|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Moja Idealna Sylwetka
Hej dziewczyny
![]() Jak wiadomo większość z nas marzy o swojej idealnej sylwetce tak jak ja, jedni chcą przytyć, a drudzy schudnąć. Moim małym kompleksem są boczki, które wystają np. w stroju kąpielowym znacie jakieś dobre ćwiczenia żeby się ich pozbyć ? Macie jakieś marzenia, albo celujecie w swoją wymarzoną sylwetke ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moja Idealna Sylwetka
Bieganie, dieta. Generalnie areoby. Sporo osób poleca też Mel B, Chodakowska i inny trenerski, które bez problemu znajdziesz na yt. Tak naprawdę to pomoże dieta i każdy ruch
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moje boczki zleciały trochę po miesiącu biegania 2-3 razy w tygodniu po 7-8 km, niecała godzinka. Waga się nie zmieniła ale całe ciało zrobiło się bardziej zwarte.
Zauważyłam, że fajnie działają też "ćwiczenia na talię osy", ale tu bardziej efekt polega na napięciu i ujędrnieniu skóry - wyszukaj w google takie hasło, znajdzie się dużo zestawów. No i na boczki nic nie pomoże jeśli będziesz nosić niedopasowane i za niskie majty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Na takie matki wydaje mi się, że nie ma mocnych
![]() Generalnie zdjęcia lasek, którym się bielizna nie wbija w ciało na biodrach to nic więcej jak photoshop. Naturalnie zawsze boczki będą się odznaczać, nawet u osoby o niskiej zawartości tłuszczu w organizmie. Ze zdjęcia mogę tylko powiedzieć, że masz zgrabną talię i nie czepiałabym się siebie na Twoim miejscu, szczególnie w pozycji siedzącej ![]() Ewentualnie wybieraj nie tanga, a hipstery, bokserki albo brazyliany o szerokich bokach. A ćwiczenia swoją drogą, nie ma opcji żeby zaszkodziły ![]() Edytowane przez no_rehearsal Czas edycji: 2016-08-29 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Oczywiście ruch i dieta, nic innego
![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-09-03 o 23:33 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.