![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
W styczniu: stella, agen prov., gucci by gucci, valentina, flora, mac i inne
Hej dziewczyny. Na starcie parę przykazań parafialnych:
- NIE szukam kosmetyków AVON i ORIFILAME więc mi ich nie proponuj, - NIE interesują mnie perfumy bo jak widać usiłuję się pozbyć, Czego szukam: -miniaturek tuszu do rzęs górnopółkowych tj.: ysl, mac, benefit, - kosmetyków mac tj.: kredek do oczu/ust, bronzerów, róży, szminek i pustych opakowań po kosmetykach mac - podkładu bardzo jasnego z żółtym pigmentem: burberry, mufe hd 117 , - kosmetyków Toma Forda, - rozświetlacza laura mercier, becca, kevyn acquin, - kosmetyków too faced tj.: bronzer czy róż (ten w kształcie serca - candy glow) - kosmetyków marc jacobs, - paleta róży lub baza pod makijaż hourglass, -paletek naked 2 i 3, - pędzli marki mac, zoeva, - z kosmetyków do pielęgnacji twarzy interesuje mnie TYLKO ECO chętnie Ren/ Aesop/ john masters organics/ - z tańszych ECO przyjmę ale TYLKO NOWE: Rosyjskie kosmetyki, oleje np Khadi, maski vatika, mydło afrykańskie, masło shea, masło karte, rybki dermogal, - rękawica GLOV - tylko nowa, - caudelie elixir, -beauty blender tylko nowy, - maska do włósów marki macadamia (chętnie małe rozmiary - za odlewki dziękuję) - książek dot. Japonii - kultury/ historii/ religii - świeczek YC lub diptique z permanentnej linii najchętniej "baies" lub "oyedo" - i wszystko inne co mi wpadnie w oko A DO WYMIANY MAM: -Gucci Flora edp ok. 70/75 ml TESTER Z KORKIEM, kod 2249 najchętniej na inne perfumy. Te dostałam od siostry ale nie leżą mi. Można kusić :P - Stella McCartney Stella ok. 40/100 edp TESTER BEZ KORKA mam z wymiany, pisknęłam raz, za słodkie -Gucci by Gucci ok. 50/75 edt, - Valentina ok 30/80 edp, - Agent Provocateur L'agent edp 50 psiknięte 2 razy, - MAC - szminka FLAMINGO użyta 3 razy - MAC - róż/ bronzer HARMONY zużycie oceniam na jakieś 15 % (ciężko stwierdzić :P ) DOKŁADKA - MAC paint pot bare study zużycie około 5% - książka Bobbi brown - perfekcyjny makijaż stan db+ - urban decay baza pod cienie original duża, zostało 50% (ma pękniętą zakrętkę - dla zainteresowanych zrobię zdjęcia) DOKŁADKA 2 - torebka ZARA z kolekcji sprzed pół roku/ roku, nie noszona, ma długi pasek, leżała w szafie ale nie mam przekonania ![]() Ma niestety mały mankament - jest problem z suwakiem w bocznej kieszeni (tej zewnętrznej widocznej na zdjęciu ) - krem po oczy marki kiehls creamy eye treatment with avocado - zostało pół (nie gmerany paluchami - mam łopatkę ![]() DOKŁADKA 3 - Korres szampon do tłustych włosów, zużycie jakieś 15% - Michael Todd żel do mycia twarzy z węglem - characol detox - nowy - Michael Todd serum do skóry normalnej w stronę tłustej - antioxidant carrot - ciężko stwierdzić zużycie. Na pewno zostało 50% - Yes to carrot - odżywa do włosów 500 ml - zostało 80% MOŻNA SPODZIEWAĆ SIĘ KOLEJNYCH DOKŁADEK!! Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2016-01-04 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: W styczniu: stella, agen prov., gucci by gucci, valentina, flora, mac i inne
Znajdziesz coś u mnie za Flamingo i Harmony, np. za inny róż MACa?
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Dot.: W styczniu: stella, agen prov., gucci by gucci, valentina, flora, mac i inne
Cytat:
niestety nic, dziękuję podoba mi się u Ciebie -Rozświetlacz theBalm Mary-Lou Manizer,użyty testowo ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- niestety nic, dziękuję |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cześć, mam w wątku komplet nowych pędzli Stila, u Ciebie podoba mi się Mac Harmony na razie. Jakbyś była zainteresowana Stilą (tu opinie raczej w wiekszości zza oceanu
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za harmony?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za Stellę ?
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za szminkę MAC?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
podoba mi się -Paleta Naked3 UD- cienie jedynie dotknięte, w 100% oryginalna, zakupiona na feelunique(jest kartonik) mogę do harmony dorzucić jeszcze paint pota w kolorze bare study zużycie jakieś nie wiem 5% jakbyś była zainteresowana ![]() kochana podoba mi się wiele rzeczy u Ciebie: mydło KORRES z rumiankiem, nowe KLIK PAT&RUB Ekoampułka pod oczy, nowa, zafoliowana, długi termin (brak fotki) ale tu link: KLIK BOBBI BROWN Lip Balm KLIK nówka sztuka w kartoniku A byłabyś skłonna oddać bon do sephory? ![]() kochana zrobię zdjęcia i wieczorkiem wrzucę jak wrócę do domu ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Niestety nic nie znalazłam, dziękuję Niestety nic, dziękuję |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej, więc tak Bblendera już nie mam. Ale są kredki Smashbox (oczywiście w kartoniku i z temperówką
![]() Bardzo bym chciała Mac Flamingo ![]() W sumie z pielęgnacji eko, to obojętnie (najlepiej coś do twarzy), może być, to co najmniej lubisz i byś chciała oddać, lub te tabletki z zielonej kawy. Jeżeli coś Ci się jeszcze podoba u mnie, to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
urban decay baza pod cienie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ha ha wpisałam rzecz z twojej wish
![]() Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2016-01-02 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
wiem ha ha zauważyłam
![]() ![]() ![]() Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2016-01-02 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Mam jeszcze nowy tusz do rzęs Toma Forda, ten. Na zachciankowym wyczytałam, że trzeba się zgłaszać, bo masz rzeczy poza wątkiem, no to się zgłaszam
![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję za zdjęcia,jeszcze spytam czy to oryginał ?bo ja się tak super na perfumach nie znam
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Może być Sylveco tonik hibiscusowy nowy
![]() Niestety już w ogóle nie mam tych beauty blenderów, bo odsprzedałam wszystkie mojej siostrze :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za harmony?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() interesuje mnie Valentina ![]() spojrzysz do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() niestety nic nie znalazłam, dziękuję straaasznie chce szminkę forda!!! ![]() Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2016-01-03 o 14:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Kici kici miau miau
|
Moge oddac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
To ja bierem
![]() a zdjęcia szminki masz może? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Kici kici miau miau
|
Zrobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Kici kici miau miau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.