Chłopak nie odzywa się tydzień. Pomocy. Co o tym myślicie? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-09, 20:05   #1
blackdannce
Raczkowanie

CHłopak nie odzwya się tydzieńPOMOCY. Czy ma powody? Pomożecie?

hej tydz temu pokłociłam sie z chłopakiem z ktorym jestem prawie 5 lat.
Zaprosił mnie na obiad do rodziców spózniłam się 5 czy 10 minut (uprzedziłam)przychodzę a oni zjedli bezemnie.Ok zrobiło mi się przykro.
Potem jego mama zaczęła mylić moje imie z imieniem dziewczyny brata chłopaka.Mój chlopak mowi do mnie jej imieniem w żartach Aniu kiedy ślub?(bo oni są zaręczeni)
jego rodzice nie zrozumieli żartu i zaczeli sie dopytywać nas czy jesteśmy zaręczeni.On zaczął STRAsznie sie wkurzać i powiedzial do swojego taty "gadasz głupoty" a ja do neigo mowie sam gadasz głupoty.Tak sie na mnie za to obraził że sie od tyg nie odzywa.Dzwoniłąm on powiedział ,żebym nie dzwoniła i ze on zadzwoni jak przyjdzie pora
CZy serio ma powody żeby sie tak nie odzywać?HELP
blackdannce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-09, 20:20   #2
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Dot.: CHłopak nie odzwya się tydzieńPOMOCY. Czy ma powody? Pomożecie?

Macie po 16 lat?
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-09, 20:31   #3
201803080934
Konto usunięte

Dot.: CHłopak nie odzwya się tydzieńPOMOCY. Co o tym myślicie?

maj się zbliża, skupcie się na maturze
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-09, 20:43   #4
carpediem
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blackdannce Pokaż wiadomość
hej tydz temu pokłociłam sie z chłopakiem z ktorym jestem prawie 5 lat.
Zaprosił mnie na obiad do rodziców spózniłam się 5 czy 10 minut (uprzedziłam)przychodzę a oni zjedli bezemnie.Ok zrobiło mi się przykro.
Potem jego mama zaczęła mylić moje imie z imieniem dziewczyny brata chłopaka.Mój chlopak mowi do mnie jej imieniem w żartach Aniu kiedy ślub?(bo oni są zaręczeni)
jego rodzice nie zrozumieli żartu i zaczeli sie dopytywać nas czy jesteśmy zaręczeni.On zaczął STRAsznie sie wkurzać i powiedzial do swojego taty "gadasz głupoty" a ja do neigo mowie sam gadasz głupoty.Tak sie na mnie za to obraził że sie od tyg nie odzywa.Dzwoniłąm on powiedział ,żebym nie dzwoniła i ze on zadzwoni jak przyjdzie pora
CZy serio ma powody żeby sie tak nie odzywać?HELP
Ile masz lat?

Ile on ma lat?

Nie rozumiem w ogóle tego wątku...
carpediem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-09, 21:22   #5
blackdannce
Raczkowanie

Dot.: Chłopak nie odzywa się tydzień. Pomocy. Co o tym myślicie?

nie chce nic mowic ale ja mam 22 a on 26 więc dziecmi nie jestesmy. Jego zachowanie jest dziwne
Stary 2016-04-09, 21:30   #6
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
nie chce nic mowic ale ja mam 22 a on 26 więc dziecmi nie jestesmy. Jego zachowanie jest dziwne
26 lat ma? Oł maj gad. Nie ma powodów, zachowuje się jak dzieciak. Olałabym go totalnie. Tak żeby sam przyszedł przepraszać za takie przedszkole. Bez jaj
tarkowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 00:08   #7
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Sama bym się obraziła, gdybym uprzedziła o naprawdę niewielkim spóźnieniu, a rodzina nie zechciałaby na mnie poczekać kilka minut. Poczułabym się totalnie nieważna. Mam dobrą koleżankę, która jest leworęczna i wspomniała mi, że bardzo miło się jej zrobiło, gdy przyszła na 1 proszony obiad do faceta, a jej mama ułożyła jej sztućce "na odwrót". A ta rodzina głodowała kilka dni, że nie mogła na serio zaczekać? Z tymi imieniem rodzice nie musieli łapać żartu. Facet jest dziwny, jego rodzinka chyba nie do końca odbiera Cię poważnie... Chyba nie walczyłabym o taki związek.
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-10, 00:33   #8
ANKA54321
Zadomowienie

