Jakie Facebooki kosmetyczne lubicie? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-07, 21:57   #1
Arta
Raczkowanie

Lightbulb

Jakie Facebooki kosmetyczne lubicie?

Hej, zastanawiałam się ostatnio nad fenomenem stron na Facebooku, tzw. fanpage'y.

Czy możecie się wypowiedzieć jakie strony lubicie i właściwie dlaczego? Co na nich jest takiego ciekawego, że warto kliknąć lubię to?
Stary 2012-02-07, 22:18   #2
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Jakie Facebooki kosmetyczne lubicie?

Ja lubię, np wszelkie strony związane z tatuażami, bo bardzo mi się podoba taka sztuka ozdabiania ciała i lubię poprzeglądać jakieś zdjęcia z ciekawymi projektami.

Lubię też stronę w stylu "dupy dupeczki" bo są tak fajne zdjecia przystojniaków poza tym lubię stronę wielbicieli długich włosów, bo przeglądam tam piękne zdjęcia dziewczyn ze wspaniałymi włosami.

Ogólnie ja lubię zobaczyć na mojej tablicy jakieś fajne zdjęcia

Poza tym lubię strony o chwytliwych nazwach, np. nie ma czegoś takiego jak zbyt wysoki facet albo budzik mnie obudził, ale nie przekonał
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 07:56   #3
Arta
Raczkowanie

O witaj Dzięki za odpowiedź.

Ja jestem jeszcze w "Lubię Cię, chodźmy się naj..." , czy BUKĘ (rewelacyjne ma notki!), czy np. Za bardzo lubię studia, żeby bronić się w czerwcu!

boskie są

A jeszcze bym Cię pomęczyła - strony firmowe? lubiane są, czy nie? np. avon, ziaja, yves rocher, inglot, itd.

Nie daje mi spokoju po co ktos mialby sie podpinac do takich stron i firmowac je wlasnym nazwiskiem (bo lajk tak wlasnie dziala). Wystarczy zamilowanie do produktu/ów , czy to kwestia merytoryki? Porad, konkursów, zdjęć, promocji, aktualności, nie wiem...
Stary 2012-02-08, 09:15   #4
visionAM
Zakorzenienie

Stron firmowych nie klikam, jedynie jedną stronę sklepu obuwniczego, który bardzo lubię A jakiś kosmetycznych itp. nie, bo uważam, że to nie ma sensu
Stary 2012-02-08, 10:58   #5
Mitsukki
Naczelny Hipster

A ja klikam strony firmowe jeśli je lubię, bo często tam są zdjęcia nowych kolekcji, a ja nigdy nie mam ogarnięcia na tyle, żeby wchodzić na strony i wyczekiwać kiedy będzie coś nowego, tylko mam od razu na tablicy wyświetlone
Do tego mam sporo zespołów/artystów, dzięki temu dowiaduję się o koncertach, płytach/wystawach.
I jeszcze multum stron związanych z architekturą.
Do śmiesznych też dołączałam, ale stopniowo je opuszczam, bo burdel mi się robił, a niektóre strony zaczynały spamować (już nie pamiętam co to było, ale jakaś strona taka zupełnie normalna, a w pewnym momencie zaczeli odwalać prywatę i co tydzień wrzucali informację o jakimś obozie windsurfingowym, spoko gdyby zrobili to raz, ale jak mi się 20 raz wyświetlił ten obóz to stronę wywaliłam)
Z reguły na fanpejdżach jest to co zazwyczaj znajduje się w rubrykach typu "aktualności", więc po co mam odwiedzać 100 stron jak wszystko mam na tablicy?

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 11:27   #6
Arta
Raczkowanie

Czyli nowości rządzą!

Dla mnie chyba też jest to najważniejsze - dowiaduje się PIERWSZA o wszystkim
Stary 2012-02-08, 13:05   #7
kennedy
Zakorzenienie

tylko takie z przeslaniem

hunger site

pajacyk

schronisko w krakowie
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 22:42   #8
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Ja klikam najczęściej strony prywatne z którymi jestem w jakiś sposób związana, albo ich zawartość mnie w jakis sposób urzeknie. Subskrybuję głównie wizażystki i fotografów, mam też 2-3 firmy, których produkty lubię i chcę być na bieżąco.

