![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
CHłopak nie odzwya się tydzieńPOMOCY. Czy ma powody? Pomożecie?
hej tydz temu pokłociłam sie z chłopakiem z ktorym jestem prawie 5 lat.
Zaprosił mnie na obiad do rodziców spózniłam się 5 czy 10 minut (uprzedziłam)przychodzę a oni zjedli bezemnie.Ok zrobiło mi się przykro. Potem jego mama zaczęła mylić moje imie z imieniem dziewczyny brata chłopaka.Mój chlopak mowi do mnie jej imieniem w żartach Aniu kiedy ślub?(bo oni są zaręczeni) jego rodzice nie zrozumieli żartu i zaczeli sie dopytywać nas czy jesteśmy zaręczeni.On zaczął STRAsznie sie wkurzać i powiedzial do swojego taty "gadasz głupoty" a ja do neigo mowie sam gadasz głupoty.Tak sie na mnie za to obraził że sie od tyg nie odzywa.Dzwoniłąm on powiedział ,żebym nie dzwoniła i ze on zadzwoni jak przyjdzie pora CZy serio ma powody żeby sie tak nie odzywać?HELP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: CHłopak nie odzwya się tydzieńPOMOCY. Czy ma powody? Pomożecie?
Macie po 16 lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: CHłopak nie odzwya się tydzieńPOMOCY. Co o tym myślicie?
maj się zbliża, skupcie się na maturze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ile on ma lat? Nie rozumiem w ogóle tego wątku... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chłopak nie odzywa się tydzień. Pomocy. Co o tym myślicie?
nie chce nic mowic ale ja mam 22 a on 26 więc dziecmi nie jestesmy. Jego zachowanie jest dziwne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Sama bym się obraziła, gdybym uprzedziła o naprawdę niewielkim spóźnieniu, a rodzina nie zechciałaby na mnie poczekać kilka minut. Poczułabym się totalnie nieważna. Mam dobrą koleżankę, która jest leworęczna i wspomniała mi, że bardzo miło się jej zrobiło, gdy przyszła na 1 proszony obiad do faceta, a jej mama ułożyła jej sztućce "na odwrót". A ta rodzina głodowała kilka dni, że nie mogła na serio zaczekać? Z tymi imieniem rodzice nie musieli łapać żartu. Facet jest dziwny, jego rodzinka chyba nie do końca odbiera Cię poważnie... Chyba nie walczyłabym o taki związek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dobry Jezu jakie problemy na wizazu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
|
dla mnie to dziwne, że jesteś proszona na obiad, a nawet na ciebie nie czekają mimo, że uprzedziłaś o spóźnieniu. brak kultury tu widzę. facet zachowuje się tak, jakbyś była jego tymczasową dziewczyną, bez poważnych planów. olałabym go za obrażanie się o takie pierdoły.
![]() |
#10 |
lokalna gwiazda
|
W sumie ten obiad zbyt wystawny nie był, skoro go zjedli w 5 minut.
![]() I jeszcze pewnie podzielili się twoją porcją. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
zostawili mi moją porcję... niby im sie spieszylo a potem jeszcze z pol godz siedzieli i gadali masakra.
Ok jeszcze bym zrozumiala ze oni zjedli ale on mi ten obiad zrobił specjalnie moje ulubione danie,I nie poczekal. Mogl przeciez zjesc ze mna. Nawet jak im sie spiesyzlo to mogl mnie przeciez zaprosic te pol godz wczesniej Problem niby głupi a jednak koleś sie od tyg nie odzywa . Ok mogl sie wkurzyć moglismy sie poklocić.Ale tygodniowe milczenie to przesada- i co ja mam niby mu się rzucić w rAMIONA po tym tyg milczenia? Zrywać też nie chce ale jak sie przez nast tydzień nie odezwie to chyba będę musiała.Boje się że nikogo nie znajdę i będę do końca życia sama Edytowane przez blackdannce Czas edycji: 2016-04-10 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Po 5 latach związku z chłopakiem nie umiecie ze sobą gadać i bierzecie się na fochy i przetrzymanie focha?
