|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czerwiec - perfumy i kosmetyki pielęgnacyjne
Cześć wizażanki!
Mam kilka rzeczy na wymianę. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie. Zastrzegam sobie zmianę decyzji i odwołanie wymiany. Oznaczenia kolorów: -czarny - rzeczy dostępne, -niebieski- rzeczy wymienione (po jakimś czasie usuwam), -czerwony - rzeczy zarezerwowane. - szary - dorzucone -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Perfumy: - Davidoff Cool Water Woman -edt 50ml - użyta kilka razy. Kosmetyki do twarzy: - Iwostin Solecrin Capillin spf 50+ 50ml - użyty dwukrotnie. Kosmetyki do włosów: - Kallos Algae - maska do włosów - 1l - użyta 2-3 razy, - Fratti mydło szungitowe 500g (w czarnym opakowaniu) - służy do ciała, ale można do włosów tak jak ja. - zużycie 1/5, - Fratti - spray szungitowy 200ml - zużycie 1/3, - Kallos Pro - tox - maska 250ml - użyta raz. Szukam: - książki, - perfumy, - kosmetyki.
WYMIANA Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację. Dieta cud- seks i głód. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2015-06-24 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwiec - perfumy i kosmetyki do włosów
Coś u mnie za:
- Davidoff Cool Water Woman -edt 50ml - użyta kilka razy. - Kallos Algae - maska do włosów - 1l - użyta 2-3 razy, - Fratti - spray szungitowy 200ml - zużycie 1/3.
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Coś za maskę kallosa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - perfumy i kosmetyki pielęgnacyjne
50 ml to pojemność początkowa? Jaki ma kod?
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Jednak się wstrzymam bo mam jeszcze Davidoffa w wersji dezodorantu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli maska za Khol Ci pasuje to zapraszam na pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej coś za Cool Water?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A posiadasz kartonik od wody?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie - wyrzucam kartony po zakupie. Ale kod mogę podać. Zakupiłam w empiku.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hm.. mogłabym oddać YR. Zapraszam na prywatną wiadomosć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej, nie odp u mnie wiec nie zauwazyłam Twojej odpowiedzi. Książka w negocjacji na innym portalu, widzisz cos innego?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś za oba kosmetyki Fratti?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - perfumy i kosmetyki pielęgnacyjne
witaj, znajdziesz coś u mnie za Fratti mydło i spray?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.