![]() |
#1 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Październik u itaki :) WĄTEK NIEAKTUALNY.
ZAPRASZAM DO WĄTKU LISTOPADOWEGO,TU. Witam w moim październikowym wątku i zapraszam do wymianek. Zasady wymianek ze mną są w poście # 2 Odpisuję w wątku, w którym rozpoczęła się rozmowa-aby uniknąć bałaganu.NIE reaguję na "odpisz u mnie" jeśli rozmowa rozpoczęła się u mnie! (Chyba, że sama z pewnych względów odpowiem u wizażanki ). W totalnym skrócie: Na czerwono - dokładki ( są jako pierwsze i czerwone przez 1-2 dni ) Na niebiesko - kosmetyki do wymianki Na szaro - rezerwacja, wycofane i wymienione, polecą... (zaraz lądują w poście 3 ) Zdjęcia perfum i kosmetyków wstawiam na życzenie i wtedy proszę się sugerować stanem zużycia widocznym na zdjęciu, ponieważ nie jestem nieomylna, czasem potrzeba drugiej pary oczu do oceny stanu zużycia ![]() vin K ![]() Na wymiankę proponuję: PACHNĄCO: * Eternity Now CK EDP 30 ml, ubytek 1 psika testowego, jest kartonik. * Pure Orchid Halle Berry EDP 15 ml, ubytek 1 psika testowego, jest kartonik. * Za coś extra mogę rozważyć oddanie La Vie Est Belle Legere EDP 50 ml. Nowe ,zafoliowane. * Tresor In Love Lancome EDP 30 ml, ubytek 3 psików testowych, kartonik. * Police, To Be Woman EDP, ok. 25 ml/40, brak kartonika. * Ungaro Fruit d'Amour Pink EDT 30 ml, ubytek 1 psika testowego,kartonik. * Fleur de Chocolat Molinard EDT 50 ml, ubytek 3-4 psików testowych,kartonik. * Euphoria CK EDT CK 30 ml, ubytek 2 psików testowych, kartonik. * Gucci Guilty Black EDT, ok. 29 ml/30,jest kartonik. * Daisy Dream Forever M.Jacobs, ok. 48 ml/50, bez pudełka-śliczne ![]() * Acqua Di Gioia Giorgio Armani EDP ok. 20 ml/50, brak kartonika. * AA Limon Verde Guerlain EDT, ok. 23 ml/75,brak kartonika. * Joop All About Eve EDP ok. 35 ml/40, kartonik. * Zara Apple Juice EDT 100 ml,ubytek ok. 5-7 ml, kartonik. * Zara Chocolate Woman EDT 30 ml,ubytek 1 psika testowego, kartonik. * Zara Black Peony EDT ok. 50 ml/75,brak kartonika. * Rasasi Abyan EDP, ok. 27 ml/95, kartonik. * Mauboussin A'La Folie EDP 50 ml, ubytek 1 psika testowego, kartonik. * Halloween Kiss Sexy EDT, ok. 24 ml/30,brak kartonika. * Yves Rocher Naturelle EDT, ok.45 ml/75, kartonik * Clarins Eau Des Jardins EDT,ok. 95 ml/100, brak kartonika * Oriflame Divine Idol EDP 50 ml, ubytek 2 psików testowych, kartonik. * Oriflame Happydisiac EDT 50 ml, ubytek 1 psika testowego, kartonik. Miniaturki: * La Vie Est Belle Intense - miniaturka 4 ml nowa, kartonik. * Kenzo Jeu d'Amour EDP - miniaturka 4 ml, nowa, kartonik. * Dahlia Divin Givenchy EDT - miniaturka 5 ml, nowa, kartonik. * Still J.Lo. EDP - miniaturka, ok. 4 ml/5, kartonik. KOLOROWO-PUDROWO, TUSZOWO itp: * Kępki rzęs Ardell Individuals Knot Free - zestaw kępek rzęs Medium Black, ubytek 1 kępki. * Klej do sztucznych rzęs Ardell LashGrip, tubka, ubytek 1 kropli na 1 kępkę. * Astor Skin Match puder prasowany, odcień 100 Ivory, 1x testowe machnięcie pędzlem. * Antyalergiczny pędzel do podkładu Gosh, nowy, 1x testowany, wyprany. KWC * Podkład Dior Diorskin Nude Air 30 ml,ubytek 3 kropli testowych.Odcień 010 Ivory. Tester, bez kartonika. * Tusz L`Oreal, Telescopic Carbon Black, 2 x użyty, świeży.