|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Czego on chce?
Czy miałyscie kiedys taką sytuacje, że podrywał was starszy mężczyzna. Od poczatku naszej znajomości prawi komplementy, zagaduje, zaczepia, szturcha, głaska po rece. Na początku go ignorowalam, odpowiadałam mu oschle to sie dziwił dlaczego nie chce z nim rozmawiac, przecież jestem dorosła. Teraz sie zakolegowalismy, czesto rozmawiamy o przeszlosci., opowiadamy o sobie, ja tesknie za nim gdy go nie widze. Myslalam, ze chce znajomosci bez zobowiazan ale gdy bylismy sam na sam to niczego nie zainicjowal tylko pytal czy to robilam?Znamy sie kilka miesiecy,on znowu dąży do kontaktu fizycznego tzn, dotkniecie reki,podejscie bardzo blisko. Czy ja mu sie podobam czy tylko mi mydli oczy i jest podrywaczem i z wszystkimi dziewczynami tak postepuje?
"Kiedy Bóg chce ci zrobić podarunek, zwykle opakowuje go w kłopot. Im większy podarunek otrzymujesz, tym większym kłopotem Bóg go maskuje." Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-02-25 o 00:06 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
|
|
|
#2 |
|
TheBill
|
Dot.: Czego on chce?
Starszy men podrywający młodsze zazwyczaj jest kasiasty,więc możesz to wziąć pod rozwagę wiążąc się z nim.W sensie przyjemne z pożytecznym.
A tak w ogóle to ile masz lat,że on się pytał czy to robiłaś?
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dwadzieścia. Wiem, ze ma kase ale ja sama juz zarabiam na siebie. Nie myśle p jego pieniadzach.
"Kiedy Bóg chce ci zrobić podarunek, zwykle opakowuje go w kłopot. Im większy podarunek otrzymujesz, tym większym kłopotem Bóg go maskuje." Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-02-25 o 00:06 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
|
|
|
#4 |
|
TheBill
|
A on ile ma?
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Czego może chcieć starszy facet od 20 letniego dziewczęcia pytając czy już to robiłaś?Hmmm, pomyślmy. Tak, seksu. Może nawet z dziewicą.
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
33 lata
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Myślałam,że starszy to jakiś pan przynajmniej 40lat i więcej
. Moim zdaniem,chce przelecieć młodszą dziewczynę,bo chce mieć taką niedoświadczoną, takie trofeum.
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Podobać, to mu się na 100% podobasz, nie wiadomo tylko, czy jest zakochany. Pytał, bo albo kręcą go dziewice, albo wręcz przeciwnie- nie lubi brać sobie problemu na głowę i bawić się w nauczyciela.
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie nie wiem co gorsze, ale jakby chciał tylko sexu to by coś zrobil a on nawet nie probował mnie pocalowac, wiem, ze mnie lubi, doradza mi, podwyzsza samoocene i pomaga.
"Kiedy Bóg chce ci zrobić podarunek, zwykle opakowuje go w kłopot. Im większy podarunek otrzymujesz, tym większym kłopotem Bóg go maskuje." Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-02-25 o 00:07 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Ale w końcu jesteś dziewicą, czy nie jesteś? Bo jak jesteś, to może nie chce Cię wystraszyć i nie wie, dokąd może się posunąć.
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Znacie się kilka miesiecy - to dość długo, aby zniechęcić większość podrywaczy.
Może mu się po prostu podobasz ? Wiem, niby różnica wieku, ale tak naprawdę gdy dziewczyna ma te +20 lat to nie są to jakieś wielkie różnice.Koniec końców jak poznajesz dziewczynę to nie ma na czole wytatuowane, że ma 19 lat, czy 24 lata, czy np. 27 lat. Z reguły najpierw Ci się jakaś spodoba i dopiero potem się okazuje ile ma lat. Nie wiem, ja się dobrze dogaduję z 20-latkami, choć fakt, jeszcze do 30-stki brakuje (27). Inna sprawa, że nie podejrzewam, abym na przestrzeni kilku lat jakoś diametralnie się zmienił - powiedziałbym, że ta zmiana już nastąpiła. Szczerze mowiąc, znacznie mi bliżej mentalnie do młodej, 20-letniej osoby, niż np. do 30-paro letniej kobiety. Mnie taka różnica wieku jakoś nie szokuje. Okej, gdyby on miał, bo ja wiem +40 lat, no to pomyślałbym sobie, że może jakiś kryzys przechodzi Jakoś cyferki mnie chyba nigdy nie przerażały. Jak się idzie gdzieś na miasto, do klubu itd. to 30-latki bawią się razem z 20-latkami i to nic dziwnego, gdy się taka spodoba, albo serce mocniej zabije. Większość dziewczyn ceni to, że koleś no jest jednak trochę bardziej dojrzały niż koledzy. Powiedziałbym, że równieśnicy tak naprawdę w tym wieku średnio do siebie pasują mentalnie. (choć oczywiście to uogólnienie). 20-latka z 30-latkiem się bez problemu dogada, z kolei 20-latek dla 30-latki to często mentalne dziecko. Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2015-11-23 o 07:47 |
