Armin van Buuren - trance'owy mistrz :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-05, 19:01   #1
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Armin van Buuren - trance'owy mistrz :)

Z inicjatywy Tiestowego wątku zakładam nowy o naszym ulubieńcu, Arminie

zapraszam laski
Stary 2008-12-05, 21:37   #2
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya
Dot.: Armin van Buuren - trance'owy mistrz :)

No wreszcie W sumie można było przekształcić tamten wątek na ''Trance'' bo już całkiem dużo napisałyśmy, ale skoro Tiesto ma swój wątek to czemu nie Armin ;-) ?

Słyszałam, że Armin ma ograniczyć występy na eventach, chce się skupić na pracy w studio . Armin Only w Los Angeles bodajże 31 XII ma być ostatnim .... Następne przewidują dopiero za dwa lata .... No, ale nie martwmy się, na pewno na jakichś eventach naszego mistrza zobaczymy
Stary 2008-12-05, 21:44   #3
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
Z inicjatywy Tiestowego wątku zakładam nowy o naszym ulubieńcu, Arminie

zapraszam laski
jak fajnie

Cytat:
Napisane przez shybuya Pokaż wiadomość
No wreszcie W sumie można było przekształcić tamten wątek na ''Trance'' bo już całkiem dużo napisałyśmy, ale skoro Tiesto ma swój wątek to czemu nie Armin ;-) ?

Słyszałam, że Armin ma ograniczyć występy na eventach, chce się skupić na pracy w studio . Armin Only w Los Angeles bodajże 31 XII ma być ostatnim .... Następne przewidują dopiero za dwa lata .... No, ale nie martwmy się, na pewno na jakichś eventach naszego mistrza zobaczymy

juz sie przestraszylam ze calkiem zrezygnuje! to by bylo straszne. Trzeba sie nacieszyc , tworzy wspaniala muzyke. A do tego ma swietny gust bo wszytskie jego propozycje w asotach sa swietne w moim klimacie! piekna melodia i vocal! mozna sie rozmarzyc

skadsciagacie asoty? jst strona www.arminvanbuuren.org sa tracklisty ale nic do sciagniecia chyba ze slepa jestem. Korzystam z pewnego forum muzycznegoale tam sa rozne gatunki muzyki wiecArmina malo
Stary 2008-12-06, 01:14   #4
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Odpisuję w tym wątku już.
Cytat:
Tak, na samym początku byłam pod sceną aż do godziny ok. 1.00 . Potem poszłam po picie i tym sposobem wylądowałam na trybunach, gdzie najlepiej się tańczyło i skakało ( pod sceną było to dość uniemożliwione, ponieważ za dużo ludzi się tam pchało). Okolo dwie godziny przed końcem znów pod scenę Zobaczyć, dotknąć Armina - bezcenne . W ogóle zauważyłam, że ludzie wcześniej wychodzili . Ja zostałam do końca, a potem tułałam się po poznańskim dworcu Ale warto było

Co do eventu w walentynki - szanse marne, wszystko zależy od ocen (heh) i funduszy, nie jestem przekonana, czy rodzice znów mnie puszczą, są bardzo sceptycznie nastawieni do tego typu spraw

W każdym bądź razie pierwszy, ale na pewno nie ostatni
Taniec w tłumie- porażka. Szczególnie,że ja jak usłysze fajny kawaek to zaczynam kicać, dźgając wszystkich łokciami yyh

Moi rodzice też byli sceptyczni na początku,teraz już się nie wtrącają
A kasa- stoję na promocjach to kasa ejst.Ale jakie to nudne jest, mój boshhh..
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Studiuje kosmetologie w Poznaniu na II roku, wspia a Ty?

to teraz ja spytam
masz moze linka do asota? skad bierzesz? wiecie moze jak sluchac jego audycji?? probowalam na rozne sposoby, pytalam znajomych, nikt nie wie.