Świetne opinie na KWC * Dior Diorskin Star Studio Makeup podkład rozświetlający, ok. 15ml/30,brak kartonika, odcień 022 Cameo. Kupiony pół roku temu. * Rzęsy w butelce Lash Extender, kupione w czerwcu, użyte 3x, kartonik i pędzelek. * PHARMACERIS F delikatny fluid intensywnie kryjący, odcień 01 Ivory ( jasny),1x naciśnięcie pompki w celu sprawdzenia koloru, brak kartonika.( Mogę zacząć używać więc proszę pytać o aktualny stan zużycia) * PHARMACERIS F delikatny fluid intensywnie kryjący, odcień 02 Sand ( piaskowy). 1x naciśnięcie pompki w celu sprawdzenia koloru, bez kartonika. PIELĘGNACYJNIE itp.: * BingoSpa kolagenowy krem naprawczy z kwasem askorbinowym na noc 100 g, ubytek testowy - 1 aplikacja moją szpatułką na twarz. * Gliss Kur Million Gloss, Ekspresowa odżywka regeneracyjna do włosów dająca świetlne refleksy, ubytek 5 psików testowych, świeżutka. * Avon Planet Spa Sugar Scrub - peeling do ciała z masłem shea i brązowym cukrem 200 ml,tylko "maźnięty" dla testu na dłoni. * Givenchy Ange ou Demon Le Secret balsam do ciała 75 ml,tylko "maźnięty dla testu na dłoni. * Batiste suchy szampon Strength&Shine-dodający blasku i witalności z L-argininą, duży-200 ml, 2 x użyty. * Batiste suchy szampon Dark&Deep brown-dla brunetek i włosów brązowych, duży - 200 ml, 2 x użyty. ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-11-01 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: Październik u itaki :)
Proponując mi wymiankę akceptujesz moje warunki ![]() Proszę o konkretne zapytania w wątku, nie na PW. Przestały mnie bawić i nie interesują mnie propozycje wymianek składane mi na PW,na które zawsze błyskawicznie odpowiadam, a potem nawet w przypadku pozytywnej odpowiedzi jestem nagle ignorowana. ( Szczytem bezczelności jest już sytuacja gdy osoba zainteresowana udziela się przez następnych parę dni w innych wątkach, a ja blokuję dla niej kosmetyki. Od tej pory proszę o propozycje w wątku, nie na PW. Wszystkie moje kosmetyki i perfumy są oryginalne i takich samych oczekuję od wizażanek. Staram'się bardzo dokładnie opisywać stopień zużycia, ale czasem jest to trudne więc w razie zainteresowania służę zdjęciami. Paczki wysyłam obecnie 1 x w tygodniu, najwłaściwszym dla mnie dniem jest czwartek lub piątek - proszę o wyrozumiałość, sama jestem cierpliwa i wcale nie wymagam wysyłek do mnie od razu ![]() Perfumy wysyłam paczką i tego samego oczekuję od wizażanek ( ekonomiczny lub prio - do uzgodnienia na PW), inne kosmetyki w nietłukących opakowaniach możemy wysyłać listem poleconym, biorąc na siebie ryzyko braku odszkodowania za wysyłkę