|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zabieg colorphlex
Zakładam wątek o tym zabiegu, żeby nie pisać nie w temacie na wątku olaplexowym
![]() Tak jak już tam pisałam niedługo czeka mnie lekkie rozjaśnienie włosów - sombre i moja fryzjerka zaproponowała mi przy tym ten zabieg, wstępnie wyraziłam zainteresowanie ale chciałam jeszcze poczytać co nieco w necie (ale niewiele znalazłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zabieg colorphlex
Ja jestem bardzo zadwolona, zabieg właśnie miałam z rozjaśnianiem ombre
![]() Generlanie nie chciałam poczatkowo farbować, liczyłam na samą regenrację, ale fryzjer mnie namówił i bardzo fajnie wyszło ![]() Teraz dokupuje ich zestaw do domu, myślę też nad drugim zabiegiem i jeszcze mocniejszym rozjaśnieniem przed latem ![]() Prównywany jest do olaplexa, nie wiem czy słusznie czy na korzyść czy nie - ale ja polecam z całego serducha. Włosy cienkie, matowe, bez życia będą zadowolone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja również jestem po colorphlexie z sombre tak jak Ty planujesz. Pojechała na colorphlex parę kilka kilometrów z mojej miejscowości do salonu ion hair design w Warszawie i nie żałuję. Do tego mają opcję wyboru pełnej i szybkiej regeneracji. Poszukaj sobie salonu, który wykonuje colorphlex na znanystylista.pl, poczytaj opinie i trzymam kciuki za udaną wizytę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
opinii nie ma zbyt wiele, dam wam znać jak będę po jak moje wrażenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja byłam dziś drugi raz, fryzjer był ze mnie dumny, bo powiedział, że widać też zmiany w pielęgnacji, brawo ja
![]() Najbardziej się cieszę na colorphlexowy zestaw do domu, brakowało mi go bardzo. Takiej odżywki nie miałam nigdy, póki będą ją produkować, to ją kupuję. Zarzekałam się, że nie będę farbować a jestem prawie blondynką :O Ale na lato można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja muszę się przyznać że pierwsze słyszę
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
dziewczyny,jestem już po i jestem baaardzo zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
jestem już prawie 2 miesiące po, a efekt nadal się utrzymuje, moje włosy są odżywione, nie puszą się i są gładkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Bardzo fajny zabieg. Chętnie bym go powtórzyła choćby przez zapach, kojarzy ktoś Elisabeth Arden Green Tea? Moje ulubione perfumy w gimnazjum.. ah te wspomnienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
czesc, specjalnie zalozylam konto na wizaz.pl zeby wypowiedziec sie w temacie. jestem fryzjerka i uzywam tego zabiegu w salonie w ktorym pracuje. oprocz facebook spolecznosc nie jest jeszcze duza.
dodalam marke do kwc - zachecam do wydawania opinii jeśli macie jakies pytania piszcie i czekam tez na fryzjerow chetnych do wymiany uwag i opinii o colorphlex |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.