A co do zarazenia bliskich trancem... moj brat pokochal ta muzyke, ale szczerze za bardzo sie nie zna, podsylam mu zawsze linki na gg kiedy cos uslysze i wbija w fotel A moj TZ to w ogole beznadziejny przypadek, ma chora wizje na temat takich imprez, kojarzy to z manieczkami itp . Nie umiem mu tego wytlumaczyc ze co inna atmosfera, inni ludzie a muzyka trance nijak ma sie do techno Ale coz nie bede sie zbytnio przejmowac

uwielbiam ten kawalek the killers! Jak ogladam filmy, wywiady a nawet klipy to widze ze Armin ma w sobie taka radosc z tego co robi, on sam na swoich imprezach swietnie sie bawi, no jak go nie kochac I lubi miec kontakt z ludzmi i go ma!
Ja studiuję na ekonomicznej - ekonomię, I rok, takze jeszcze swieży szczypiorek z emnei jesli chodzi o studia:P

Asoty- tak jak napisała Shy - na di.fm leca na zywo, natomiast na TEJSTRONIE są do sciągniecia sety z audycji radiowych, wszelkich

Mój TŻ(ktory ma konto na wizażu i moz eto czytać- pozdrawiam cię kotku) jest ode mnei starszy i twierdził ,ze takei imprezy nie dla niego, bo on już się wyszalał(Sunrise 2003 itd), , ze to chamówa. A po ARminie jest zajarany i szuka kolejnych imprez na które możemy iść:P

hiszpański A2->B1
Tomorrowland lub UltraMusic Festival
dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów
kocimietka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-06, 13:11   #5
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Ewelka, kocimietka witam

Shybuya, Ciebie witam ponownie

jeśli o mnie chodzi to ja na Armina poprostu nie jeżdze, raz że daleko, dwa że nie mam z kim, ale kiedyś plany muszą wypalić

a i mówcie mi poprostu Luna, mam 20 lat, studiuje angielski, i jestem od pierwszego wejrzenia i usłyszenia zakochana w Arminku
Stary 2008-12-06, 13:57   #6
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Witam Was wszystkie

Słuchałam Armina całe wakacje 2007, potem o nim troszkę zapomniałam. Ale punkt kulminacyjny miał miejsce w maju - od tamtej pory, ze tak powiem ''non stop in the mix with Armin van Buuren"

Ech, jeszcze tydzień temu miałam ciśnienie i błąkałam się po Poznaniu szukając Areny . Dziś mam straszną facę na jeden kawałek z Armin Only właśnie :

Signalrunners - these shoulders (Julei Thompson, ta to ma wokal )

pzdr
Stary 2008-12-06, 20:38   #7
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

co do tego kawałka - mocny z reszta jak wszystkie Armina w których śpiewają laski

a i czemu ja nie mieszkam w Poznaniu
Stary 2008-12-07, 01:12   #8
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Cytat:
Ewelka, kocimietka witam

jeśli o mnie chodzi to ja na Armina poprostu nie jeżdze, raz że daleko, dwa że nie mam z kim, ale kiedyś plany muszą wypalić

a i mówcie mi poprostu Luna, mam 20 lat, studiuje angielski, i jestem od pierwszego wejrzenia i usłyszenia zakochana w Arminku
No hej

ochasz go, ,tak? na AO, pod sam koneic imprezy ,keidy rozdawał podpisy, podbega laska z kzrykiem"Armin, bo ja Cie kocham! my jestesmy dla siebie stworzeni tylko Ty o tym jeszcze nie wiesz! kochanie spojrz na mnie!" Co z tego,ze darła się po polsku ,wiec nie mógł jej zrozumieć. Ale była tak przekonywyjąca i nie wyglądała jakby robiął sobei jaja.... różni ludzie się zdarzająChociaż ja też po AO darze go wieelką sympatią( a jak usłyszałam jego podziękowania dla polish people from Poznan za imperze w ostatnim Asocie to miałam ochote go ucałować )