Szacunek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
nigdy wczesniej coś takiego się nie zdarzyło nie rozumiem zupełnie o co mu chodzi. Chyba nigdy sie tak na mnie nei wkurzył
On sobie może mowić do ojca że gada głupoty a ja nie moge do niego tak powiedzieć? Ciekawe czy dziś się odezwie bo minął tydzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Nie uwierzę, że jesteście w związku 5 lat i dopiero teraz widzisz, że koleś odstawia jakieś cyrki bez powodu. Jak ktoś ma taką tendencję, to przez 5 lat jej nie ukryje, nie ma bata.
No i oczywiście, że przez 5 lat nie nauczyliście się ze sobą rozmawiać, bo na to wygląda. Zamiast sprawę przedyskutować, to odstawiacie jakieś dziwne akcje - on fochy, Ty tygodniowe czekanie. Wtf? Serio, dalej nie rozumiem tego wątku, bo dla mnie problem jest dziwnie nieprawdopodobny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
No skoro on nie zamierza ci dotrzymywać towarzystwa, a tobie się nudzi, to potestuj w tym czasie jakiego tindera czy inne gów... znaczy portal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz dziwnego faceta, który ma dziwną rodzinę, więc choć ty powinnaś zachować się normalnie i się ewakuować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
nie wiem co on odwalił serio. nigdy taka sytuacja się nie zdarzyła rzadko się kłociliśmy. dzwonilam do neigo w pn jak zawsze o 21 a on mowi ze na razie nasze rozmowy są zawieszone. jakby chociaz byl zly albo obrazony a on byl taki miły mowil do mnie Asiuniu.
nie ogarniam tak samo jak wy .Zawsze po klotni to ja pierwsza dzwonilam ale teraz powiedzial żebym nie dzwoniła że on to zrobi.Jak w nast tyg nadal sie nei bd odzywał to chyba bd oznaczało zerwanie. Tylko nie konczy sie takiego długiego 5 letniego związku milczeniem, to chore. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
obstawiam klasyk gatunku czyli dupę na boku, normalni ludzie tak z partnerami nie pogrywają, zawsze musi być jakiś powód i na pewno nie jest nim w tej sytuacji że powiedziałaś, jak on Ci teraz cytuje, ''Asiuniu'', że gada mu się głupoty.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
to już drugi raz kiedy odpierdala coś dziwnego(pierwszy raz nie powiedział przez rok że ma prawo jazdy). Najgorsze jest to że to moj pierwszy chlopak i kocham go wręcz obsesyjnie. Albo raczej obsesyjnie boje się że na zawsze będą o nim pamiętać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla tych co nie kojarzą to ten koleś co przez rok ściemniał, że nie ma prawka i autorka musiała go wszędzie wozić. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835650 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Autorko, przeczytałam wątek o prawie jazdy...
Jesteś pewna, że ten facet ma wszystkie klepki na swoim miejscu? Bo wyraźnie widać, że coś z nim nie halo... Zastanów się, czy po prostu chłopaka nie zablokować w telefonie na wieki wieków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeeej przyszła teściowa marzenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ta rodzina głodowała kilka dni, że nie mogła na serio zaczekać? Z tymi imieniem rodzice nie musieli łapać żartu. Facet jest dziwny, jego rodzinka chyba nie do końca odbiera Cię poważnie... Chyba nie walczyłabym o taki związek.[/QUOTE] Haha "Nie ma jej juz 10 min dobra szamiemy!!" ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-04-10 o 15:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Rozumiem że nieładnie jest się spóźniać, ale szacunkiem się nie popisali skoro nie zaczekali na Ciebie z obiadem. To Ty się powinnaś obrazić tak naprawdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dla mnie byłby koniec związku już w momencie kiedy facet przez rok kłamie (!) że nie ma prawa jazdy. Zachowanie kompletnie niepoważne jak na człowieka w wieku 26 lat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
22 lata, a desperacja jak z Polski do Argentyny. Przecież żadna normalna, szanująca się dziewczyna 5 minut by nie wytrzymała z takim kolesiem, co dopiero mówić o 5 latach. Pierwsze miłości (czy "miłości") na ogół nie powinny być ostatnimi i tutaj to jest ewidentne.
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Nie wiedziałam o tym wątku z prawem jazdy.. Naprawdę kłamał Cię przez rok? Masakra, ja już bym go dawno pogoniła po tych wszystkich dziecinadach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
lokalna gwiazda
|
Ewakuuj się z tego dziwnego związku i to jak najszybciej. Zanim zmarnujesz kilka następnych lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.