|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kolor włosów!!!!!!
Witam!
Jestem naturalną brunetką <jak widać na fotografii> lecz chciałabym to zmienić i przefarbować włosy na jaśniejszy kolor...oczywiście nie na blond ...ale na 2,3 tony jaśniejsze...jaki kolor najberdziej by mi odpowiadał??? Błagam pomóżcie....całuje.....pr zepraszam za takie zdjęcia...ale na razie nie dysponuje innymi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolor włosów!!!!!!
Możesz sobie zrobić np ciemny blond i czekolady, zrobic najpierw kilka gróbszych pasemek a póżniej na całe włos np czerwień lub machoń.To będziesz miala bolejaz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
loreal ma serie Feria i te farby maja chyba troszke rozjasniacza w skladzie wiec mozna np z ciemniejszego brazu przejsc na jasny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
hmm ladna dziewuszka z Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A ja bym zrobila balejaż tak jak tu jedna z Wizazanek proponuje - jasniejszy brąz, moze troszke blondu i ebdzie naprawde super to wygladalo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A ja uważam ze nie powinnas rozjaśniac włosow bo bedzie Ci w nich źle..powinnas je raczej przyciemnic nadac jakies głębi...może kolor czekoladowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzieki słonka....szczerze mowiac jestem tu nowa i nie mialam pojecie ze tak szybko tu sie odpisuje.....super....a co do propozycji ciemnych włosków to chyba jednak sie skusze....ok...dzieki wielkie....buziaki dla was...
![]() (ps...co do fotki to na pewno zapodam jak bede miala... ![]() i jeszcze jedno...w takim razie jaka farbe mi polecacie....farbowac bede wlosy pierwszy raz i boje sie ze moga stac sie brzydkie i wysuszone...jak sianko:P.... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wiesz co jesli bedziesz farbowac pierwszy raz to moze pójdz do fryzjera niech zrobi ci to tak jak nalezy...mnie osobiscie bardzo podoba sie kolor czekoladowy...ale Tobie ładnie bedzie w ciemnym brazie...Jesli jednak zdecydujesz sie sama to zrobic..to nie kupuj farb za 15 zł..tylko kup jakas lepsza z tych za 40 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Kup sobie albo safirke... albo jakas farbke z loreala... nie kupuj palette bo niszczy wlosy, chociaz kolor dlugo trzyma.. natomiast garnier splukuje sie po kilku myciach... co do kolorow... popatrz jakis ciemny braz albo czekoladowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kosmitka
|
A oto moje propozycje brązów dla Ciebie. Tylko nie wiem, czy to Cię nie postarzy. Może najlepszy byłby ten ciemny brąz (na zdjęciu z grzywką).
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.