Ja byłam na Arminie dwa razy - na Sensation 07 w Pradze ( strasznie zamulil,zawiodłam się wtedy troszke..) no i teraz na AO( już nie mam wątpliwosci z ejest debeściak:P)

Cytat:
co do tego kawałka - mocny z reszta jak wszystkie Armina w których śpiewają laski

a i czemu ja nie mieszkam w Poznaniu

Hmm tak sobie pomyślałam.. ,ze moge zawsze kogoś tam przenocowac w razie imprezy..

hiszpański A2->B1
Stary 2008-12-07, 11:05   #9
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

ochasz go, ,tak? na AO, pod sam koneic imprezy ,keidy rozdawał podpisy, podbega laska z kzrykiem"Armin, bo ja Cie kocham! my jestesmy dla siebie stworzeni tylko Ty o tym jeszcze nie wiesz! kochanie spojrz na mnie!" Co z tego,ze darła się po polsku ,wiec nie mógł jej zrozumieć. Ale była tak przekonywyjąca i nie wyglądała jakby robiął sobei jaja.... różni ludzie się zdarzają

hehe serio ? Dlaczego ja tego nie słyszałam Swoją drogą też bym tak mogłą do niego wykrzyczeć

O właśnie, przypomniało mi się, że kolega widział Jolę Rutowicz Prawda to, ze była ?
Stary 2008-12-07, 12:31   #10
Rena
Zakorzenienie

Witam w klubie fanek tego przystojniaka

No i czekam na foty z imprezy
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-07, 13:27   #11
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Rena, oj przystojniaczek, żebyś wiedziała

Mam fotki z imprezy, ale flash sprawił, ze nic na nich nie widać, nawet na naszą-klase nie mam sobie co wstawić . Ale na ftb jest, na djmagazine na pewno - wpisz sobie w google Armin Only Poznań, a na pewno dużo znajdzie ;-)
Stary 2008-12-07, 14:08   #12
Rena
Zakorzenienie

Coz za zle narzedzie - zniszczyc fotki z Armin Only?

Wklejam fotke - taka z netu, ale zawsze cus
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg armin.jpg (38,6 KB, 47 załadowań)
Stary 2008-12-07, 18:33   #13
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ewelka, kocimietka witam

A ja studiuje w Poznaniu i co z tego jak nie mialam z kim jechac, facet by mi burczal i przegapilam impreze. Ale nastepnej napewno nie odpuszcze i sobie dzielnie poczekam Ale prawde mowiac niedawno zaglebilam sie w to bardziej

Cytat:
Witam Was wszystkie

Słuchałam Armina całe wakacje 2007, potem o nim troszkę zapomniałam. Ale punkt kulminacyjny miał miejsce w maju - od tamtej pory, ze tak powiem ''non stop in the mix with Armin van Buuren"

Ech, jeszcze tydzień temu miałam ciśnienie i błąkałam się po Poznaniu szukając Areny . Dziś mam straszną facę na jeden kawałek z Armin Only właśnie :

Signalrunners - these shoulders (Julei Thompson, ta to ma wokal )

pzdr
Ta nutka jest świetna, ja mam jakis mocniejszy rmx ale wokal piekny mi sie wiekszosc wokali podoba, Armin wie co wybrac - i nawet rockowa wokalistka razem z Nim stworzyla taki duet i i cos tak pieknego - In and out of love...

Ja Armina uslyszalam jakos pierwszy raz " Burned with desire" w jakims radiu internetowym, kupe lat temu. Nie wiedzialam czyj utwor! Potem sluchalam Tiesto a Armina jakos od 2-3 lat. Najbardziej pokochalam od wolnego utwory "Sail" , dzisiaj gust troche mi sie zmienil ale muzyka Armina jest mi najblizsza, absolutnie kazda jego propozycja jest rewelacyjna!

kocimietka dziekuje kochana za linka!!! wlasnie molestuje najnowszego ASOTA. Dlaczego moja mp4 ma taka mala pojemnosc !!!
Armin, Armin, Armin, Armin, Armin... Uwielbiam ten krzyk w tle jego utworow

