|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() W lipcu
Wątek nieaktualny, proszę o zamknięcie
![]()
Szukam Chanel Coromandel ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lawmore Czas edycji: 2016-08-01 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W lipcu
Masz może jakaś z sezonowych Escad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Balmain?
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
No tak... ale nawet gdybym zaproponowała Angela to on ma pojemność zaledwie 35 ml. Dobralabys coś ewentualnie? Podpytuje, bo Angel co prawda jest zarezerwowany ale jeszcze nie wydany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Nie zależy mi bardzo na Madonnie ToD Naked. Mogę też oddać Citizen Queen JHaG ale gdybyśmy ukrecily większa wymianę, tj gdybym mogła coś jeszcze u Ciebie dobrać.
Masz gdzieś listę swoich flaszek? ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Z Tapatalka niestety nie widać podpisów, stąd moje zapytanie... Czy masz coś jeszcze poza fragrą i tym co dopisałaś w wątku? ToD Naked to ta przeźroczysta ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
Kochana a oddalabys madonne, Angela i próbkę la vie florale za balmaina? Madonny dużo, ale to zupełnie inna polka cenowa. Co o tym myślisz? Jestem otwarta na propozycję Mogłaby być taka wymiana. Rezerwacja Angela jest zrobiona dla Magdamy, która na dniach wraca z urlopu. Na razie jesteśmy dogadane "w połowie". Jeśli nic z naszej wymiany nie wyjdzie, to od razu daję Ci znać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Foty poniżej. Kod wygrawerowany na ściance RA TESTER, szukałam go z 10 min
![]() Z aktualnej zawartości chciałabym odpsikać 5 ml przed ewentualną wysyłką. Jeżeli jesteś chętna, to również proszę o kod i zdjęcie ![]() Edit: próbuję się dokształcić w temacie kodów u Muglera, ten RA powyżej nie działa na dekalkulatorach. Na spodzie kartonika jest jeszcze 311294 i poniżej 13323 ![]() Edytowane przez dixi Czas edycji: 2016-07-16 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za zdjęcia, proszę jeszcze o kod - chciałabym sprawdzić z którego jest roku, znam wersję sprzed paru lat a z recenzji wynika, że są różnice
![]() Jeszcze jedno - ubytek wg mnie wygląda na większy, szczególnie widać to na drugim zdjęciu - w takim razie myślę że będzie ok jeżeli odleję sobie 10 ml Angela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hej. A więc przekupilas mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
z Twojej półki na f. bardzo bym chciała odlewkę Decadence i chyba nic poza tym... chyba że masz coś jeszcze do zaproponowania?
z kodem całkiem możliwe, na Angelu ten cyfrowy udało mi się znaleźć tylko na kartoniku ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- to może piątala, wtedy odleję tylko piątkę Angela - jednak chciałabym sobie zostawić parę ml żeby mnie znow nie kusił ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- a to... może jednak dyszku i Angel cały Twój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kici kici miau miau
|
chetnie odlewke LVEB
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może cos za Si?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Witaj, poza wątkiem w oko wpadła mi L.Lempicka i Dolce V. A najbardziej marzy mi się Flowerbomb rose explosion, pomarzyć dobra rzecz. ....
Czy ew.skuszę Cię czymś u mnie? ![]() Edytowane przez dorhis Czas edycji: 2016-07-18 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Kurtki juz nie mam
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Spodnica jest z elastycznego materiału. Może chciałabyś sukienkę z opcją przymiarki- jeśli nie będzie Ci pasowała, najwyżej odeslalabys mi ją ze swoją przesyłka, gdyby udało nam się wymienić? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Oczywiście, wszystkie zdjęcia Ci w wolnej chwili wstawię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Witaj ponownie, miałam podpięty nieaktualny wątek, poprosze, zajrzyj do mnie teraz, może coś wpadnie Ci w oko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Law
![]() Nie widzę nic dla siebie w wątku ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam Ci jedno zdjęcie, które mam na komputerze. W weekend będę mogła cyknąć lepsze spódnicy i pozostałych przedmiotów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Niestety w wątku nic dla siebie nie znajdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Chyba też nie
![]() Szukam SdL i J'adore L'or najchętniej, bo zapasy mi się kończą ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Z wątku nic, ale z szuflady chętnie BO Forda lub czarną koszmarę przygarnę
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Za Velvet Orchid zainteresował mnie Gucci , ale w ciemno byłoby. Sam nie iem ![]() Dopisuję: Wiesz, może spróbuję wpaść do perfumerii i przetestować. Myslę, że środa, czwartek sprawdzę zapach i odpowiem, dobrze? Pozdrówka Edytowane przez 108c410e37025b61f70ac3abf4d6e10fd655bace_6584d32569b20 Czas edycji: 2016-07-26 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I tak miotam się, bo i chciałabym i boję się w ciemno. Jeżeli się nie obrazisz , to poproszę o czas do soboty wieczorem-może uda mi się sprawdzić jeszcze w innej perfumerii. Jeżeli się nie uda, to zdecydowałabym się na wymianę w ciemno , bo nuty ma ciekawe. Poczekasz? Bardzo proszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za SI white ?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.