listem poleconym przedmiotów tzw. handlowych - w myśl zaostrzonego regulaminu PP. Gdy masz wątpliwośći lub coś Ci się u mnie podoba - pytaj ![]() W razie czego proszę pytać o kody - część perfum jest niemal nowych, niektóre zaś mogą mieć już więcej niż rok - zawsze jednak są świeże, bez zmian w zapachu czy kolorze, przechowuję je w chłodnej, ciemnej szafie. Odpisuję w wątku, w którym rozpoczęła się rozmowa-aby uniknąć bałaganu - NIE reaguję na "odpisz u mnie" jeśli rozmowa rozpoczęła się u mnie. (Chyba, że sama z pewnych względów zadecyduję inaczej i odpowiem u wizażanki). Osoby posiadające do 100 przekupek włącznie - mogę poprosić aby wysłały swoje przesyłki pierwsze. A na pewno poproszę o to wizażanki z ilością przekupek do 50 lub zerową, tak samo z negatywem. Nie wysyłam i nie odbieram poprzez Inpost, ale po uzgodnieniu na PW można wysłać przesyłkę do wskazanego przeze mnie paczkomatu, do którego mam niecałe 100 m. od mojego domu ![]() Proszę pancernie zabezpieczać przesyłki, żeby dotarły całe i zdrowe. KOPERTA BĄBELKOWA NIE JEST DOBRYM OPAKOWANIEM DLA PERFUM zwłaszcza, że Poczta Polska zaostrzyła przepisy w spr. wysyłek tzw. predmiotów handlowych !!!! Najlepszym opakowaniem dla perfum jest mały kartonik z materiałem amortyzyjącym w środku i takich przesyłek oczekuję, sama tak samo wysyłam. Nie przerywaj negocjacji bez uprzedzenia, zwłaszcza jeśli to TY U MNIE o coś zapytałaś i w oczekiwaniu na Twoją decyzję ja blokuję wskazany przez Ciebie kosmetyk! Jeśli obiecujesz dać odpowiedź to ją daj. Gdy widzę, że mnie olałaś - uznaję Cię za osobę niewiarygodną i lądujesz na liście ignorowanych. Nie licz na wymianki ze mną. Negocjacja nie oznacza jeszcze rezerwacji, rezerwacja nie oznacza jeszcze wymianki. Mogę negocjować jeden kosmetyk z kilkoma wizażankami, dopiero po wymianie adresów na PW uznaję wymiankę za wiążacą. Opcja wymianki moich 2 flakonów za jeden flakon poszukiwanego przeze mnie zapachu - jest jak najbardziej możliwa. Zastrzegam sobie prawo do nagłego wycofania perfum z wątku gdyż wystawiam je również na innym portalu w celu pozbycia się ich ![]() Jeśli zdarzyło się, że przez moje niedopatrzenie nie wystawiłam przekupki za wymiankę, to najmocniej przepraszam i proszę - przypomnij się...zakupiłam już butlę lecytyny i obiecuję na przyszłość usprawnić pamięć. Gdy odpiszę,że niestety nic u Ciebie nie znalazłam to nie znaczy wcale, że do Twojego wątku już nie wrócę - jak tylko mam wolną chwilę to przeglądam wątki wizażanek, które u mnie były czymś zainteresowane, więc w każdej chwili mogę się odezwać u Ciebie ![]() I jeszcze jedno...przepraszam, ale gdy ja widzę w czyimś wątku zdanie w stylu " jeśli nic u Ciebie nie znajdę to nie odpisuję" - jest to dla mnie sygnał, że trafiłam do wątku osoby o marnym wyczuciu kultury osobistej... więc w przypadku zainteresowania moim wątkiem - nawet takiego wątku nie przeglądam.