Ja tam w sumie nie oceniam jego wygladu, jest przystojny ale nie w momi typie Mi sie najbardziej w Nim podoba ten ciagly usmiech, to jak sie bawi na imprezach, jego osobowosc
Stary 2008-12-07, 20:32   #14
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez kocimietka Pokaż wiadomość
No hej

ochasz go, ,tak? na AO, pod sam koneic imprezy ,keidy rozdawał podpisy, podbega laska z kzrykiem"Armin, bo ja Cie kocham! my jestesmy dla siebie stworzeni tylko Ty o tym jeszcze nie wiesz! kochanie spojrz na mnie!" Co z tego,ze darła się po polsku ,wiec nie mógł jej zrozumieć. Ale była tak przekonywyjąca i nie wyglądała jakby robiął sobei jaja.... różni ludzie się zdarzająChociaż ja też po AO darze go wieelką sympatią( a jak usłyszałam jego podziękowania dla polish people from Poznan za imperze w ostatnim Asocie to miałam ochote go ucałować )

Ja byłam na Arminie dwa razy - na Sensation 07 w Pradze ( strasznie zamulil,zawiodłam się wtedy troszke..) no i teraz na AO( już nie mam wątpliwosci z ejest debeściak:P)

Hmm tak sobie pomyślałam.. ,ze moge zawsze kogoś tam przenocowac w razie imprezy..
to już sie do fanatyzmu zalicza ja aż tak to nie ale naprawde podoba mi sie wizualnie i wogole

oh byłoby miło

Cytat:

O właśnie, przypomniało mi się, że kolega widział Jolę Rutowicz Prawda to, ze była ?
hm ciekawe

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość

witaj

Cytat:
Coz za zle narzedzie - zniszczyc fotki z Armin Only?

Wklejam fotke - taka z netu, ale zawsze cus
słodki

Cytat:
A ja studiuje w Poznaniu i co z tego jak nie mialam z kim jechac, facet by mi burczal i przegapilam impreze. Ale nastepnej napewno nie odpuszcze i sobie dzielnie poczekam Ale prawde mowiac niedawno zaglebilam sie w to bardziej

Ja tam w sumie nie oceniam jego wygladu, jest przystojny ale nie w momi typie Mi sie najbardziej w Nim podoba ten ciagly usmiech, to jak sie bawi na imprezach, jego osobowosc
no właśnie, ludzie są dzicy i nie chcą i kiszka ( of kors nie mam nic do Twojego faceta, mówie ogólnie

a ja preferuje blondynów i może to dlatego ...
Stary 2008-12-07, 21:29   #15
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

heh, też preferuję blondynów

Macie rację - ten uśmiech u niego robi robotę. Co z tego, ze gra już 9 godzin - skacze, uśmiecha sie non stop, zachęca publiczność do zabawy . Ma chłopak po prostu charyzmę, tak to sie nazywa.

Ja go odkryłam w wakacje 2007 i kojarzą mi się one własnie z Burned with desire, The world is watching me, Shivers i wiele wiele innych . Ale w maju tego roku jakby na nowo i wzięło mnie na amen . poza tym chyba mam podobne upodobania muzyczne, wszystko albo większość przynajmniej, co on gra w ASOT to moje klimaty, ewidentnie

Armin to Armin, nie na darmo jest number one Co tam Tiesto i inny

Aha, mówicie, ze Julie Thompson jest wokalistką rockową ? A to dziwne, bo śpiewała też dla Andy'ego Duguida (to moje odkrycie roku, jest genialny, mówię Wam !! - takie małe btw ) i dla Tiesto przecież ... Ale niech będzie, wokal ma jak trzeba ;-)

pzdr

Edytowane przez shybuya
Czas edycji: 2008-12-07 o 21:32 Powód: Zapomniałam czegoś dodać :D
shybuya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-07, 22:45   #16
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Kurde chodzilo mi o Sharon den Adel ona to taki metal czy cos, a'la gotyk, nie wiem , moze źle ocenilam

