Szkolenie we Wrocławiu - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-07-22, 23:12   #1
Racislawwks85
Przyczajenie

Szkolenie we Wrocławiu

Witam was drogie wizażystki!

Zdaje sobie z tego sprawę, że to raczej nie na to forum temat, ale nie miałam gdzie to napisać, ponieważ praktycznie siedzę tylko na tym forum. Pracuje w firmie, która zajmuje się sokami różnego rodzaju a ja dokładnie jestem od projektów nadruków itp. Szef wysłał nas na szkolenie dokładnie we Wrocławiu podobno tam jest jakaś firma, która się zajmuje szkoleniem. Szef powiedział, żebyśmy sobie w czwórkę znaleźli pokoje do wynajęcia na 4 dni a kosztami nie przejmować się, bo firma pokryje. Moje pytanie jest takie czy ktoś jest z Wrocławia i ma takie gdzieś na oku pokoje? Może są jakieś specjalne hostele czy hotele dla firm? Potrzebuje po pokoje do wynajecia wroclaw. Jeżeli ktoś by był w stanie pomóc proszę pisać.
Racislawwks85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-22, 23:35   #2
Branda79
Przyczajenie

Dot.: Szkolenie we Wrocławiu

Witaj, wiesz co to jest forum, na którym można dyskutować naprawdę na każdy temat, nie tylko taki dotyczący urody czy mody. Czy jest jakiś limit cenowy? I jak z lokalizacją? Czy to ma być centrum Wrocławia? Obrzeża? Okolice? Może pomyśl o hotelu pracowniczym, a jeśli to za słaby standard dla Ciebie (niektórzy są uprzedzenie do takiego rodzaju noclegów) to może jakieś kwatery dla pracowników?
Branda79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-23, 00:11   #3
201606270916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Racislawwks85 Pokaż wiadomość
Witam was drogie wizażystki!

Zdaje sobie z tego sprawę, że to raczej nie na to forum temat, ale nie miałam gdzie to napisać, ponieważ praktycznie siedzę tylko na tym forum. Pracuje w firmie, która zajmuje się sokami różnego rodzaju a ja dokładnie jestem od projektów nadruków itp. Szef wysłał nas na szkolenie dokładnie we Wrocławiu podobno tam jest jakaś firma, która się zajmuje szkoleniem. Szef powiedział, żebyśmy sobie w czwórkę znaleźli pokoje do wynajęcia na 4 dni a kosztami nie przejmować się, bo firma pokryje. Moje pytanie jest takie czy ktoś jest z Wrocławia i ma takie gdzieś na oku pokoje? Może są jakieś specjalne hostele czy hotele dla firm? Potrzebuje po pokoje do wynajecia wroclaw. Jeżeli ktoś by był w stanie pomóc proszę pisać.
Sprawdź akademiki.
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-23, 09:31   #4
Oraliaeuro94
Przyczajenie

Musisz sprecyzować swoje wymagania, dokładnie Pierwsza informacja, której mi brakuje, to ilość osób – ile ma być tych osób, które trzeba przenocować? Bo jeśli mało, to i kwaterki prywatne możesz sprawdzić, a jeśli dużo, to akademiki, hostele, hotele pracownicze – z tych tańszych opcji Wybór jest dość obszerny – także napisz przedział cenowy i ilość osób, a dostaniesz konkretne informacje
Oraliaeuro94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-23, 18:30   #5
HiperDalila90
Przyczajenie

Akademiki to niezły pomysł, bo w wakacje i tak w większości stoją puste, a właściciele chcą jakoś zarobić, więc wynajmują je studentom. Jednak warunki jakie oferują mogą być niewystarczające (np. łazienka na korytarzu). Skoro masz się nie przejmować wydatkami, to może lepiej zarezerwujcie sobie pokój w hostel (4osobowy z łazienką nie wyjdzie aż tak drogo). Ewentualnie można poszukać mieszkania, ale to już loteria - cieżko akurat znaleźć coś na tak krótko i akurat w tym terminie.
HiperDalila90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-24, 12:14   #6
Lidia1420
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Oraliaeuro94 Pokaż wiadomość
Musisz sprecyzować swoje wymagania, dokładnie Pierwsza informacja, której mi brakuje, to ilość osób – ile ma być tych osób, które trzeba przenocować? Bo jeśli mało, to i kwaterki prywatne możesz sprawdzić, a jeśli dużo, to akademiki, hostele, hotele pracownicze – z tych tańszych opcji Wybór jest dość obszerny – także napisz przedział cenowy i ilość osób, a dostaniesz konkretne informacje
Cenna uwaga To zależy ile osób jedzie na to szkolenie i na ile osób będziecie potrzebować pokoi, bo jeżeli chodzi o hotele pracownicze to najczęściej w pokoju śpi się po kilka osób, a raczej chyba nie jest to zbyt komfortowa opcja, tak mi się przynajmniej wydaje Ale jeśli wam to nie przeszkadza, zobaczcie sobie ofertę tutaj: http://kwaterydlafirm.pl/pokoje/pokoje-do-wynajecia
Jeżeli chodzi o Wrocław to ma on naprawdę fajną bazę noclegową, więc można coś znaleźć bez problemu, ale warto coś wcześniej zarezerwować

Edytowane przez Lidia1420
Czas edycji: 2015-07-28 o 17:59
Lidia1420 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości