|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Joanna "orzech Laskowy"
Czy Któraś Z Was Farbowała Tym Kolorkiem ? Mam Włosy Jasne - Rozjaśnione I Zastanawiam Się Jak Wyjdzie Ten Kolor. Jeśli Któraś Z Was Robiła Tym Kolorem To Proszę O Opinie I Zdjęcia (jeśli To Możliwe). Pozdrawiam !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Joanna "orzech Laskowy"
Kolor wychodzi taki jak na opakowaniu. Równiez farbowałam na blond i rozjaśniane. Trzyma się już 3 miesiąc.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=93338 - tu jedna z dziewczyn zamiesciła zdjęcie. Poza tym o tej farbie pisano już kilka razy. Poszukaj w wyszukiwarce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Używałam już tego koloru i muszę przyznać, że byłam przerażona efektem. Jestem naturalną ciemną blondynką, ale jakiś czas temu zaczęłam się robić na brąz. Po pewnym czasie pojawiły się odrosty i kupiłam farbę Joanny. Nie dość, że swędziała mnie cała głowa podczas malowania, to włosy zrobiły się rude. Tzn., rude na miejscu odrostów, czyli na blondzie a czerwonkawe na brązie, nastepnego dnia musiałam kupić inną farbe i to przemalować(chociaż może to kwestia struktury włosa, więc niekoniecznie musi tak być w Twoim przypadku, ale lepiej nie ryzykować) Pozdrawiam i powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-06 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hej!
ja tez farbowalam orzeszkiem ale z firmy Delia (odzywka ziolowa koloryzująca, nie niszczy wlosków)-bardzo fajny kolorem ale trudny do określenie ni to rudy, blond czy jasny brąz ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wszystkim Za Odpowiedź !!! Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.