|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze jeden wątek o prezentach i się pochlastam...
Kochane Wizażanki
![]() Nie chcę być niemiła i -uprzedzę koronny argument-staram się omijać takie wątki,ale czy to nie jest przesada...? Przecież znacie swoich bliskich na tyle,że wiecie co może sprawić im radość...A jeśli Wy nie wiecie to czemu ktoś obcy na forum internetowym miałby to wiedzieć? A może by tak jeden połączony wątek o prezentach? I każdy mógłby z niego skorzystać kiedy inwencja zawiedzie? |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze jeden wątek o prezentach i się pochlastam...
Cytat:
(ZANIM przeczytalam o co Ci chodzi )
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mam podobne odczucia
Połączenie "prezentowych" wątków to chyba dobry pomysł.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Też się z tym zgadzam. Ilość prezentowych wątków, zwłasza w okresie bożonarodzeniowym bije rekordy. Połączyć je w jeden i będzie spokój.
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
wreszcie!!!!!
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
popieram!
ja już nawet do tych wątków nei zaglądam, bo wszystko mi się zlewa:P |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zgadzam sie w 100% a taki wątek mozna założyć jak sie nie zna drugiej osoby lub jak inwencja zawiedzie
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Ten watek moim zdaniem był niepotrzebny, ale moze i to dobry pomysł żeby połączyć wszystkie wątki o prezentach
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez aleksandra999 Czas edycji: 2005-12-04 o 17:12 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem za połączeniem i tak samo już tam nawet nie zglądam bo ile razy można dziennie podpowiadać co kupić czyjejś mamie czy tacie, zresztą ja sama nie wiem co kupić ale to moja rodzina i cos w końcu wykombinuje...i sie nie pytam o to i nie zakładm po raz setny tego samego wątku, podzielam zdanie Aleksandry999
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tez szlag trqafia ,tym bardziej ze ktos obcy probuje pojsc na latwizne i to ja mam wymyslic prezent dla kogos jeszcze bardziej obceo i to w jakis ograniczeniach finansowych najlepiej ,cokoliwek sie napisze to wlasciciel watku kreci nosem ![]() podstawa powinno byc archiwum!!!! 10 lat temu nie bylo internetu i jakos sobe wszyscy radzili a teraz nie dosc ze wszystko w sklepach to inwencji lub to lenistwo jest wszech obecne. pzdr przed swiatecznie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
a ja się zgadzam z Aleksandrą - w zasadzie na wakacjach było tez mnóstwo wątków o depilacji, co skończyło się przyklejeniem "bazy danych" na górze forum. O ile z depilacją można mieć jeszcze jakiś konkretny problem, to co ma poradzić obca osoba na pytanie o prezent dla chłopaka/siostry/rodziców, itp.? Nie lepiej w tym czasie rozejrzeć się po sklepach, co mogłoby się ewentualnie spodobać. Albo ostatecznie zrobić prezent własnoręcznie...
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem za połączeniem wszystkich wątków
|
|
#15 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Pytania o prezenty - ok. Ale nie w 15 różnych wątkach! Połączyć
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie!
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem za polaczeniem chociaz podejrzewam ze takie watki i tak beda sie powtarzac, osoby nie zorientowane albo nowe na forum czasami nie robia takich "plagiatow" specjalnie
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem ze kogoś mogą denerwować takie wątki.A co do tego że myślałaś, ze forum nalezy do Ciebie - miło że uświadomiłam ci ze tak nie jest ![]() Pozdrawiam Watki połączyć !
