po 10m ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- ja mam ich 28 czyli 6 motków (dokladnie 5,6) ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- niestety nie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Welcome to Jamrock
|
Z twojej wish mam jeszcze pistolet z wkladami i pendriva 4 lub 8 G + to co we watku. Napisz mi jak i czy wogóle widzisz te wymianke
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- oprócz tg mam : folię na pezenty, przeźroczystą te wielkie chyba A6i próbke zelu effaclar duo chyba 7ml ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- i troche samoopalacza w piance dax ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- nic więcej nie znajde ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- oke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Najchętniej wymieniłabym się za jakiś konkret - perfumy, torebkę, podkład AM, ewentualnie jakąś srebrną biżuterię. Coś mi musi wpaść w oko, bo termin ważności karty jest długi, więc pewnie prędzej czy później ją wykorzystam, chociaż akurat za rzeczami z h&m nie przepadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Cześć, niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi sie zel pod przsynic adidas, palmolive i szampon la roche posay
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Oprócz pedzla i maski (czekam na odpowiedz innej wizazanki) to moglabym oddac wszystko za te szampon (ile go jest?) i zele pod prysznic adidas, palmolive i bingo spa (jeli to nie za duzo) ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Nie ma problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.