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
No właśnie myślał, że jestem młodsza ;D bo nie wyglądam na swój wiek. Rozmawia nam się super, w ogóle nie czuć różnicy wieku bo w sumie to on jest troche nie dojrzały, te początkowe zagrywki to był taki podryw gówniarza. tak mi się skojarzyło. Myślałam, że jest żałosny i w sumie to było mi go szkoda, że myśli, że podoba się każdej młodej dziewczynie ale jak go lepiej poznałam to go mega polubiłam, w sumie to jesteśmy teraz dobrymi znajomymi. ale problem w tym, że nie wiem co dalej, on nie robi żadnych dalszych kroków ani co do związku ani żeby zaciągnać mnie do łóżka.
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
"Kiedy Bóg chce ci zrobić podarunek, zwykle opakowuje go w kłopot. Im większy podarunek otrzymujesz, tym większym kłopotem Bóg go maskuje." Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-03-16 o 23:50 Powód: Przywrócenie usunietego posta. |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
To o fajnych rzeczach gadacie.
Jak ci sie podoba to wyjdz z inicjatywa. Jak nie to skoncz te znajomosc.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Gadamy o wszystkim. Jak wyjde z inicjatywą to się ośmiesze przed nim, będzie wiedział, że osiągnął swój cel i mnie w sobie rozkochał, to potwierdzi jego przekonanie, że może mieć każdą.
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
gadanie o swoim dziewictwi... jaki jest twoj cel w takim razie?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Gadaliśmy po przyjacielsku, moge mu powiedzieć wszystko, zaskoczył mnie tym pytaniem a ja nigdy nie myśle co mówie.
|
#18 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on cie podrywa.
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Niby traktuje go jako przyjaciela, jednak nie dokońca mu ufam, jestem ostrozna bo nie wiem jakie on ma zamiary. Podrywa mnie, odwozi do domu ale nie chce zwiazku, daje mi sprzeczne sygnaly.
|
#21 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To może jednak, skoro mu nie ufasz i myślisz, że się Tobą bawi, nie spowiadaj mu się ze wszystkiego i ogranicz kontakt?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, ze on zawsze mnie wyslucha, mowi zebym mowila co mysle, nie bala sie pytac. Jak obiecuje sobie, ze sie do niego nie odezwe, to on podejdzie, jest mily, interesuje sie, zwraca na mnie uwage i nie mam serca go ignorowac skoro nic zlego nie robi.
|
#23 |
|
plum plum
|
oesu, skoro on Cię podrywa, a Ty reagujesz na to lodem, to jak on ma zrobić dalszy krok. Uwielbiam laseczki, które robią wszystko, by nie pokazać, że dany facet im się podoba i płaczące potem w poduszkę, że jak on świnia mógł się zacząć umawiać z inną, skoro ona od roku jest w nim zakochana?
Znasz go kilka miesięcy, zachowuje się fair, tak? To czemu uważasz, że nagle Cię skrzywdzi? Uważasz, że każdy facet tylko czeka na to, by zrobić kobiecie kuku? Zapytaj samą siebie, czy masz podstawy, by wierzyć, że on chce Cię tylko wykorzystać czy po prostu przesadzasz. Masz mózg, masz intuicję, więc skorzystaj z tego. Obcy ludzie na forum nie powiedzą Ci, jakie on ma motywy. Natomiast mogą Ci powiedzieć, byś się ogarnęła i poważnie przemyślała swoje podejście do związków i mężczyzn w ogóle. Filozofia płochliwego króliczka może i sprawdza się w romansach, ale w życiu częściej kończy się guzem.
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
Skoro nic złego nie robi, dlaczego masz o nim tak fatalne zdanie?
|
|
|
|
#25 |
|
Kobieta z klasą
|
Jest więcej takich kwiatków:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=834609
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Moze moja niska samoocena nie pozwala mi mu pozwolic sie do mnie zblizyc.
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Mozesz go ignorowac, jak robi rzeczy ponizej poziomu (jakies seksualne aluzje, w ogole wtf), a reagowac na zachowania na poziomie (zaproszenie Cie na spotkanie). Zalezy, czego Ty chcesz. To chyba dla Ciebie wazniejsze.
Ma 33 lata. Troche stary dla Ciebie, no ale moglby przynajmniej w tym wieku wiedziec, jak sie zachowac. Edytowane przez ellen72 Czas edycji: 2015-11-24 o 22:00 |
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
"Kiedy Bóg chce ci zrobić podarunek, zwykle opakowuje go w kłopot. Im większy podarunek otrzymujesz, tym większym kłopotem Bóg go maskuje." Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-02-25 o 00:08 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

Byłam pewna, że mówisz o panu 45+.

. Moim zdaniem,chce przelecieć młodszą dziewczynę,bo chce mieć taką niedoświadczoną, takie trofeum.

Wiem, niby różnica wieku, ale tak naprawdę gdy dziewczyna ma te +20 lat to nie są to jakieś wielkie różnice.