Dobry Jezu jakie problemy na wizazu
ANKA54321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 03:00   #9
skazana_na_bluesa
.

dla mnie to dziwne, że jesteś proszona na obiad, a nawet na ciebie nie czekają mimo, że uprzedziłaś o spóźnieniu. brak kultury tu widzę. facet zachowuje się tak, jakbyś była jego tymczasową dziewczyną, bez poważnych planów. olałabym go za obrażanie się o takie pierdoły.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 10:56   #10
I am Rock
lokalna gwiazda

W sumie ten obiad zbyt wystawny nie był, skoro go zjedli w 5 minut.
I jeszcze pewnie podzielili się twoją porcją.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 11:03   #11
blackdannce
Raczkowanie

zostawili mi moją porcję... niby im sie spieszylo a potem jeszcze z pol godz siedzieli i gadali masakra.
Ok jeszcze bym zrozumiala ze oni zjedli ale on mi ten obiad zrobił specjalnie moje ulubione danie,I nie poczekal. Mogl przeciez zjesc ze mna. Nawet jak im sie spiesyzlo to mogl mnie przeciez zaprosic te pol godz wczesniej

Problem niby głupi a jednak koleś sie od tyg nie odzywa . Ok mogl sie wkurzyć moglismy sie poklocić.Ale tygodniowe milczenie to przesada- i co ja mam niby mu się rzucić w rAMIONA po tym tyg milczenia? Zrywać też nie chce ale jak sie przez nast tydzień nie odezwie to chyba będę musiała.Boje się że nikogo nie znajdę i będę do końca życia sama

Edytowane przez blackdannce
Czas edycji: 2016-04-10 o 11:15

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-10, 12:16   #12
Hultaj
BAN stały

Po 5 latach związku z chłopakiem nie umiecie ze sobą gadać i bierzecie się na fochy i przetrzymanie focha?
Szacunek.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 12:30   #13
blackdannce
Raczkowanie

nigdy wczesniej coś takiego się nie zdarzyło nie rozumiem zupełnie o co mu chodzi. Chyba nigdy sie tak na mnie nei wkurzył
On sobie może mowić do ojca że gada głupoty a ja nie moge do niego tak powiedzieć?
Ciekawe czy dziś się odezwie bo minął tydzień
Stary 2016-04-10, 12:46   #14
carpediem
Rozeznanie

Nie uwierzę, że jesteście w związku 5 lat i dopiero teraz widzisz, że koleś odstawia jakieś cyrki bez powodu. Jak ktoś ma taką tendencję, to przez 5 lat jej nie ukryje, nie ma bata.

No i oczywiście, że przez 5 lat nie nauczyliście się ze sobą rozmawiać, bo na to wygląda. Zamiast sprawę przedyskutować, to odstawiacie jakieś dziwne akcje - on fochy, Ty tygodniowe czekanie. Wtf? Serio, dalej nie rozumiem tego wątku, bo dla mnie problem jest dziwnie nieprawdopodobny.
Stary 2016-04-10, 12:50   #15
201610111029
Konto usunięte

No skoro on nie zamierza ci dotrzymywać towarzystwa, a tobie się nudzi, to potestuj w tym czasie jakiego tindera czy inne gów... znaczy portal.
201610111029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 13:05   #16
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy wczesniej coś takiego się nie zdarzyło nie rozumiem zupełnie o co mu chodzi. Chyba nigdy sie tak na mnie nei wkurzył
On sobie może mowić do ojca że gada głupoty a ja nie moge do niego tak powiedzieć?
Ciekawe czy dziś się odezwie bo minął tydzień
Wyłącz telefon i zajmij się czymś.
Masz dziwnego faceta, który ma dziwną rodzinę, więc choć ty powinnaś zachować się normalnie i się ewakuować.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 13:17   #17
blackdannce
Raczkowanie