Ale mi sie mega podoba ich dzielo

Andy'ego Duguida kojarze , hold my breathe i white sand (ft Julie) ostatnio odkrylam wlasnie
Stary 2008-12-07, 23:48   #17
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Cytat:
taaa foty... kolega zapomniał zabrać cyfrówki(specjalnie przywiózł ją do Polzki w tym celu i zostawił w domu!) a jakoś o 1 w nocy telefony nam sie rozładowały i zadnych fot ni ma
Cytat:
Rena, oj przystojniaczek, żebyś wiedziała

Mam fotki z imprezy, ale flash sprawił, ze nic na nich nie widać, nawet na naszą-klase nie mam sobie co wstawić . Ale na ftb jest, na djmagazine na pewno - wpisz sobie w google Armin Only Poznań, a na pewno dużo znajdzie ;-)
na ftb jest kilk ajego zabojczych fotek
Cytat:

kocimietka dziekuje kochana za linka!!! wlasnie molestuje najnowszego ASOTA. Dlaczego moja mp4 ma taka mala pojemnosc !!!
Armin, Armin, Armin, Armin, Armin... Uwielbiam ten krzyk w tle jego utworow

Mój tż w sobotę rano chciał zrezygnować z imprezy.. N aszczęscie udało się go zaciągnąć

A proszę cie bardzo tam mozna znaleźć naprawdę fantastyczne sety

Uśmiech debest A te dołeczkiw policzkach?? ahhhh

wiecie co.. moim problemem jest to,ż enie pamiętam nazw utworów..;/ wkurza mnie to bo nie raz chciałam zapuścic na playliscie nafajniejsze kawałki i dupa... nie pamiętam tytułów... Albo leci w secie jakiś zcadowy kawałek ' aja kzryzce wiem co to znam to!" no i cisza bo za cholerę nie podam autora..;] Taki mój los, oczekuje współczucia

hiszpański A2->B1
Stary 2008-12-08, 01:40   #18
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
a ja preferuje blondynów i może to dlatego ...
Cytat:
heh, też preferuję blondynów
I ja mam slabosc do jasnowlosych
Stary 2008-12-08, 14:22   #19
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Oj dziewczyny, napaliłyście się trochę Ja też

No ja mam kilka zdjęć, ale jakość taka, że szkoda gadać (okropny flash....) . Filmiki też nagrywałam, ale lipa jak nie wiem, bo nie mogłam za bardzo ustać w miejscu przy tym nagrywaniu Ale na youtube na pewno są, jeśli chcecie sobie popatrzeć to polecam znaleźć jakiś filmik z intro - normalny odlot .

Edytowane przez shybuya
Czas edycji: 2008-12-08 o 14:23
shybuya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-08, 16:32   #20
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

ja juz na youtube chyba wszystko ogladnelam

a widzialyscie filmik z konferencji? smieszny ludzie nie wiedzieli na poczatku o co pytac. Fajnie posluchac Armina ale rzeczywiscie to co mowi w asocie 381 o Polsce to swietne
Stary 2008-12-09, 01:25   #21
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

O! Wreszcie wątek o Arminku Wiadomo kto zaklada najlepsze wątki Lunciaku, wiesz na Arminka możem zawsze razem pojechać

Sharon to ghotic metal Kiedyś mój ukochany gatunek Zresztą słuchałam Within Temptation

A filmik z konferencji widziałam afkorz Ehhh ten uśmiech Armina A jak seksownie wargi przygryza I te iskierki w oczach

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010

Edytowane przez Melodia mgieł nocnych
Czas edycji: 2008-12-09 o 01:28 Powód: dopisek
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-09, 06:06   #22
Schranz
Zakorzenienie

