![]() |
#1 | |
Raróg
|
Co masz w torebce?
Ja:
Prezerwatywy Bilety Kwitek z apteki Dowôd Notes Wizytówki taxi Dawkowanie leków Pilniczek Chusteczki 2 zapalniczki Karteczki Długopisy Kartę do telefonu Gazetę Tampony Etui do tableta Podkład Kredki do oczu Kod do mBanku Zegarek Spinkę Karta gwarancyjna Wypisy ze szpitali Krople do oczu Peeling szafirowy Witaminy Recepta Tabletki na sen Karta demntystyczna Płyta z sesji Reklamówka Kolejny notes Faktura T-Mobile Godziny wizyt u lekarza Karta pamięci Karta do bankomatu Karta biblioteczna Zakładka do książek Pieniądze Kolczyki. Przy okazji zrobiłam w końcu porządek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Co masz w torebce?
Cytat:
![]() Ja zawsze muszę mieć to, co będzie mi danego dnia potrzebne (niektóre rzeczy na ewentualne "wypadki") ![]() - pieniądze, - dokumenty, - wkładki, podpaski, - kosmetyki: puder+pędzelek, kredka do oczu, korektor, - grzebień, - lusterko, - 2 lakiery do paznokci (nie dla mnie :P), - woda, - krem do rąk, - okulary przeciwsłoneczne ![]() - ścierka do okularów, - 2 błyszczyki, - 2 gumki do włosów, - długopis, - odblask na rękę ![]() - długopis, - maść, - kalendarz, - torba na zakupy. Edytowane przez rambo_mila Czas edycji: 2014-10-02 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja mam:
-portfel -telefon -słuchawki -chusteczki -kosmetyczka (podpaska/tampon) -klucze -torba na zakupy -długopisy -kalendarz -woda -zeszyt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Był już taki watek.
strasznie dużo tych rzeczy. Ja mam portfel, klucze, komórkę, mp3, podpaskę i wkładkę lusterko błyszczyk gumkę do włosów opaskę na uszy. odblaskowa opaskę na ramię gumy do żucia czasem kanapki do pracy Wszystkie rzeczy potrzebne i używane. Wyrzuciłam wszystkie ciężkie i niepotrzebne graty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja dziś mam:
portfel 2 telefony klucze lusterko długopisy 2 błyszczyki wazelinę do ust kalendarz korektor żel antybakteryjny do rąk wodę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raróg
|
A tak się przypadkiem zaplątało ; )
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dossisława I
|
-portfel,
-telefon, -ładowarka, - słuchawki, - chusteczki, -klucze, -kosmetyczka<puder, podkład, korektor, cień nude, błyszczyk, tusz, podpaski, wkładki, tampony, perfumy, lusterko>, -saszetka kawy 3 w 1, -7 days, -gumy do żucia, -gumki do włosów, -wsówki, - długopis niebieski i czarny, -kalendarz, -woda, -torba na zakupy, - parasol, -pendrive ( w portfelu) -dokumenty W małej torebce mam tylko portfel, telefon, słuchawki, dokumenty, klucze i chusteczki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A ja zawsze noszę:
- kalendarz - notatnik - portfel - telefon - etui z długopisami - okulary przeciwsłoneczne - klucze - zakreślacz - żółte karteczki - kosmetyczkę, a w niej szminki, szminki, szminki i pendrive - tabletki przeciwbólowe - spray na ból gardła - podpaski, tampony - balsam do ust - chusteczki higieniczne - żel antybakteryjny Chyba tyle ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jak Ci się to wszystko zmieściło?
![]() obecnie mam : - portfel - dokumenty - chusteczki higieniczne - notesik - małe lusterko - grzebień - długopis - szczęśliwą nakrętkę Tymbarka ![]() - słuchawki do tel - etui na tel (telefon mam dotykowy, który lubi się odblokowywać sam) - podpaske i wkładkę
![]() |
#10 |
Żona Gargamel
|
- komórka
- klucze - portfel - mp3 - kalendarzyk - parasol - gumy - woda - etui z okularami - składana torba na zakupy - kosmetyczka z drobnymi rzeczami - chusteczki - szczotka - odżywka do ust, błyszczyk - dokumenty z auta - krem do rąk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
telefon
tablet portfel gumy Orbit notatniki 5 pomadek, błyszczyków - których nie używam ![]() krem do rąk lizak Chupa Chups ![]() jakiś budyń do zalania wrzątkiem chusteczki kawa 3w1 Jacobs Milka - nie pijam mnóstwo śmieci ![]() tabletki klucze jakieś bransoletki frotki do włosów szczotka Tangle Teezer Śmieci i papierów zdecydowanie najwięcej ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
hahahaha
![]() portfel dokumenty teczka A4 z papierami czasopismo 2 książki z przepisami/instrukcjami technicznymi (służbowe) 2 dziadowskie komórki (w tym służbowa) Cholinex Manti długopisy, zakreślacze pieczątka identyfikator identyfikator kolegi ![]() zeszyt z notatkami podręczny zestaw śrubokrętów z Oriflame podpaska, wkładka pendrive mp3 parasolka automatyczna, ciężka jak diabli 2 różne komplety kluczy + kluczyki od auta aparat foto 5 paczek chusteczek okulary w etui okulary bez etui płyn do okularów 2 papierki po batonikach Maciuś ![]() małe nożyczki waży toto ze 3- 4 kilogramy chyba ![]()
Wszystko wydaje się niemożliwe tym, którzy niczego nie próbują. Edytowane przez wanda164 Czas edycji: 2014-10-02 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
U mnie;
