|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Piękny top za kosmetyki
NIEAKTUALNE
Mam do oddania przesliczny top projektantki Karen Millen. Rozmiar na metce 8 (UK) czyli 36 choc ja bym powiedziala ze bedzie dobry i na 34. Bluzka jest czarna (zdjecia moga przeklamywac ale to jest na pewno czern), z podszewka. Ma piekne wykonczenie haftem i cekinami, rozowa lamowka przy dekolcie jest zamszowa lub zamszopodobna (trudno powiedziec). Bluzka w realu jest duzo ladniejsza niz na zdjeciach ![]() Sklad z metki: 94% Nylon, 6% Elastane. Podszewka 100% Polyester. Top nie byl noszony, tylko raz zmierzony a wlasciwie to tylko probowalam go zmierzyc. Oddaje tylko dlatego ze na mnie jest za maly Zalaczone zdjecia sa podpisane.W pasie szerokosc 31.5 cm. Inne wymiary podam na zyczenie, rowniez wiecej zdjec. Wymienie tylko i wylacznie na kosmetyki (i ewentualnie pasek do spodni). Moja szczegolowa wish lista jest w tym watku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294287 Mam tez watek z ksiazkami: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...88#post9914188 Mozna oczywiscie laczyc moja oferte z moich wszystkich watkow, jak najbardziej przygarne jedna wartosciowsza rzecz za kilka moich. Ważne: przesylki bede wysylac po 19 grudnia przesylka polecona i tego tez oczekuje z Waszej strony. Nie mam mozliwosci wyslac przesylek wczesniej wiec prosze to wziac pod uwage. Kramik zamkne 16 grudnia. Zapraszam serdecznie. Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2008-12-16 o 20:17 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękny top za kosmetyki
Zapraszam, nie bede wybredna
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Hop!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Spodobala mi sie tylko Tunika KapAhl rozm 36/38 - raz ubrana - ale jest w rezerwacji.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
up
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.

Zalaczone zdjecia sa podpisane.