A teraz może z drugiej strony, po co taki fanpage jest zakładany.
Moim zdaniem, latwiej jest załozyć taki fanpage niż własną stronę internetową, a jakby nie patrzeć tego typu profil na facebooku zależy prawie całkowicie od nas, administrujemy nim i wrzucamy co chcemy, kontakt z osobami zainteresowanymi tez jest łatwiejszy, bo patrząc po sobie, nie raz wrzucam w zakładki ciekawą stronę i nigdy więcej na nią nie zaglądam, mimo że jest ciekawa. Na facebooku klikam lubię to i za każdym razem aktualizacja strony wyświetla się na mojej tablicy.

Moja strona istnieje od niedawna, nie mam fanów tylko znajomych, ale uważam że jest to obecnie najlepsza forma pochwalenia się światu swoimi zainteresowaniami, czy twórczością.

A jeśli chodzi o strony niemające większego sensu, z chwytliwą nazwą, (np "My heels are bigger than your dick" ), to nie przeszkadzają mi one, ale podchodzę do nich sceptycznie, bo nie raz były akcje, że stronka zbierała fanów, a jak uzbierała wystarczająco dużo, zmieniała się w komercyjny profil jakiejś firmy i stawała się sposobem na chamską reklamę.
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-11, 17:05   #9
agniesikk
Zakorzenienie

Ja lubię strony np. Yes, Apartu, Kruka, bo pokazują tam, że są jakieś fajne promocje np. na Walentynki. Tak samo Esotiq- też informują o obniżkach
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-11, 18:47   #10
Pigeons
Zadomowienie

Ja "nie lubię" żadnych firm kosmetycznych. Fb głównie służy mi do komunikacji ze znajomymi więc nie chce sobie zapychać tablicy jakimiś promocjami, które mnie nie interesują
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-11, 21:15   #11
Marbella85
Zakorzenienie

u mnie np.
jaram się wydziaranymi kolesiami
seks to zdrowie
kobiety bez serca
make life harder
kocham kobiety w szpilkach
u mnie czy u ciebie
meżczyzna zaczyna się od 180cm

Edytowane przez Marbella85
Czas edycji: 2012-02-11 o 21:17
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-11, 23:10   #12
Lulu Mortese
Zadomowienie

Często warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest polubienie fanpage'a danej firmy i pewnie stąd to się bierze.
Lulu Mortese jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 06:47   #13
summerisgone
Zakorzenienie

Klikam fanpage'y marek które lubie szczególnie bo często pojawiają się tam zapowiedzi nowych kolekcji czy konkursy. Mam klikniętego sleeka, clinique i guerlaine. Poza tym mam w ulubionych kilka blogów kosmetycznych.
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 10:35   #14
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marbella85 Pokaż wiadomość
u mnie np.
jaram się wydziaranymi kolesiami
seks to zdrowie
kobiety bez serca
make life harder
kocham kobiety w szpilkach
u mnie czy u ciebie
meżczyzna zaczyna się od 180cm
lubię dokładnie te same.
Make Life Harder są najlepsi
Stary 2012-02-12, 11:55   #15
ta_iwona
Rozeznanie

Ja lubię kilka niefirmowych, niektóre z wyżej wymienionych.

Firmowe też, zwłaszcza jeśli były tam konkursy (ale też z liczbą nie przesadzam) albo jeśli interesuje mnie ich oferta, zniżki itp (tutaj kilka sklepów internetowych i stacjonarnych).

A kosmetycznych akurat chyba nie mam w ulubionych.

Lubię jeszcze strony serwisów informacyjnych, bo dzięki temu nie muszę na nie regularnie zaglądać.
ta_iwona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 08:50   #16
Arta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość
Ja lubię kilka niefirmowych, niektóre z wyżej wymienionych.

Firmowe też, zwłaszcza jeśli były tam konkursy (ale też z liczbą nie przesadzam) albo jeśli interesuje mnie ich oferta, zniżki itp (tutaj kilka sklepów internetowych i stacjonarnych).

A kosmetycznych akurat chyba nie mam w ulubionych.

Lubię jeszcze strony serwisów informacyjnych, bo dzięki temu nie muszę na nie regularnie zaglądać.
Informacyjne też są ok! Szczególnie lokalne.

Konkursy też lubię. To nawet jeden z głównych powodów dla których zostałam fanką kilku firm, które średnio lubię w rzeczywistości.
Stary 2015-07-01, 14:47   #17
Justyniakrk
BAN stały

Ja wolę czytać blogi, bo jest więcej przydatnych informacji. Ostatnio czytam blog o kosmetykach rosyjskich i nie tylko. Glownie sa tam propozycje tanich kosmetykow organicznych i rozne porady kosmetyczne. Codziennie jest jakis wpis, wiec polecam, bo jest co czytac. xxx

Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a
Czas edycji: 2015-07-02 o 15:35
Justyniakrk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości