|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Edycja recenzji!
czy nie mozna juz edytowac swoich recenzji?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Re: Edycja recenzji!
Ehh dobrze ze teraz wyskakuje ze nie można ,ja zedytowałam i bezpowrotnie moja ocena znikła wrrrrrrrr
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, chciałam zmienić coś w mojej recenzji i co ? Nie ma takiej możliwości ! Czy to przejściowe ?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Re: Edycja recenzji i prośba o mała zmiane :P ale i tak jest SUPER!
mam pytanie z proźbą co sądzicie aby ponownie na na głównej stronie z powrotem umieścić ostatnie oceny chociaż 5 ostatnich i przesunąć newsy kosmetyczne które i tak zbyt często sie nie zmieniają, a wydaje mi sie ze to byłoby wygodniejsze dla nas bo wchodzą od razu możemy spojrzeć na nowości i recenzje a gdy są na KW to można przeoczyc coś przydatnego nam(jeśli skupiamy sie na forum np.)!Za to nowe KW jest extra! bardzo mi sie podoba
z góry dziękuję za rozwazenie prośby z pozdrowieniami (ostatnio kapryśna) sarimatha |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
sarimatha napisał(a):
> mam pytanie z proźbą co sądzicie aby ponownie na na głównej stronie z powrotem umieścić ostatnie oceny chociaż 5 ostatnich i przesunąć newsy kosmetyczne które i tak zbyt często sie nie zmieniają, a wydaje mi sie ze to byłoby wygodniejsze dla nas bo wchodzą od razu możemy spojrzeć na nowości i recenzje a gdy są na KW to można przeoczyc coś przydatnego nam(jeśli skupiamy sie na forum np.)!Za to nowe KW jest extra! bardzo mi sie podoba > > z góry dziękuję za rozwazenie prośby > > z pozdrowieniami (ostatnio kapryśna) sarimatha http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1073076974 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Popieram!!!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem za powrotem na stronę główną ostatnich ocenionych produktów
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
ja także czekam na szybki powrót najnowszych ocen kosmetyków na główną stronę...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Żandarm na emeryturze
|
Jestem za powrotem na główną stronę ostatnio ocenionych produktów i za powrotem EDYCJI RECENZJI !!!!
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Drogie Dziewczynki, Zło już napisał, że linki do KW (nowe kosmetyki, recenzje, rankingi) z pierwszej strony gryzą się z nowym oprogramowaniem i że nad tym pracuje (Lejka dała linka, w tym wątku, jeśli nie zauważyłyście), a edytowanie wypowiedzi ma jakiś błąd. Więc uzbrójcie sie w cierpliwość i dajcie Złominowi spokojnie popracować koncepcyjnie, a z pewnością zrobi to szybciej
On tego nie wyrzucił na zawsze, tylko do czasu znalezienia błędu w oprogramowaniu
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Popieram!!!
|
|
|
|
|
#12 |
|
Gość
|
Zarówno edytowanie ocen jak i powrót raportów na główną stronę uzależnione są od postępu napraw oprogramowania.
Raporty na głównej stronie były powodem notorycznego zawieszania się serwera. Jak tylko będzie usunięta ta usterka, wrócą na swoje miejsce. Przykro mi, ale nie mogę określić się czasowo - priorytetem jest tutaj niezawodność, a nie szybkość naprawienia. p.s. Oprócz tego polecam lekturę http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1073076974 zanim zada się pytanie, na które udzielono już odpowiedzi |
|
|
|
|
#13 |
|
Gość
|
edycja recenzji
Została przywrócona możliwość edycji recenzji w KWC.
Za przerwę przepraszam! |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Re: edycja recenzji
Haaa, owszem, ale dlaczego nie można zmienić ilości gwiazdek?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
a mi przed chwilą nie udała sie edycja...
SELECT * FROM 18brating as r, 18bitems as i, 18bcategories as c, 18bvendors as v WHERE r.rating_id = AND r.item_id = 3320 AND r.item_id = i.item_id AND r.category_id = i.category_id AND r.category_id = c.category_id AND r.vendor_id = v.vendor_id - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND r.item_id = 3320 AND r.item_id = i.item_id AND r.category_i |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Mam taki sam problem jak koko
SELECT * FROM 18brating as r, 18bitems as i, 18bcategories as c, 18bvendors as v WHERE r.rating_id = AND r.item_id = 5164 AND r.item_id = i.item_id AND r.category_id = i.category_id AND r.category_id = c.category_id AND r.vendor_id = v.vendor_id - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND r.item_id = 5164 AND r.item_id = i.item_id AND r.category_i |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa napisał(a):
> Mam taki sam problem jak koko > SELECT * FROM 18brating as r, 18bitems as i, 18bcategories as c, 18bvendors as v WHERE r.rating_id = AND r.item_id = 5164 AND r.item_id = i.item_id AND r.category_id = i.category_id AND r.category_id = c.category_id AND r.vendor_id = v.vendor_id - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND r.item_id = 5164 AND r.item_id = i.item_id AND r.category_i > A wygląda to mniej więcej tak: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=5164 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu nie można edytować czy jak???
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Oj tak tak, domagamy się edycji!!! Przecież nie możemy bombardować Szanownej Redakcji ilekroć zapomnimy "l" przerobić na "ł", co właśnie mi się przytrafiło, chlip chlip
![]() ![]() ![]() Miłego dnia, Magda |
|
|
|
|
#20 |
|
Gość
|
Edycja bedzie dostepna, jak bedzie pracowac prawidlowo. Na razie edytowanie recenzji konczy sie jej zniszczeniem...
Dam znac jak bedzie to znowu aktywne. |
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Re: edycja recenzji niemożliwa
Kiedy będzie można edytować recenzje?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Gość
|
Komi napisał(a):
> Kiedy będzie można edytować recenzje? Poinformuję o tym, proszę o cierpliwość. |
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Ta jes, szefie
|
|
|
|
|
#24 |
|
Gość
|
Sprawdźcie teraz, tylko nie hurtowo!
Jedna z Was... |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
ktora?
|
|
#26 |
|
Gość
|
palomino napisał(a):
> ktora? Swoją Sprawdź, czy możesz edytować i czy recenzja po edycji wygląda zdrowo |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Swoją > Sprawdź, czy możesz edytować i czy recenzja po edycji wygląda zdrowo moj wiedzmo-jadowity czar dziala bo edycja bez szemrania poddala sie moim zabiegom - a co najdziwniejsze przeżyla ps wszystko ok i chodzi
|
|
#28 |
|
Gość
|
Re: edycja recenzji już jak najbardziej możliwa :)
palomino napisał(a):
> moj wiedzmo-jadowity czar dziala bo edycja bez szemrania poddala sie moim zabiegom - a co najdziwniejsze przeżyla > wszystko ok i chodzi Jak widać, Pal naprawiła, wystarczyło parę kropelek jadu |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
dodaj do tego moj urok osobisty
|
|
#30 |
|
Żandarm na emeryturze
|
Czy to jest to "oficjalne powiadomienie"? Bo jeśli tak, to przypominam Ci Adminie, że moje dwie recenzje (opisane w e-mailu), które nie przeżyły edytowania nadal są RIP i noszą datę 1970 r. A może mam się zwrócić z tym do Palomino?
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

"