![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Armin van Buuren - trance'owy mistrz :)
Z inicjatywy Tiestowego wątku zakładam nowy o naszym ulubieńcu, Arminie
![]() zapraszam laski ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Armin van Buuren - trance'owy mistrz :)
No wreszcie
![]() Słyszałam, że Armin ma ograniczyć występy na eventach, chce się skupić na pracy w studio . Armin Only w Los Angeles bodajże 31 XII ma być ostatnim .... ![]() ![]()
![]() |
#3 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
juz sie przestraszylam ze calkiem zrezygnuje! ![]() ![]() skadsciagacie asoty? jst strona www.arminvanbuuren.org sa tracklisty ale nic do sciagniecia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Rozeznanie
|
Odpisuję w tym wątku już.
![]() Cytat:
![]() Moi rodzice też byli sceptyczni na początku,teraz już się nie wtrącają ![]() A kasa- stoję na promocjach to kasa ejst.Ale jakie to nudne jest, mój boshhh.. Cytat:
Asoty- tak jak napisała Shy - na di.fm leca na zywo, natomiast na TEJSTRONIE są do sciągniecia sety z audycji radiowych, wszelkich ![]() Mój TŻ(ktory ma konto na wizażu i moz eto czytać- pozdrawiam cię kotku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ewelka, kocimietka witam
![]() Shybuya, Ciebie witam ponownie ![]() jeśli o mnie chodzi to ja na Armina poprostu nie jeżdze, raz że daleko, dwa że nie mam z kim, ale kiedyś plany muszą wypalić ![]() a i mówcie mi poprostu Luna, mam 20 lat, studiuje angielski, i jestem od pierwszego wejrzenia i usłyszenia zakochana w Arminku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Słuchałam Armina całe wakacje 2007, potem o nim troszkę zapomniałam. Ale punkt kulminacyjny miał miejsce w maju - od tamtej pory, ze tak powiem ''non stop in the mix with Armin van Buuren" ![]() Ech, jeszcze tydzień temu miałam ciśnienie i błąkałam się po Poznaniu szukając Areny . Dziś mam straszną facę na jeden kawałek z Armin Only właśnie : Signalrunners - these shoulders (Julei Thompson, ta to ma wokal ![]() pzdr
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
co do tego kawałka - mocny
![]() ![]() a i czemu ja nie mieszkam w Poznaniu ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ochasz go, ,tak? ![]() ![]() ![]() ![]() Ja byłam na Arminie dwa razy - na Sensation 07 w Pradze ( strasznie zamulil,zawiodłam się wtedy troszke..) no i teraz na AO( już nie mam wątpliwosci z ejest debeściak:P) Cytat:
Hmm tak sobie pomyślałam.. ,ze moge zawsze kogoś tam przenocowac w razie imprezy.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ochasz go, ,tak?
![]() ![]() hehe serio ? Dlaczego ja tego nie słyszałam ![]() ![]() O właśnie, przypomniało mi się, że kolega widział Jolę Rutowicz ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witam w klubie fanek tego przystojniaka
![]() No i czekam na foty z imprezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Rena, oj przystojniaczek, żebyś wiedziała
![]() Mam fotki z imprezy, ale flash sprawił, ze nic na nich nie widać, nawet na naszą-klase nie mam sobie co wstawić ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coz za zle narzedzie - zniszczyc fotki z Armin Only?
![]() Wklejam fotke - taka z netu, ale zawsze cus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja Armina uslyszalam jakos pierwszy raz " Burned with desire" w jakims radiu internetowym, kupe lat temu. Nie wiedzialam czyj utwor! Potem sluchalam Tiesto a Armina jakos od 2-3 lat. Najbardziej pokochalam od wolnego utwory "Sail" , dzisiaj gust troche mi sie zmienil ale muzyka Armina jest mi najblizsza, absolutnie kazda jego propozycja jest rewelacyjna! kocimietka dziekuje kochana za linka!!! wlasnie molestuje najnowszego ASOTA. Dlaczego moja mp4 ma taka mala pojemnosc ![]() Armin, Armin, Armin, Armin, Armin... Uwielbiam ten krzyk w tle jego utworow ![]() Ja tam w sumie nie oceniam jego wygladu, jest przystojny ale nie w momi typie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oh byłoby miło ![]() Cytat:
![]() witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja preferuje blondynów i może to dlatego ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
heh, też preferuję blondynów
![]() Macie rację - ten uśmiech u niego robi robotę. Co z tego, ze gra już 9 godzin - skacze, uśmiecha sie non stop, zachęca publiczność do zabawy . Ma chłopak po prostu charyzmę, tak to sie nazywa. Ja go odkryłam w wakacje 2007 i kojarzą mi się one własnie z Burned with desire, The world is watching me, Shivers i wiele wiele innych . Ale w maju tego roku jakby na nowo i wzięło mnie na amen ![]() ![]() Armin to Armin, nie na darmo jest number one ![]() ![]() Aha, mówicie, ze Julie Thompson jest wokalistką rockową ? A to dziwne, bo śpiewała też dla Andy'ego Duguida (to moje odkrycie roku, jest genialny, mówię Wam !! - takie małe btw ![]() pzdr
