|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Piosenki z wakacji 2005
Dobra, wiem, ze byly juz setki watkow o piosenkach, mam nadzieje, ze nie powtorze. Ale chodzi o cos innego.
Jest zima, za oknem brzydko, nic sie nie chce i tak dalej.. Wlasnie kumpel zrobil mi niespodzianke i dostalam "wspomnienie wakacji 2005", czyli wszystkie piosenki, ktore kojarza mi sie z tymi wakacjami. Wakacje nad polskim morzem, w Jastrzebiej i na Majorce, niewazne, ale te ktore przywoluja na mysl wspomnienia, wakacyjne imprezy, slonce, plaze, czy cokolwiek innego, co sprawia, ze az sciska w brzuchu i tak przyjemnie sie robi na wspomnienie tamtych chwil... Jakie sa dla was piosenki, ktore kojarza sie z wakacjami tego roku?? Mnie az scisnelo w dolku, jak uslyszalam Armand Van Helden "My, my, my", bo uwielbiam ta piosenke i kojarzy mi sie z najlepszymi wakacyjnymi imprezami, ale nie wiedzialam kto to spiewa i nie moglam sciagnac. Zaraz potem "Suabemente", to to jest caly moj pobyt na Majorce i jeszcze "La Tortura", ktorej nie moglam na poczatku scierpiec, a teraz same dobre wspomnienia. A wy? Jakie macie piosenki, na mysl ktorych, juz od pierwszych nut, widzicie sloneczko, plaze, imprezy tych wakacji...?
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piosenki z wakacji 2005
2pac i Elton John "ghetto gospel"
James Blunt "You're beautiful" Lerek i Nowator "Moja panienka" ach kojarzą się, kojarzą...
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie nic nie kojarzy
chyba mam amnezje albo nie było takiego hitu co bym go zapamiętała
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo tak, Mezo "Wazne", to tez sa cale wakacje..... chlip, chlip...
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Crazy Frog - Axel F
ATB - Believe in me ...a reszta to starsze ale i tak będą mi się kojarzyć z wakacjami: Goya - Smak słów Gosia Andrzejewicz - Słowa
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
-Arash - Boro, boro ...niezłe wspomnienia mam jak jej słucham
![]() -Gwen Stefani - Holloback girl (nie wiem jak to się pisze a za każdym razem widzę inaczej ) nie pamiętam czy to leciało w wakacje ale ja wtedy wakacje miałam ![]() -Boumfunk Mc's - Turn it up -Znowu Arash - Temptation ![]() -Sean Paul - We'll be burnin' -Shakira - La tortura -Linkin Park feat. Jay-Z - Numb Encore więcej nie pamiętam ale jak sobie przypomnę to napiszę
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale i tak nic nie przebije "My my my"
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Mandaryna i "Efry najt" !!!
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
heh, oczywiście "nieśmiertelna" i wszechobecna Crazy Frog
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
"The world is mine" David Guetta
"My My My" kojarzy mi się z wakacjami ALE... 2004 cała płyta Seana Paula John Legend "use to love you" Infernal "From Paris to Berlin" (nie cierrrrrpię )
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale i tak buziak dla ciebie za nia ("my my my"), wlasnie wlaczylam na caly regulatorek
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisia, ja też to dopiero niedawno odkryłam, i to w radiu. A nazwy nie znałam, też właśnie słucham
I się zachwycam, o.Aniess, gdybyś mogła to podrzuć mi na PW parę tytułów kawałków w takim klubowym stylu. Może rozgryzę wkońcu tytuły i wykonawców tego, co mi się podoba
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Moje pierwsze skojarzenie - Gwen Stefani "Cool" (piękny sierpień
)
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie sie najbardziej kojarzy Hurt i "Załoga G"
Poza tym rownież "my, my, my" Goya "smak słów" i jeszcze latem w radiach ciagle leciała Brodka "Miałeś być"
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

i jeszcze "La Tortura", ktorej nie moglam na poczatku scierpiec, a teraz same dobre wspomnienia. A wy? Jakie macie piosenki, na mysl ktorych, juz od pierwszych nut, widzicie sloneczko, plaze, imprezy tych wakacji...?

chyba mam amnezje
albo nie było takiego hitu co bym go zapamiętała