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-10-16 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Wymienione, nie ma, polecą i lecą : *La Vie Est Belle Intense EDP 30 ml, nowe, zafoliowane, nieotwierane-Magdama1 *Dior Diorshow Iconic tusz do rzęs czarny, świeży, mokry, kupiony 4 miesiące temu, użyty 5x, brak kartonika-Magdama1 *Gucci Guilty EDT, ok. 70 ml/75, brak kartonika - touchmeiamfamous. *Angel Eau Sucree 2015 Thierry Mugler EDT, ok. 45 ml/50, jest kartonik-Magdama1
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-10-17 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ituś ja nabyłam dzisiaj już swoją LVEB Intense ostatnią 30-tkę capnęłam z promocji więc śmiało oddawaj LVEB Law
![]()
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze ![]() Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za Acqua Di Gioia Giorgio Armani EDP ok. 20 ml/50, brak kartonika.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]() Niestety na chwilę obecną nic, pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz coś u mnie za Tresor? podoba mi się również balsam Givenchy i podkład Lancome
![]()
![]() |
#9 | |
|
Cytat:
Miłe Panie, niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może 45/50 Anioła 2015 za Intense?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
moze cos za aqua di gioia tym razem oraz suche szamopony?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś znajdziesz? U Ciebie to mi się dużo podoba...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za Pharmaceris i Batiste Strenght&Shine?
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Nie mam Twojego Wish , ale oddałabym sporo za LVEB...
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Itako znajdziesz coś u mnie ? Zainteresował mnie: fluid Pharamceris, Batiste, balsam Givenchy, peeling Avon.
![]() |
![]() |
#19 |
koci świat
|
Itako - wredziolu jeden zapomniałaś o naszym wątku
![]() co mam zdobyć co zrobić - na głowie stanę za AA Limon Verde Guerlain EDT, ok. 23 ml/75, brak kartonika. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Coś u mnie za euphorie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
PHARMACERIS F delikatny fluid intensywnie kryjący, odcień 01 Ivory ( jasny),
1x naciśnięcie pompki w celu sprawdzenia koloru, jest kartonik. Avon Planet Spa Sugar Scrub - peeling do ciała z masłem shea i brązowym cukrem 200 ml, tylko "maźnięty" dla testu na dłoni.Doskonałe opinie na KWC Batiste suchy szampon Strength&Shine-dodający blasku i witalności z L-argininą, duży-200 ml, 2 x użyty. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||||
|
Oooo......poważnie się nad tym zastanowię
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- LVEB oddam za ścisły wish ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakiś słodki jesienny zapach mi zdobądź, a Limon Verde poleci do Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Acqua Di Gioia Giorgio Armani EDP ok. 20 ml/50
Rasasi Abyan EDP, ok. 27 ml/95, PHARMACERIS F delikatny fluid intensywnie kryjący, odcień 01 Ivory ( jasny), PHARMACERIS F delikatny fluid intensywnie kryjący, odcień 02 Sand ( piaskowy). Batiste suchy szampon Strength&Shine-dodający blasku i witalności z L-argininą, duży-200 ml, 2 x użyty. Batiste suchy szampon Dark&Deep brown-dla brunetek i włosów brązowych, duży - 200 ml, 2 x użyty cosu mnie?
![]() |
![]() |
#24 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
|
Awad Kochana dziękuję, ale LVEB EDT mam
![]() LVEB Intense oddam raczej albo za aniołka cukrowego 2015, albo za LVEB Legere ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Czy chciałabyś zatem LVEB Legere za LVEB Intense? A co z tuszami?
![]()
![]() |
#28 |
|
Tusze nadal wchodzą w grę niezależnie od tego na co się wymienimy
![]() Co oddasz to wezmę - jedno i drugie jest moim chciejstwem, ja tylko miałam wrażenie, że się wahasz nad Tendre, a skoro wspomniałaś o LVEB Legere to dla mnie to też moje chciejstwo zapachowe ![]() Jak wspomniałaś o LVEB Legere to nie chciałam napierać na siłę na Tendre , ale wybierz może co oddasz z mniejszym bólem serducha ![]() ![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
|
LVEB Legere jest 25 ml/50 ?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.