Swojego czasu też namiętnie słuchałam Armina, teraz trochę mniej ... aczkolwiek nadal mam do niego sentyment, a stare kawałki kocham wielką miłością Widziałam go pierwszy raz live na Sound Empire w maju 2006 i od tamtej pory jego twórczość towarzyszy mi do dzisiaj. Później był Trance Xplosion. Mam wrażenie, że od tamtej pory Armin zmienił się trochę, niestety na gorsze... to nie było to co kiedyś, ale cóż nic co piękne nie trwa wiecznie
Stary 2008-12-09, 10:30   #23
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Cytat:
Napisane przez Schranz Pokaż wiadomość
Swojego czasu też namiętnie słuchałam Armina, teraz trochę mniej ... aczkolwiek nadal mam do niego sentyment, a stare kawałki kocham wielką miłością Widziałam go pierwszy raz live na Sound Empire w maju 2006 i od tamtej pory jego twórczość towarzyszy mi do dzisiaj. Później był Trance Xplosion. Mam wrażenie, że od tamtej pory Armin zmienił się trochę, niestety na gorsze... to nie było to co kiedyś, ale cóż nic co piękne nie trwa wiecznie
Na wno zmienił swój styl i muzykę, każdy muzyk się rowija i przechodzi przez rózne fazy Ale czy zmienił się na gorsze? Mnie pasuje to wydanie Armina dużo upliftingów, vocal trance, takei nutki,ktore ja uwielbiam wczeżniej grał mocniej ,prawda? Innym sie podobało bardziej innym mniej widze ,że masz "Mayday" w podpisie więc myślę ,że ty tez jeste pro- cieższe bity. wiec moż eci nei pasować nowy Armin

hiszpański A2->B1

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 16:25   #24
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Tak, przeszedł w lżejsze klimaty, a ja chyba ewoluowałam razem z nim ;] Sieki nigdy nie słuchałam, do F. Krochera jeszcze mi daleko Ale mimo wszystko sama wolałam coś szybszego, teraz jednak zdecydowanie wolę trance w wydaniu melodyjnym, taki light

Któraś coś wspomniała o tranceXplosion . Ma być własnie w Poznaniu podbno w tym roku, bodajże 14 II . Dobre mam wieści ? Wiadomo juz coś na temat line-up'u ?
Stary 2008-12-09, 18:15   #25
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Moim zdaniemn tez zmienil sie na lepsze pisalam kilka razy ze jego propozycje w asotach jak i jego muzyka pasuja mi idealne, mysle ze... moglibysmy sie dogadac

I tak samo jak kocimietka stwierdzilam ze podpis mayday to troche inny klimat. Ja lubie ten traaaaaaaaancem vocal piekna muzyka po prostu

zakochalam sie w white sand z Julie Thompson tzn mialam juz wczesniej ale odkrylam to na nowo. Mega mega wolny kawalek ale mi sie tak bardzo podoba
Tez mam problem z zapamietaniem tytulow, dj,musze kilkanascie razy sluchac . A zdalam sobie z tego sprawe kiedy chcialam zaglosowac na najlepsze utwory z asotow (widzialyscie to glosowanie?) potem te kawalki ktore zbiora najwieksza ilosc glosow utworza top 20 jestem ciekawaco wygra. Aha zdalam sobie sprawe ze malo co znam, trzeba to nadrobic
Stary 2008-12-09, 20:06   #26
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

White sands - niby nie trance, niby taki zamulaczyk, zero beatów,ale ma duszę . Naprawdę zakochałam się w tym kawałku i w ogóle w Andym Duduidzie Naprawdę dziewczyny, szczerze Wam polecam (wiem, że to mało związane z Arminem, alę będę temu facetowi robić reklamę przy każdej okazji ).
Stary 2008-12-09, 21:19   #27
Schranz
Zakorzenienie