Telefon Notek czysty, nigdy nie otworzony portfel mase rachunkow 4 gumki do wlosow 3 blyszczyki 1 wazelina znizki do Mc Donalda vouchery do tesco chusteczki chusteczki nawilzajace pampersa 2 pampersy nowe ;d pusty krem do rak ![]() jakas reklamowka klucze karta do konta opakowanie po kinder jajku tabletki anty tampony,wkladki i podpaski zel antybakteryjny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
jezu jaki burdel:
telefon ładowarkę do telefonu chusteczki do nosa książkę (zwykle grubą) szminkę puder perfumy plastry na rany swoje wizytówki długopis obecnie: liść czerwony jesienny, kasztan, smurf z jaja niespodzianki, pełno piachu z piaskownicy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
- portfel,
- centymetr, - etui z okularami, - etui bez okularów, - mp4 i słuchawki, - parasolka, - kosmetyczka: tabletki jakieś, puder, kredka, plastry na ból głowy, kremik, żel antybakteryjny, plastry, odżywka do paznokci, perfumy, żel na ból dziąseł ![]() - tangle teezer, - kredka do rysowania po materiale, - chusteczki, - klucze, - kapsel tymbark 'kocham Cię' ![]() - tik taki, - bransoletka, - lusterko, - krem do rąk, - długopis, - pomadka, - sztyft do nosa, - kolejne gumki do włosów, - kolejne klucze, - guziki. - orzech na szczęście, - mnóstwo papierków i pierdół w portfelu, - 'babskie gadżety' ![]() koniec ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
-kosmetyczka, a w niej:
a)plastry b)podpaska c)pomadka ochronna d)grzebyk e)lusterko f)gumka do włosów -portfel -chusteczki -telefon -gumy do żucia -notes -2 czarne długopisy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Obecnie mam (i zazwyczaj też):
- portfel - telefon - notes - długopis - perfumy - butelka wody - chusteczki higieniczne - klucze - bilet/y - szczotkę do włosów
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
obecnie mam:
- portfel - klucze - telefon - tampon/podpaska - długopis - notes - słuchawki - woda mineralna - chusteczki - krem do rąk - papierosy - zapalniczka - grzebień - lusterko - mini kosmetyczka - spinki do włosów - gumka do włosów - jakieś papiery - kawa - agrafka - antyperspirant - perfumy - szminka - klips - kupon lotto - bezbarwny lakier do paznokci
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#20 |
Wizażowy Kot Igor
|
Generalnie to ogromny bałagan
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
- portfel
- telefon - kosmetyczka - ładowarka do telefonu - słuchawki - parasol - papierosy, zapalniczka - gumy do żucia - chusteczki higieniczne - chusteczki do higieny intymnej - tampony - perfumy - gumka do włosów, wsówki - żel antybakteryjny do rąk - tabletki przeciwbólowe - grzebień - torba na zakupy
![]() |
#22 |
Be Strong. ☑️
|
portfel
papierosy zapalniczka klucze lusterko kosmetyczka (puder w kamieniu, żel antybakteryjny, pędzelek do pudru, szminka) torba na zakupy chusteczki nawilżane chusteczki higieniczne chusteczki do HI chusteczki z antyperspirantem słuchawki figurkę aniołka ![]() gumy do żucia krem do rąk tabletki przeciwbólowe i moje leki aparat foto
'Live a life you will remember. ◢◤ '.wiem co mam teraz robić. oddychać dalej. bo jutro znów wzejdzie słońce. kto wie co przyniesie przypływ.' Edytowane przez mon_soleil Czas edycji: 2014-10-13 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
parasol
portfel klucze grzebień długopis
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
chusteczki
dezodorant butelka po wodzie zeszyty legitymacja tabletki klucze portfel ołówki itp. jedno ciastko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Laura2112 jezu, wielką musisz mieć tą torebkę
![]() A u mnie: - portfel - etui z dokumentami - parasolka - dwa długopisy - zeszycik - klucze od domu - pendrive - kosmetyczka (z cieniem, tuszem, pudrem, eyelinerem, lusterkiem, błyszczykiem... ![]() - perfumy - chusteczki higieniczne - chusteczki nawilżane - gumy do żucia To chyba wszystko ![]() Edytowane przez 1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398 Czas edycji: 2014-10-23 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Parasol
Portfel Podpaski Długopisy Szminka Błyszczyk Mała torebka Listy Chusteczki
![]() |
#27 |
music is my best friend ♫
|
Obecnie w torebce mam:
- portfel - notatnik z kalendarzem - małą kosmetyczkę z lekami, podpaską, bibułkami matującymi, pomadką, lusterkiem - chusteczki higieniczne - chusteczki nawilżane - klucze - długopis - torba na zakupy - perfumy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Aktualnie:
Parasol Portfel Klucze Chusteczki higieniczne Chusteczki nawilżane Tampony Podpaski Wkładki higieniczne Długopis Notatnik Krem do rąk Pomadka ochronna Orbitki i tic-tac Siatka na zakupy Pendrive Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Portfel
Notesik Długopis Klucze do pracy Klucze od domu zapasowe Chusteczki Kosmetyczkę Gumy do żucia Kilka cukierków Nakretke od Tymbarku z napisem "spotka Cię dziś coś milego"
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Wszystko
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność a daje więcej światła Lecz gdy o stan małżeński chodzi sprawdź czy się serce z sercem zgodzi , bo szału jest chwila a żalu cały wiek.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.