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Popieram
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na tak
połączyć, połączyć
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
to też jest chyba wątek na temat prezentów hyhy
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
myslałam że tylko mnie to denerwuje
ja jestem jak najbardziej za łączeniem watków, czasem jak mam troche czasu to podbijam watki z archiwum, takie na które zbliża się czas, czyli czasem latem cos o matujacych specyfikach, o porządkach jak nadchodzi okres przedświątecznych porządków, ale i tak to nie daje za wiele, czasem taki watek utrzyma się kilka dni i to już jest sukces, bo może już w tym czasie ktoś wyczyta to co chciała i nie założy już takiego wątku ale wydaje mi się że powinna być bardziej podkreślona wyszukiwarka, czasem mam ochotę zaproponowac jakieś ograniczenia w ilości zakładanych watków na tydzień, bo widze że np. jakaś wizazanka pyta o podkłąd, nie pisze jaka cera, ile lat, jaki przedział cenowy i czego oczekuje od podkładu, a więc podaje jej link do KWC, link do wyszukiwarki i radze jej co może wpisac w wyszukiwarce, po czym watek opada, a tu następnego dnia widzę że pytanie tym razem o krem wrrrrrrrr i znów kolejny nowy wątek jak widac jest problem z serwerem a takie puste wątki nic raczej nie wnosza, bo czasem człowiek nie ma siły sie powtarzać, bo ilez można a fajnie by było jakby był na wizażu jakiś ład i porzadek proponowałam juz Zło aby oczyścic fora z watków starych powyżej 6 miesięcy w których nie ma zadnej odpowiedzi, bo i po co one maja zalegac, serwerowi bedzie lżej, skoro te wątki i tak nic nie daja dla potomości i nam samym przynajmniej w czasie uzywania wyszukiwarki takie wątki nie bedą sie pałętać na samym plotkowym jest 30 ponad stron z samymi watakimi "pustymi" w których nie ma odpowiedzi i pewnie już nikt nie wyciągnie wątku takiego, może inne tak, ale takie w których juz coś było napisane na kosmetycznym jest ponad 20 stron "pustaków" a za łączeniem wątków jestem jak najbardziej jak widze pałętajace sie po różnych forach plotkowym, kosmetycznym, wizażystce, watki o wybielaniu zebów i co chwile nowe, to az chce się prosic o ich połączenie ![]() nie tylko te wątki o prezentach, ale inne podobne tez, bo naprawde takie zaśmiecanie na dłuzsza mete tylko zaszkodzi porzadkowi jaki tu panuje coraz wiecej osób bedzie sie denerwować, monotonnie powtarzajacymi sie wątakimi ostanio jak był problem z wizażem i serwerem, to pomyslałam szkoda że nie zepsuła się funkcja załóż nowy wątek ![]() tak na tydzień ![]() i żeby działała tylko wyszukiwarka, funkcja "odpowiedz" i KWC i żeby była na stronie głównej informacja, że chcąc uzyskac odpowiedz, musisz sobie radzic przez wyszukiwarkę i dopisując sie do tych wątków juz istaniejących ![]() ehhh ile fajnych, ciekawych watków by się odkopało
|
|
|
#25 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
8 wątków o prezentach jest na pierwszych trzech stronach plotkowego... w tym 2 o właściwie takim samym tytule obok siebie
Bluegirl, ale obawiam się, że to Zło musiałby osobiście się za to zabrać - bo moderatorzy nie mają takiej możliwości, żeby usunąć wątek z serwera. Kiedy my go usuwamy, można go wciąż przywrócić, wciaż jest zapisany... więc on musiałby osobiście to wszystko usuwać. Nie wiem czy jest techniczna możliwość usunięcia takich wątków automatycznie, czy trzeba to robić ręcznie. Jeśli nie ma, to musisz namówić admina, żeby dał nam dodatkowe narzędzia na cele takiej akcji ![]() A jak można wyszukać wątki bez odpowiedzi? Bo jestem ciekawa ile tego jest na wizażystce
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem za wszystkimi " połączyć "
.
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
na wizażystce jest z tego co pamietam to 13 stron takich wątków
ja zmieniam na dole w opcjach wyswietlania watków biore sortuj: według odpowiedzi i rosnąco ![]() pewnie ejst taka mozliwośc usuwania ich automatycznie, bo Zło mówił że to pomogłoby serwerowi, chwilowo, ale chwilowo to zawsze cos a i porzadek by był, na jakis czase tez dopóki wyszukiwarka nie stanie sie popularna ![]() nie wspomne ile jest takich watków z jedną odpowiedzią samej autorki/autora gdzie w jedynej odpowiedzie jest "upek, hopcyki do góry" i inne podnoszenia watków do góry
|
|
|
#28 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się pochlastam jak zobaczę nowe wątki o Sylwestrze
Jaaaaaaaaaa jakby Sylwester to było nie wiadomo co Ta impreza jest co roku i o co tyle hałasu??
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać wyszukiwarka gryzie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

(ZANIM przeczytalam o co Ci chodzi )

flejksy