|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Toksyczna znajomość
Witam. Byłam w związku z chłopakiem 4 lata, był to okropnie burzliwy okres. Cały czas się kłócilśmy. Dwa razy się rozstaliśmy w lipcu ostatni raz. Zawsze ja kończyłam związek i było mi dobrze. Do czasu. Po kilku miesiącach zaczynałam tęsknić i wznawialiśmy kontakt i tym razem też tak jest. Spotykamy się, czasami sypiamy ze sobą... ale nie chce z Nim być, a jednocześnie chce się z Nim spotykać i spędzać przyjemnie czas. Nie potrafię zerwać z Nim kontaktu. Już sama nie wiem co mam zrobić. Kiedy nie jesteśmy razem to On jest zupełnie inny, jest kochany i opiekuńczy. Dba o mnie jak nikt inny ale wystarczy, że się zejdziemy i bańka pęknie. Skończą się komplementy, wypady, randki i wszystko. Nie będzie miał ochoty na seks. Jak jesteśmy w związku kochamy się raz na dwa tygodnie, i tocszybko szybko i spać. I teraz pytanie czy to ze mną jest coś nie tak ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Toksyczna znajomość
Ciagniesz to z braku laku - tak to widze. Byliscie ze soba, nie dogadywaliscie sie, juz wiecie, ze nie powinniscie byc razem. Skoro starczaja Ci takie ochlapy, to bierz je calymi garsciami. Ja tam wolalabym byc z kims z kim moglabym sie dogadac i fajnie spedzic czas, z kims z kim moglabym zaczac cos fajnego budowac i rozwijac. Relacja przez Ciebie opisana prowadzi do nikad.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.