nie wiem co on odwalił serio. nigdy taka sytuacja się nie zdarzyła rzadko się kłociliśmy. dzwonilam do neigo w pn jak zawsze o 21 a on mowi ze na razie nasze rozmowy są zawieszone. jakby chociaz byl zly albo obrazony a on byl taki miły mowil do mnie Asiuniu.
nie ogarniam tak samo jak wy .Zawsze po klotni to ja pierwsza dzwonilam ale teraz powiedzial żebym nie dzwoniła że on to zrobi.Jak w nast tyg nadal sie nei bd odzywał to chyba bd oznaczało zerwanie.
Tylko nie konczy sie takiego długiego 5 letniego związku milczeniem, to chore.
Stary 2016-04-10, 13:26   #18
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
nie wiem co on odwalił serio. nigdy taka sytuacja się nie zdarzyła rzadko się kłociliśmy. dzwonilam do neigo w pn jak zawsze o 21 a on mowi ze na razie nasze rozmowy są zawieszone. jakby chociaz byl zly albo obrazony a on byl taki miły mowil do mnie Asiuniu.
nie ogarniam tak samo jak wy .Zawsze po klotni to ja pierwsza dzwonilam ale teraz powiedzial żebym nie dzwoniła że on to zrobi.Jak w nast tyg nadal sie nei bd odzywał to chyba bd oznaczało zerwanie.
O patrzcie go jaki rozporządzacz i imperator. Rozmowy zawieszone, proszę czekać na zaproszenie. A weź, ja to bym go chyba, mimo smutku związanego z takim stażem, kopnęła w dupę. Jak zacznie dzwonić to robiłabym to samo. No niepoważny jakiś. On na pewno ma 26 lat?
tarkowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 13:31   #19
Hultaj
BAN stały

obstawiam klasyk gatunku czyli dupę na boku, normalni ludzie tak z partnerami nie pogrywają, zawsze musi być jakiś powód i na pewno nie jest nim w tej sytuacji że powiedziałaś, jak on Ci teraz cytuje, ''Asiuniu'', że gada mu się głupoty.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-10, 13:35   #20
201610111029
Konto usunięte

Cytat:
Przykro mi ale on jest chory psychicznie i/lub czekał na pretekst, żeby z tobą zerwać, bo nie potrafi zachować się normalnie.
Stary 2016-04-10, 13:55   #21
blackdannce
Raczkowanie

to już drugi raz kiedy odpierdala coś dziwnego(pierwszy raz nie powiedział przez rok że ma prawo jazdy). Najgorsze jest to że to moj pierwszy chlopak i kocham go wręcz obsesyjnie. Albo raczej obsesyjnie boje się że na zawsze będą o nim pamiętać.
Stary 2016-04-10, 14:10   #22
201606201201
Konto usunięte

Cytat:
Ale podobne chyba tak. Koleś Cię oszukiwał i wykorzystywał (jak pisałaś w innym wątku) teraz znowu coś kombinuje, a Ty nadal chcesz z nim być.
Dla tych co nie kojarzą to ten koleś co przez rok ściemniał, że nie ma prawka i autorka musiała go wszędzie wozić. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835650
201606201201 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 14:34   #23
carpediem
Rozeznanie

Autorko, przeczytałam wątek o prawie jazdy...

Jesteś pewna, że ten facet ma wszystkie klepki na swoim miejscu? Bo wyraźnie widać, że coś z nim nie halo... Zastanów się, czy po prostu chłopaka nie zablokować w telefonie na wieki wieków.
Stary 2016-04-10, 15:22   #24
201610111029
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez inakarol Pokaż wiadomość
Dla tych co nie kojarzą to ten koleś co przez rok ściemniał, że nie ma prawka i autorka musiała go wszędzie wozić
Stary 2016-04-10, 15:36   #25
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Sama bym się obraziła, gdybym uprzedziła o naprawdę niewielkim spóźnieniu, a rodzina nie zechciałaby na mnie poczekać kilka minut. Poczułabym się totalnie nieważna. Mam dobrą koleżankę, która jest leworęczna i wspomniała mi, że bardzo miło się jej zrobiło, gdy przyszła na 1 proszony obiad do faceta, a jego mama ułożyła jej sztućce "na odwrót".

