|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
ustna z polskiego-wymiana pomysłów
zakładam ten wątek bysmy sobie jak juz pisałam mogły/ mogli powymieniac pomysły dotyczace tematu na ustna... Ja mam " system wartosci więźniow łagrów i lagrów" i teraz zastanawiam sie gdzie ja mialam głowe jak go wybierałam... nigdzie nie moge znalezc podobnej pracy,a nawet czegos co by pokazywalo jakis przykladowy system wartosci, hierarchie wartoscimoralnosci czy czegoskolwiek wrrrr ..nie mam pomyslu a tematu sie nie da zmienic bo mam juz ferie:/ moze wy macie jakies pomysly????
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
dobry pomysł
ja mam podobny problem tylko ze z: przedstawieniem wpływu psychoanalizy na literature XX-lecia. moze ktoś ma taki temacik? albo juz miał?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Mrs Mrau
|
Dot.: ustna z polskiego-wymiana pomysłów
możecie to robić w wątku-tegoroczne maturzystki,tam na pewno wiele dziewczyn wam podpowie itp
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż na Wasze tematy zareagowałam tak
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam "Świat nadprzyrodzony w dramatach różnych epok."... Jak ktoś ma pomysły to chętnie wymienię się tym, co już wiem
![]() pzdr
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Maarchewko, masz bardzo fajny temat! Jest troszkę literatury na ten temat i nie są to żadne opasłe księgi. Poszukaj w necie troche tytułów, może na jakichś ściągach
znajdziesz podpowiedzi. Warto też porozmawiać z polonistą, powinien coś doradzić i odpowiednio Cię pokierować. Ja tak robiłam ze swoją pracą i jakoś się udało dobrze przygotować
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam temat, (jak coś macie to podpowiadajcie):
Jezyk jako narzedzie manipulacji. Omow problem, analizujac przyklady z literatury i wspolczesnej polszczyzny. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszamy na Tegoroczne maturzystki, tam pocieszamy się w niedoli
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym bardzo dobrą podstawą do tej pracy będą opowiadania Tadeusza Borowskiego. Ja mam temat "Wielcu twórcy literatury polskiej zwiazani z kielecczyzną. Omów na przykładach" Wybrałam Sienkiewicza, Grudzińskiego, Żeromiskiego i Dygasińskiego. Ale nie mam na razie materiałów do tej pracy, czy ktoś może mi polecić jakąś ksiażkę bądź stronkę www?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

ja mam podobny problem tylko ze z: przedstawieniem wpływu psychoanalizy na literature XX-lecia. moze ktoś ma taki temacik? albo juz miał?
znajdziesz podpowiedzi. Warto też porozmawiać z polonistą, powinien coś doradzić i odpowiednio Cię pokierować. Ja tak robiłam ze swoją pracą i jakoś się udało dobrze przygotować