|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Zakochałam się w Niej, ale kochm i Jego.
Cześć. Piszę tu bo chciałam się po prostu komuś wygadać. To dla mnie dziwna sytuacja. Mam chłopaka od 2 lat, jest nam ze sobą dobrze, ale kiedy pojawiła się Ola coś zaczęło się zmieniać. Poznałam ją przez moją inną koleżankę. Od razu zaczęłyśmy się dogadywać. Fajnie nam się rozmawiało, miałyśmy wspólne zainteresowania...Zaczęły śmy widywać się często, na kawę i ploty. Stałyśmy się prawdziwymi przyjaciółkami, wtedy powiedziała mi że jest lesbijką. Na początku - wiadomo, byłam w szoku, bo nie zauważyłam w jej zachowaniu nic dziwnego. Jednak kiedy wiedziałam że woli kobiety, zaczęło mnie to fascynować. Przebywanie w jej towarzystwie sprawiało mi wiele radości, przyjemności. Po prostu zaczęła mnie pociągać. Sama nie mogłam pojąc co się ze mną dzieje, ale to było super uczucie. Mój chłopak zauważył, że gdy jestem z nim zachowuje się inaczej, że ciągle mowie o Oli, nawet sam żartował sobie "Co Ty się w niej zakochałaś".. Zaprzeczałam mu, ale teraz uświadomiłam sobie że on ma rację. Zakochałam się w Oli, ciągle o niej myślę... To jest takie silne, że nie mogę przestać. Ale przecież jest też Tomek. Jego też kocham, zawsze był dla mnie dobry, ale przy nim nie czuję tego samego co przy Olce. Nie wiem co mam zrobić. Ona jest taka pociągająca. Musze powiedzieć o tym Tomkowi. Ale wtedy to będzie koniec. Wiem, że podobam się Oli, jak powiedziała mi że jest lesbijką, to wyznała też że ja jestem dla niej idealna. śmiałam się wtedy. Kurcze, życie jest takie nieprzewidywalne. Co ja mam robić! ?? Powiedzcie co mam robić?
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochałam się w Niej, ale kochm i Jego.
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Spałaś z nią ?
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zakochałam się w Niej, ale kocham i Jego.
Nie. nie spałam z nią. jedyne co się wydarzyło to krótki pocałunek.
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Za Ciebie decyzji nie podejmniemy, musisz wybrac tak jak czujesz, zrob to bo i jednej i drugiej stronie nalezy sie szczerosc.
Nie masz żadnej szansy, ale ją wykorzystaj. Arthur Schopenhauer Edytowane przez kermitowa Czas edycji: 2009-10-19 o 13:28 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
To się z nią prześpij.
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Świetna recepta
![]() A może by tak najpierw zakończyć związek z tym chłopakiem, zanim go zdradzi?
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
A tam. Jak go kocha to po co? Niech sprawdzi, czy mogłaby być z kobietą, czy jest bi.
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Poczulas cos do niej dopiero kiedy powiedziala Ci, ze jest lesbijka. Wedlug mnie to nie jest prawdziwe uczucie. Raczej zwykla fascynacja, ktora stosunkowo szybko przejdzie. To jest pewnie taka 'nowosc' w Twoim zyciu, ktora dluzej nie przetrwa, bo w glebi duszy nie jestes lesbijka/bi (uwierz mi, poczulabys to wczesniej, zanim sie dowiedzialas, ze ona jest lesbijka). Na Twoim miejscu trzymalabym sie faceta i czekala az ta fascynacja minie.
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, w cala historie nie wierze. Niech bedzie, ze jestem uprzedzony, ale za duzo opowiesci dziwnej tresci, przypadkow nietypowych, kontrowersyjnych itd. okazalo sie zabawami jakis trolli.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Calkiem mozliwe, ze to jest prowokacja (a nawet, ze to ta sama osoba, ktora napisala watek "spalam z bratem") |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
a co to chlopak przeszkadza
moze dołączyć lub popatrzec -poodbno jest to fantazja wielu facetów
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Tymbardziej, że oba nicki są zarejestrowane w tym samym czasie - ściema, i tu i tam
|
|
|
|
#16 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
No i koniec bajki
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
może będzie ciąg dalszy, ale ciśnie mi się "T ..."na usta
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
T? Nie P?
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
kiedyś przeprowadzano badania i wyniki były szokujące- bardzo często kobietę pociąga fizycznie i psychicznie druga kobieta.. ponoć większość z kobiet ma skłonności do bycia biseksualną.
do autorki- może to tylko chwilowa fascynacja. jak kolezanka powiedziała Ci,ze jest lesbijką nagle poczułaś, że to jest coś innego, nowego.. trochę jak zakazany owoc [bo nieakceptowany przez całe społeczeństwo], który jak wiadomo-zawsze dobrze smakuje. Musisz podjąć decyzje.. Może, gdyby koleżanka nie powiedziała,że jest lesbijką nawet nie pomyslałabyś, że możesz do niej czuć coś więcej? może własnie ta informacja o jej orientacji dała Ci do myslenia?
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Poniedziałek: chłopiec
Wtorek: dziewczynka Środa: chłopiec Czwartek: dziewczynka Piątek: chłopiec Sobota: dziewczynka Niedziela: występy z zespołem "Drug queens"(sorry ale nawet nie wiem jak to się pisze
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) ![]() *** Dla mnie to zwykła fascynacja, najwyżej zauroczenie. Zakochanie? Nie sądzę. Nawet jak laska jest bi, to ma faceta i on powinien być jej teraźniejszą "orientacją". Wyjdzie zaraz, że bi ma 2 razy więcej okazji do puszczania
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
odczekaj trochę czasu, wtedy zobaczysz, które mocje wezmą górę
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek. Oraz od przybytku głowa nie boli.
A tak na serio, to w ostatnim Twoim Stylu jest artykuł o życiu osób biseksualnych. Nie ma czego zazdrościć. Męczarnia. Jak się jest z facetem, to ciągnie do kobiety. I odwrotnie. ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Heteroseksualność to dar nie do przecenienia
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-10-19 o 20:59 |
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam i nawet dobrze mi wyszło... może to tak intuicyjnie.... może to jakiś znak??
czy powinnam założyć o tym wątek?
|
#27 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Zamykam wątek, bo ktoś kto pisze z różnych kont o seksie z bratem i o lesbijskim uczuciu do jakiejś dziewczyny nie jest dla mnie zbyt wiarygodny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.