Jeeej przyszła teściowa marzenie Też taką chcę To naprawdę miłe. Niby nic a tak bardzo by mnie ucieszyło. Ach...

A ta rodzina głodowała kilka dni, że nie mogła na serio zaczekać? Z tymi imieniem rodzice nie musieli łapać żartu. Facet jest dziwny, jego rodzinka chyba nie do końca odbiera Cię poważnie... Chyba nie walczyłabym o taki związek.
[/QUOTE]
Haha "Nie ma jej juz 10 min dobra szamiemy!!" Autorko ciesz sie że w ogóle starczylo dla Ciebie. Nie no porażka ta rodzinka a facet chyba Ci sciemnia nie mozliwe by miał AŻ 26 lat O.o TY byłas gosciem powinni poczekac, no fakt żę nie wypada sie spozniach no ale róznie bywa.

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
to już drugi raz kiedy odpierdala coś dziwnego(pierwszy raz nie powiedział przez rok że ma prawo jazdy). Najgorsze jest to że to moj pierwszy chlopak i kocham go wręcz obsesyjnie. Albo raczej obsesyjnie boje się że na zawsze będą o nim pamiętać.
To przejdzie gdy poznasz lepszego a o to nie trudno z tego co tu czytam jaki on jest

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Napisane przez carpediem Pokaż wiadomość
Nie uwierzę, że jesteście w związku 5 lat i dopiero teraz widzisz, że koleś odstawia jakieś cyrki bez powodu. Jak ktoś ma taką tendencję, to przez 5 lat jej nie ukryje, nie ma bata.
TYLE CZASU????? Ja też nie...

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-04-10 o 15:38
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 17:10   #26
papermate30
Przyczajenie

Rozumiem że nieładnie jest się spóźniać, ale szacunkiem się nie popisali skoro nie zaczekali na Ciebie z obiadem. To Ty się powinnaś obrazić tak naprawdę Twój chłopak pokazał swoje dziecinne zachowanie. Odpuść sobie i poczekaj aż jemu wróci rozum do głowy. Niech sam się odezwie.
papermate30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 18:12   #27
mes_
Raczkowanie

Cytat:
dzwonilam do neigo w pn jak zawsze o 21 a on mowi ze na razie nasze rozmowy są zawieszone.
Chyba bym nie potrafiła utrzymać powagi jakbym usłyszała od kogoś po fochu, że nasze rozmowy są zawieszone.

Dla mnie byłby koniec związku już w momencie kiedy facet przez rok kłamie (!) że nie ma prawa jazdy.

Zachowanie kompletnie niepoważne jak na człowieka w wieku 26 lat.
mes_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 18:26   #28
201803290936
Konto usunięte

22 lata, a desperacja jak z Polski do Argentyny. Przecież żadna normalna, szanująca się dziewczyna 5 minut by nie wytrzymała z takim kolesiem, co dopiero mówić o 5 latach. Pierwsze miłości (czy "miłości") na ogół nie powinny być ostatnimi i tutaj to jest ewidentne.

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez papermate30 Pokaż wiadomość
Rozumiem że nieładnie jest się spóźniać, ale szacunkiem się nie popisali skoro nie zaczekali na Ciebie z obiadem. To Ty się powinnaś obrazić tak naprawdę Twój chłopak pokazał swoje dziecinne zachowanie. Odpuść sobie i poczekaj aż jemu wróci rozum do głowy. Niech sam się odezwie.
Uprzedziła, że będzie miała mały (co to jest 10 minut) poślizg. Widać cała rodzinka lekko nie teges.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 19:17   #29
papermate30
Przyczajenie

Nie wiedziałam o tym wątku z prawem jazdy.. Naprawdę kłamał Cię przez rok? Masakra, ja już bym go dawno pogoniła po tych wszystkich dziecinadach
papermate30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-13, 14:46   #30
I am Rock
lokalna gwiazda

Ewakuuj się z tego dziwnego związku i to jak najszybciej. Zanim zmarnujesz kilka następnych lat.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości