|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki do włosów - Goldwell i inne
wątek nieaktualny
1. Goldwell, Volume Style, Double Boost Rootlift Spray, Spray podnoszący włosy przy nasadzie, 200 ml, użyłam parę razy, szacowany ubytek to 20 %; link https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ie.html&next=1 - rezerwacja protka 2. Goldwell, Volume Style, Power Whipp Pianka wzmacniająca i nadająca objętość do cienkich i normalnych włosów, 300 ml, szacowany ubytek 10 %; link: http://www.hairstore.plhttp://leci do Gothic_Daisy<br /> Go...00ml-2517.html oba powyższe kosmetyki kupione jakieś 2 miesiące temu; 3. Gliss Kur, shea kashmere, odżywka natychmiastowa regeneracja do włosów suchych i odwodnionych, bez spłukiwania - 150 ml, użyta 2 razy ubytek to jakieś 10%; stoi u mnie jakeś 3-4 miesiące, dopatrzyłam się terminu ważności 12 m od otwarcia; leci do Gothic_Daisy wymienię na coś co wpadnie mi w oko, bardzo chętnie na kosmetyki do włosów, perfumy, odlewki... ale wszystkie propozycje kosmetyczne mile widziane - ubrań raczej nie szukam; jak coś znajdę, odpowiem u Was, jak nie - w tym wątku ; Edytowane przez dixi Czas edycji: 2011-04-05 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki do włosów - Goldwell i inne
nic u Was nie znalazłam niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za większa odlewke 4. dość słynna i dość kontrowersyjna odżywka do wlosów "ze szpiku końskiego" ??
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za pierwsze dwie pozycje? pozdrawiam
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś za 4?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
gorzkawa, KonikGarbusek - nic nie znalazłam
![]() lalicja, LTC - odpisalam u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
niestety z zapachowego nic nie wybiorę,,, ale mam też drugą flaszkę euphorii z mniejszą zawartością, jutro zobaczę ile tam zostało
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
kochana1989 - nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Gliss Kur, shea kashmere, odżywka natychmiastowa regeneracja do włosów suchych i odwodnionych, bez spłukiwania - 150 ml, użyta 2 razy ubytek to jakieś 10%; stoi u mnie jakeś 3-4 miesiące, dopatrzyłam się terminu ważności 12 m od otwarcia;
4. dość słynna i dość kontrowersyjna odżywka do wlosów "ze szpiku końskiego" cos u mnie? odp u mnie;, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej, sprawdziłam i niestety w drugiej flaszce mam tylko jakies 5 ml, moze ciut wiecej. Za odlewki dziękuję
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za 2?
![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Zajrzałam na Twój wątek zapachowy - a może po prostu Iris Noir za Liberte?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Zrezygnowałabym wtedy z pianki. Co Ty na to?
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- No to ja jednak dziękuję ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
za te dwie:
2. Goldwell, Volume Style, Power Whipp Pianka wzmacniająca i nadająca objętość do cienkich i normalnych włosów, 300 ml, szacowany ubytek 10 %; link: http://www.hairstore.pl/Goldwell_Sty...00ml-2517.html oba powyższe kosmetyki kupione jakieś 2 miesiące temu; 3. Gliss Kur, shea kashmere, odżywka natychmiastowa regeneracja do włosów suchych i odwodnionych, bez spłukiwania - 150 ml, użyta 2 razy ubytek to jakieś 10%; stoi u mnie jakeś 3-4 miesiące, dopatrzyłam się terminu ważności 12 m od otwarcia; mogę Ci oddać smashboxa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.