|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
cała szafa znakomitości:) koronki, t-shirty, koszule, botki i wiele innych. ZAPRASZAM
Witam wszystkie wizażanki
![]() Wracam po długiej nieobecności z nadzieją na owocne wymiany ![]() Osoby nowe, nie mające przekupek (lub 1-3) lub mające jakikolwiek negatyw wysyłają paczki pierwsze. Paczki wysyłam jako polecony, w kopercie bąbelkowej i tego samego oczekuję od drugiej strony. Jeżeli wiesz, że wysyłka może się opóźnić- uprzedź mnie o tym. Chcę aby paczki były nadawane w tym samym czasie, a nie z 2 tygodniową różnicą. Z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale popsuł mi się aparat. Jak tylko dorwę nowy to wstawię lepsze zdjęcia. Pytając o wymianę, pytaj o konkretną rzecz. Rozpatrzę każdą propozycję, ale na pewno szukam: -długich łańcuszków (z jakimiś zawieszkami) -rzeczy floral -spódnic! (ołówki, bombki....) -sukienek! (raczej dopasowane) -bufki -koronki -krótka jeansowa kurtka z krótkim rękawem -jeansów (rurek) z firm Lee, Levi's, Wrangler itp. rozm. 27 lub 28/34 ODDAM BARDZO DUŻO ZA SKÓRZANE (BĄDŹ EKO SKÓRA) KOZAKI ZA KOLANO, NAJCHĘTNIEJ NA PŁASKIM OBCASIE. KONIECZNIE CZARNE!. ROZM. 40/41 Noszę zazwyczaj rozmiar M, ale różnie bywa ![]() Legenda: rzeczy które są rezerwacja nie ma ZAPRASZAM DO WYMIANY. 1. Botki na obcasie Atmosphere. Kolor głęboki brąz, podeszwa i obcas- jasne drewno. Rozmiar 40. 2. NOWA (bez metki) oryginalna sukienka z głębokim dekoltem V z przodu i z tyłu. Sukienka we wzór widoczny na zdjęciu. Rozmiar M 3. Kamizelka Espirit jak nowa, założona kilka razy. Z przodu w kratkę, z tyłu oliwkowy sztruks. Rozmiar M. 4. Bardzo oryginalna koszula H&M z beżowej koronki. Z przodu kokardka, tył cały zapinany na guziki. Z uwagi na to, że materiał jest prześwitujący to wycięłam metkę. wymiana z magdazzz18 5. Czarna sukienka Zara. Rozmiar M. 6.Czekoladowy, sztruksowy żakiet XX by Mexx. Rozmiar 34, założony ze 2 razy. 7. Lizakowy, biały long t-shirt w stylu b-doll. Z przodu duża, czarna aplikacja, z tyłu na karku mały lizak, widoczny na zdjęciu. Rozmiar M Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2010-11-16 o 23:27 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: cała szafa znakomitości:) koronki, t-shirty, koszule, botki i wiele innych. ZAP
8. Kraciasta koszula. Z delikatnym brokatem na czarnych paskach. Przy guzikach- żabocik. Guziczki są w kształcie serduszek. Rozmiar M.
9. Koszula w szachownicę biało-czarną firmy Cache-Cache. Rozmiar M wymiana z magdazzz18 10. Top firmy H&M na ramiączka fioletowo-granatowy w małe kropeczki. Rozmiar M. 11. Bieliźniana kamizelka w kolorze błękitnym, z białą koronką. Zapinana na haftki. Rozmiar M. 12. Czarne rurki Zara. Założone kilka razy. Rozmiar 40. 13. Biały t-shirt firmy Mexx. Z ciekawym dekoltem. Rozmiar S/M (z metki S) 14. Grafitowe spodnie w delikatną kratkę żółto-brązowo-czarną firmy Amisu (New Yorker). Rozmiar 38. 15. Jasnoróżowa koszula (nierozpinana), wiązana z tyłu sznureczkiem, z delikatnym żabocikiem. Rozmiar L. 16. Marynarka w kratkę w ciepłych odcieniach (khaki, beż, brąz, karmel...) Rozmiar M. 17. Czarna kamizelka firmy Esprit. Jak nowa, założona kilka razy. Rozmiar XL. Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2010-11-21 o 13:48 |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: cała szafa znakomitości:) koronki, t-shirty, koszule, botki i wiele innych. ZAP
