|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gęste włosy - zapuszczanie. Jak?
Witajcie. Borykam się z pewnym problemem, chciałbym od bardzo dawna zapuścić włosy. Rosną mi nawet dość szybko, tak mi się wydaję, , po 6-7 miesiącach są dłuższe o jakieś około 8-9 cm(zazwyczaj po takim okresie długość długość włosów z grzywki sięga mi mniej więcej poniżej nosa, blisko ust. Chciałbym mieć włosy mniej więcej do brody, ramion), nie to jest problemem. Przez co cały czas mam wrażenie, że zamiast rosnąc hmm, w długość, rosną w wszerz.
Jakieś rady? Czy może po prostu przez kilkanaście miesięcy unikać lustra i nie myśleć o tym i po kilkunastu miesiącach zacznie to jakos wygladac? xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gęste włosy - zapuszczanie. Jak?
Co masz na myśli, pisząc, że włosy rosną wszerz? Chodzi Ci o to, że są bardzo gęste? Jeśli tak to, gdy je jeszcze trochę zapuścić to na pewno będą wyglądać dobrze. Może do tego czasu upinaj je? Na youtube jest mnóstwo fryzur dla osób z krótkimi włosami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gęste włosy - zapuszczanie. Jak?
No skoro masz gęste włosy to na początku pewnie będą się nieco "unosić". Ja zawsze spinałam, aby nie widzieć efektu przejściowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.