|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
skierowanie na badania hormonów w szpitalu
Jak to jest ,jak dostaje sie skierowanie aby lezec kilka dni w szpitalu w celu zrobienia wszystkich badan hormonow to pobieraja tylko krew w tych dniach czy zabieraja na jakies badania ginekologiczne dodatkowo usg dopochwowe itp?Pytam tych ,ktorzy maja to za soba i sie znaja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: skierowanie na badania hormonow w szpitalu
zależy od szpitala.
ja miałam w Poznaniu na polnej na endokrynologii usg dopochwowe, badanie ginekologiczne i badanie piersi. lekarz jeszcze pytał o cytologię,ale miałam w miarę świeżą.
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ja na Śląsku miałam badanie ginekologiczne,usg dopochwowe, doustny test obciążenia glukozą, badanie krwi na hormony tarczycy, test z hormonem ACTH (jeśli dobrze pamiętam)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ALe ja jestem dziewica i dlatego sie zastanawiam.Boje sie ze by mnie polozyli a pozniej robili badanie przez pochwe albo co rorsze odbyt ;/ Czyli ginekolog na skierowaniu pisze co bedzie robione i jesli tylko USg brzucha to mam byc spokojna ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.