To, że mam w opisie mayday to dyskfalifikuje mnie do słuchania trance ? No, no nie wiedziałam Tak się składa, że tak ograniczona nie jestem i słucham od pokojnego chilloutu / ambientu do hard techno. Wg Armin stracił dawny czar, porównując chociażby serenity czy sail do dzisiejszych produkcji. Zrobił się bardziej komercyjny i tyle.
Stary 2008-12-10, 11:25   #28
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Cytat:
Tak, przeszedł w lżejsze klimaty, a ja chyba ewoluowałam razem z nim ;] Sieki nigdy nie słuchałam, do F. Krochera jeszcze mi daleko Ale mimo wszystko sama wolałam coś szybszego, teraz jednak zdecydowanie wolę trance w wydaniu melodyjnym, taki light

Któraś coś wspomniała o tranceXplosion . Ma być własnie w Poznaniu podbno w tym roku, bodajże 14 II . Dobre mam wieści ? Wiadomo juz coś na temat line-up'u ?
Ja ws[pominałam:P Jest w Walentynki, ponizej line-up. Bilety na ftb 15 grudnia o 21
  • Ferry Corsten
  • Judge Jules
  • Mark Sherry
  • DJ Shah
  • Lange
  • Tiddey
  • Second Mind
Cytat:
Moim zdaniemn tez zmienil sie na lepsze pisalam kilka razy ze jego propozycje w asotach jak i jego muzyka pasuja mi idealne, mysle ze... moglibysmy sie dogadac

I tak samo jak kocimietka stwierdzilam ze podpis mayday to troche inny klimat. Ja lubie ten traaaaaaaaancem vocal piekna muzyka po prostu

zakochalam sie w white sand z Julie Thompson tzn mialam juz wczesniej ale odkrylam to na nowo. Mega mega wolny kawalek ale mi sie tak bardzo podoba
Tez mam problem z zapamietaniem tytulow, dj,musze kilkanascie razy sluchac . A zdalam sobie z tego sprawe kiedy chcialam zaglosowac na najlepsze utwory z asotow (widzialyscie to glosowanie?) potem te kawalki ktore zbiora najwieksza ilosc glosow utworza top 20 jestem ciekawaco wygra. Aha zdalam sobie sprawe ze malo co znam, trzeba to nadrobic
Tez głosowałam- i byłam załamana- niektóre tytuły widziałam pierwszy raz w życiu. ehh I tez nie raz odkrywam jakiś hit wsród moich wszystkich mp3 ( 20 giga..) i jestem zaskoczona jakie to ja fajne pioseneczki mam

Cytat:
Napisane przez Schranz Pokaż wiadomość
To, że mam w opisie mayday to dyskfalifikuje mnie do słuchania trance ? No, no nie wiedziałam Tak się składa, że tak ograniczona nie jestem i słucham od pokojnego chilloutu / ambientu do hard techno. Wg Armin stracił dawny czar, porównując chociażby serenity czy sail do dzisiejszych produkcji. Zrobił się bardziej komercyjny i tyle.
Nie dyskawilifikuje
Ja np słucham trance'u, troszeczke rocka i (uwaga) gospel Można mieć naprawdę zmixowany gust muzyczny

Z tą komercja to już tak jest..gdyby nie ona,nie poznalibyśmy niektórych artystów, z drugiej strony nagle wszyscy zaczynają kochać danego dj, radio i tv puszcza go na okrągło.. piosenka robi się oklepana, zero fazy...

Jak wyszedl album "imagine" mój No.1 był In and out... teraz jest przeze mnie prawie znienawidzony...;/

hiszpański A2->B1

Edytowane przez kocimietka
Czas edycji: 2008-12-10 o 11:29
Stary 2008-12-10, 13:36   #29
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:

Ooo! A gdzie to głosowanie? Mogę poprosic jakiegoś linka

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-10, 14:25   #30
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

http://www.arminvanbuuren.net/ prosze

Co do in and out - cale szczescie ze radia nie slucham, tv nie ogladam (mam na mysli vive, mtc czy 4fun) bo pewnie by mi zbrzydlo. Lubie tego slucham na mojej mp4 kiedys jade na uczelnie czy do domu, gdziekolwiek

kociemietka wyjasnila, ja np slucham tez hip hopu ale to tylko troszke lubie rnb, ale trance rzadzi.

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości