|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() prawiczek i płatny seks
Hej
![]() Pisze do Was dziewczyny bo stety lub niestety (dla mnie to 2) mimo swojego wieku 24 years nadal nie zaznałem tego najcudowniejszego uczucia jakim jest seks z kobietą. Ba! Nie miałem nigdy dziewczyny wiec chyba od tego trzeba zacząć. Oczywiscie byly w moim zyciu jakies dziewczyny ktorym sie podobałem ale zawsze wychodziło w ten sposob, ze to one nie podobały sie mnie. Jesli juz sie jakas mi podobała to znowu była zajęta i tak do chwili obecnej. Ostatecznym dodatkiem , taką wisienką na torcie jest nieodwzajemnione uczucie do jednej dziewczyny którą bardzo kocham. Mozna powiedziec, ze bardzo to przeżyłem, zwątpiłem we wszystko. Wiem, ze to nie powod do wstydu (tylko idioci tak myślą) ale chce poprostu jak normalny czlowiek korzystać z życia i czerpać z tego przyjemność. Nie chce zacząć uprawiać seksu będąc 45 latkiem , wtedy to bliżej juz do śmierci mi będzie niż do przyjemności. Wyprzedzając wasze odpowiedzi dziewczyny tak wiem, spotkam jeszcze dziewczyne i wtedy co jej powiem i tak dalej. Tylko sedno leży tutaj, że ja nie chce patrzeć cały czas w przyszłość bo czekanie, ze byc moze kogos spotkam jest absurdalne czyz nie? Na dobrą sprawe nikogo juz moge w zyciu nie spotkac i co wtedy? Zdaje sobie sprawe jakie osoby chodzą w takie miejsca i troche mnie ta myśl dołuje, ze ja chłopak ktory mogl miec juz pare dziewczyn ale z roznych wzgledow nie miał zadnej i teraz pójdzie tam gdzie brzydale i staruchy... Jestescie o tyle w lepszej sytuacji, ze seks mozecie miec w kazdej chwili na wyciągnięcie ręki , niestety z facetami jest "lekko" inaczej. Nie chce też dla takich niskich pobudek seksualnych udawać jakiejś poznanej dziewczynie zakochanie, bo nie chce nikogo ranić, sam zostałem zraniony przez osobe którą kochałem i kocham i wiem jak to boli. Jako facet mam swoje potrzeby tak jak kazdy inny i rozładowanie napięcia "na własną reke" z czasem poprostu robi sie nudne i nijakie. Wobec powyższego czekam na wasze opinie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: prawiczek i płatny seks
Skoro tego nie zaznałeś, to skąd wiesz, że to najcudowniejsze uczucie?
Na Twoim miejscu bym czekała, 'miłość' za pieniądze to dla mnie dno. Chciałbyś być z dziewczyną, która uprawiała seks za pieniądze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jak chcesz to idź. Liczenie na zmiany może potrwać bardzo długo, więc jeśli Tobie to nie przeszkadza, to nie widzę problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nikt nie podejmie decyzji za Ciebie. Wiesz jakie są możliwe scenariusze przyszłości i ich konsekwencje, przemyśl to sobie i idź albo nie.
Chyba po prostu chcesz sobie powałkować temat pierwszego razu u prostytutki, poruszany tu czy gdzie indziej miliony razy. Fajnie bo wzbudza kontrowersje, nie? Chociaż ja nic kontrowersyjnego w tym nie widzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Po prostu znajdź sobie przyjaciółkę do seksu. Postaw sprawę jasno i dobrze się baw. To bezpieczniejsza opcja od chodzenia do burdelu, bo nie wiadomo, czy się tam czymś nie zarazisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hmm sam odrzucałeś dziewczyny bo Ci się nie podobały, a później piszesz że dziewczyny mają łatwiej bo seks na wyciągnięcie ręki. Możesz to rozwinąć jak mamy łatwiej a facet ma tak trudno?
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plus, kolejny wątek prawiczka i prostytucji. I znów nie rozumiem jak w takiej sprawie można się pytać ogółu ![]() Osobiście mam to gdzieś czy koleś/laska płaci za seks.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |||
BAN stały
|
Teraz tak przepatrzyłem date dołączenia na forum i widze, ze jestem dluzej od was
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rozwinięcie na twoje pytanie Tu akurat myśle, ze każda dziewczyna dobrze zdaje sobie z tego sprawe. Oczywiscie mowie o dziewczynach normalnych/ladnych takie dziewczyny pojda gdzie trzeba pokręcą sie dadzą swoje znaki i już się jakiś nawinie. Co do brzydszych moze byc gorzej, ale mysle, ze i tez by sie cos znalazlo ![]() Wiec tak jak wyzej, kobieta dopiero co poznana bedzie musiała tylko udawać, ze z nia to nie tak latwo bo trzeba zachowac klase co nie dziewczyny? :P **Nie uwzględniam wszelkiego rodzaju gorszego sortu pijanego po klubach. Dziewczyna - > chce seksu -> klub(lub wstaw cos innego) -> seks Chlopak -> chce seksu -> klub(lub wstaw cos innego / **) -> gra niedostepnosci ze strony kobiet = decyzja ostateczna nalezy do kobiety Myśle, ze jasno mniej wiecej to wytlumaczyłem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie jestem w stanie zrozumiec, co moze byc satysfakcjonujacego w seksie, kiedy druga osoba cie nie pozada, nie chce, tylko odwala robote udajac, ze jest jej dobrze, bo taka praca. No ale w sumie nie musze rozumiec. Cytat:
![]() Ale pewnie bys ten "gorszy sort" przelecial, gdyby nadarzyla sie okazja? Hipokryta. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dokładnie tak. Nic więcej nie mam do dodania!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.