18. Koszula Topshop. Kolor ecru. Ozdobny dekolt, rozpinana m.w. do połowy. Ciekawy krój, podwójny kołnierzyk.
19. Pumpy H&M. Czarne. 3/4. Materiał "dresowy". Rozmiar M. DOKŁADKA Z 17.10 20.Nowe trampko-baletki H&M. Kupiłam je w wakacje, założyłam teraz tylko do zdjęcia. Jakoś mnie nie przekonały. Rozmiar 40 21. Oryginalny t-shirt firmy George. Rozmiar z metki- 40, ale to S/M. Ma bardzo ciekawy nadruk, nietoperzowe rękawy. Tył jest delikatnie obniżony i jest zrobiony taki krzyżyk widoczny na zdjęciu. Pierwsze zdjęcie przekłamało kolor. W rzeczywistości barwa fioletowa, jak na 2. zdjęciu. 22. Maskotka Garfield. Nowa z metkami Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2010-11-01 o 16:26 |
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA Z 1.11
23. T-SHIRT Evie Collection do połowy w panterkę. Kolor czarno-biały. Małe guziczki pod biustem. Spod koszulki można wyciągnąć koronkę (widoczna na zdjęciu przy dekolcie), można ją także schować. Rozmiar: 42-44 (z metki) na moje oko 40-42 24. Long top TRAFALUC (by Zara) w fioletowe paski. Rozmiar z metki: L (jednak to M). Marszczenia przy biuście i małe guziczki. Na dole ściągacz. 25. Bluzka CHEROKEE odcinana pod biustem z guziczkami przy dekolcie i mini żabotem. Sznureczki do wiązania z tyłu. Rozmiar 40 26. Long top H&M cały z fioletowej koronki (włożyłam pod spód biały T-SHIRT, by dobrze było widać wzór). Rozmiar 38. Top założony tylko 1 raz. 27. Mgiełka H&M w kolorach zielono-niebiesko-żółtym. Rozmiar z matki to 42, ale uważam, że wypada na mniejszy niby oversize (zdjęcie na mnie, a noszę rozmiar 38) 28. Czarna bluzka Dorothy Perkins. Rozmiar z metki 42 (ale jest zdecydowanie zawyżony- to 38/40). Ciekawy dekolt. Bluzeczka wiązana z tyłu na sznureczki. Ma kolor intensywnej czerni, rozjaśniłam zdjęcie, żeby lepiej było widać detale. 29. Jasnoróżowy kardigan Zara (raz założony). Rozmiar L. 30. Trawiasty zielony kardigan Zara. Jedna maluteńka plamka przy dekolcie, prawie wcale jej nie widać, ale zaznaczyłam na 2. zdjęciu. Poza tym stan idealny. Rozmiar M. Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2010-11-01 o 18:20 |
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
31. Niebieski kardigan firmy B.Young. Stan idealny. Rozmiar L.
32. Sukienka w jabłuszka firmy NEW LOOK. Stan idealny, raz założona. Rozmiar 40 (wg mnie 38) 33. 2 Smackersy: Cotton Candy (wata cukrowa) i Fanta Pineapple (fanta ananasowa). Oba tylko raz maźnięte, w ogóle nie widać, że były użyte. DOKŁADKA 6.11 34. Spódnica atmosphere z wysokim stanem, naprawdę śliczna, ale na mnie za krótka. Rozmiar z metki 38 (ale ja noszę taki rozmiar i jest za krótka- na mniejszym rozmiarze niżej wypadnie stan, więc będzie dobra na 36). BĘDĘ BARDZO WYBREDNA! 35. Marmurki z wyższym stanem. Rozmiar S. Będę wybredna REZERWACJA 36. Sztruksowa spódnica. Rozmiar M. 37. Biało-różowa spódniczka w stylu pin-up. Rozmiar M 38. Śliczna spódniczka z Zary (nie kupiona w Polsce, więc nie ma na metce napisu Zara, ale jest on na metce pobocznej). Rozmiar S. Oddam za coś wyjątkowego 39. Kwiecista sukienka z Cubusa. Rozmiar S. 40. Piękna sukienka (na studniówkę, połowinki itd.). Mam z wymianki, ale jest na mnie za duża. Zastanawiam się czy jej nie przerobić na siebie, ale może coś mi wpadnie w oko za nią Oddam najchętniej za inną sukienkę, ale rozpatrzę inne rzeczy. Rozmiar 38/40. Będę bardzo wybredna.Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2010-11-20 o 17:17 |
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA 12.11
41. Tregginsy H&M rozmiar M. Z suwaczkami na kostce. Nowe bez metek. 42. Legginsy BIK BOK rozmiar XS z metki (będzie dobry i na S i M- ja noszę rozmiar M i są na mnie dobre). Z dżetami po bokach na całej długości. Założone tylko raz. 43. Legginsy wet look Pieces Accessories. Stan idealny. Rozmiar M/L 44. Jeansy "podarte" fabrycznie. Rozmiar z metki S- ale to M, na niższą osobę- długość to coś między 32, a 33. Stan idealny DOKŁADKA 20.11 45. Łososiowa tunika Bik Bok, rozmiar M. Z marszczonymi kieszeniami, w czarne paski, bardzo oryginalna stan idealny, założona razOddam bez paska i broszki 46. Satynowa, stalowa sukienko-tunika firmy Vero Moda. Rozmiar M. Przewiązywana tasiemką pod biustem. Stan idealny. Oddam bez broszki 47. Pasek na gumie z lakierowanej SKÓRY! firmy Warehouse. Rozmiar M. Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2010-11-21 o 13:50 |