100 % nie istnieje Edytowane przez shybuya Czas edycji: 2008-12-07 o 21:32 Powód: Zapomniałam czegoś dodać :D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Kurde chodzilo mi o Sharon den Adel
![]() ![]() Ale mi sie mega podoba ich dzielo ![]() Andy'ego Duguida kojarze , hold my breathe i white sand (ft Julie) ostatnio odkrylam wlasnie
![]() |
#17 | ||
Rozeznanie
|
taaa foty... kolega zapomniał zabrać cyfrówki(specjalnie przywiózł ją do Polzki w tym celu i zostawił w domu!) a jakoś o 1 w nocy telefony nam sie rozładowały i zadnych fot ni ma
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A proszę cie bardzo ![]() ![]() Uśmiech debest ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie co.. moim problemem jest to,ż enie pamiętam nazw utworów..;/ wkurza mnie to bo nie raz chciałam zapuścic na playliscie nafajniejsze kawałki i dupa... nie pamiętam tytułów... Albo leci w secie jakiś zcadowy kawałek ' aja kzryzce wiem co to znam to!" no i cisza bo za cholerę nie podam autora..;] Taki mój los, oczekuje współczucia ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny, napaliłyście się trochę
![]() ![]() No ja mam kilka zdjęć, ale jakość taka, że szkoda gadać (okropny flash....) . Filmiki też nagrywałam, ale lipa jak nie wiem, bo nie mogłam za bardzo ustać w miejscu przy tym nagrywaniu ![]()
100 % nie istnieje Edytowane przez shybuya Czas edycji: 2008-12-08 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ja juz na youtube chyba wszystko ogladnelam
![]() a widzialyscie filmik z konferencji? smieszny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
O! Wreszcie wątek o Arminku
![]() ![]() ![]() ![]() Sharon to ghotic metal ![]() ![]() ![]() A filmik z konferencji widziałam afkorz ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2008-12-09 o 01:28 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Swojego czasu też namiętnie słuchałam Armina, teraz trochę mniej ... aczkolwiek nadal mam do niego sentyment, a stare kawałki kocham wielką miłością
![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Tak, przeszedł w lżejsze klimaty, a ja chyba ewoluowałam razem z nim ;] Sieki nigdy nie słuchałam, do F. Krochera jeszcze mi daleko
![]() ![]() Któraś coś wspomniała o tranceXplosion . Ma być własnie w Poznaniu podbno w tym roku, bodajże 14 II . Dobre mam wieści ? Wiadomo juz coś na temat line-up'u ?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniemn tez zmienil sie na lepsze
![]() ![]() I tak samo jak kocimietka stwierdzilam ze podpis mayday to troche inny klimat. Ja lubie ten traaaaaaaaancem vocal piekna muzyka po prostu zakochalam sie w white sand z Julie Thompson tzn mialam juz wczesniej ale odkrylam to na nowo. Mega mega wolny kawalek ale mi sie tak bardzo podoba ![]() Tez mam problem z zapamietaniem tytulow, dj,musze kilkanascie razy sluchac . A zdalam sobie z tego sprawe kiedy chcialam zaglosowac na najlepsze utwory z asotow (widzialyscie to glosowanie?) potem te kawalki ktore zbiora najwieksza ilosc glosow utworza top 20 ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
White sands - niby nie trance, niby taki zamulaczyk, zero beatów,ale ma duszę . Naprawdę zakochałam się w tym kawałku i w ogóle w Andym Duduidzie
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
To, że mam w opisie mayday to dyskfalifikuje mnie do słuchania trance ? No, no nie wiedziałam
![]()
![]() |
#28 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja np słucham trance'u, troszeczke rocka i (uwaga) gospel ![]() ![]() Z tą komercja to już tak jest..gdyby nie ona,nie poznalibyśmy niektórych artystów, z drugiej strony nagle wszyscy zaczynają kochać danego dj, radio i tv puszcza go na okrągło.. piosenka robi się oklepana, zero fazy... Jak wyszedl album "imagine" mój No.1 był In and out... teraz jest przeze mnie prawie znienawidzony...;/
![]() Tomorrowland lub UltraMusic Festival ![]() dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów ![]() Edytowane przez kocimietka Czas edycji: 2008-12-10 o 11:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ooo! A gdzie to głosowanie? Mogę poprosic jakiegoś linka ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
http://www.arminvanbuuren.net/ prosze
![]() Co do in and out - cale szczescie ze radia nie slucham, tv nie ogladam (mam na mysli vive, mtc czy 4fun) bo pewnie by mi zbrzydlo. Lubie tego slucham na mojej mp4 kiedys jade na uczelnie czy do domu, gdziekolwiek ![]() kociemietka wyjasnila, ja np slucham tez hip hopu ale to tylko troszke ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.