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładka 20.11
48. Grzybek w pepitkę szaro-czarną firmy H&M. Rozmiar M. Stan idealny, założony raz. Oddaję, bo nie czuję się w nim dobrze, a dorwałam podobną marynarkę ![]() Oddam bez broszki 49. Przepiękna, czarna sukienka H&M, rozmiar M. Stan idealny, w zasadzie przeleżała w szafie. Lekkie marszczenie między piersiami powiększające biust. Sukienka jest warstwowa, pod spodem ma kryjący czarny materiał (jest zrobiona z takiego jakby ?tiulu?). Cała w czarne kropeczki. Oddam bez broszki 50. Piękna bluzka w stylu folk. Rękawy 3/4, bluzka dość długa. Piękny motyw przy dekolcie. Stan idealny. Rozmiar M. 51. Czarny, dwurzędowy płaszczyk. Rozmiar M. Trzeba porządnie ogolić, poza tym żadnych wad, dziur, wyblakłego koloru. 52. Różowa tunika w stylu b-doll z ciekawym wzorem z firmy Atmosphere. Rozmiar 34-36 (z metki). Będzie dobra także na 38. 53. Jeansowa spódniczka mini. Rozmiar 40 Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2010-11-21 o 12:15 |
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA 21.11
54. Top firmy Bershka. Rozmiar z metki L (w rzeczywistości S-M). Stan idealny. 55. Jeansy rurki, marszczone pod kolanami firmy Cache-Cache. Rozmiar 38. 56. Białe, letnie spodnie w prążki firmy Promod. Rozmiar 38 57. Bransoletki 58. Bransoletka z Egiptu 59. Znaczki. Widać, że nie są nowe, ale nie są zniszczone. Zrobiłam też zdjęcie od tyłu, bo w niektórych oryginalne zaczepy wymieniłam na agrafki. Jamajka nie ma zaczepu! 60. Przepiękna czarna marynarka. Rozmiar z metki 42 (dla mniejszych rozmiarów jako boyfriend). Mało noszona, jedyna wada to lekko starty guzik, czego w ogóle nie widać (ja zauważyłam teraz:P). Wszelkie plamy to wina aparatu. Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2010-11-21 o 14:00 |
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA 21.11
61. Piękna sukienka firmy Mango. Rozmiar z metki- L (ale będzie też dobre na M). Nie nosiłam jej wcale, ale kupiłam ją z dziurą (na plecach), którą za 5 zł zszyje każda krawcowa, tak, że nie będzie śladu. (potem dodam zdjęcie na mnie, bo tak to nie widać jej uroku) Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2010-11-21 o 14:09 |
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
miejsce
Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2010-10-16 o 18:50 |
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
miejsce
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
miejsce
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
miejsce
Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2010-10-16 o 18:51 |
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
miejsce
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
miejsce
Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2010-10-16 o 18:52 |
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
miejsce
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
miejsce
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
up, zapraszam
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
coś za botki i bluzkę mexx?
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj, cos za:
Lizakowy, biały long t-shirt w stylu b-doll. Z przodu duża, czarna aplikacja, z tyłu na karku mały lizak, widoczny na zdjęciu. Rozmiar M 9. Koszula w szachownicę biało-czarną firmy Cache-Cache. Rozmiar M ?
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Coś za 2?
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
odpisano
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za sukienkę z zary i rurki czarne?
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
odpisano
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1. Botki na obcasie Atmosphere. Kolor głęboki brąz, podeszwa i obcas- jasne drewno. Rozmiar 40.
cos u mnie?
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
odpisano
|
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety, nic
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.