![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Szybka wymianka - dużo łakoci :-)nieaktualne chwilowo juz urodzilam i czasu brak ![]() Dziewczyny, to mój ostatni wątek przed porodem więc brać szybko - bo nie wiem kiedy następny stworzę ![]() Chciałabym powymieniać się w przeciągu 2 tygodni. Szukam - meteoryty- najchętniej Beige Chic - kremy na dzień /na noc/ pod oka Yes To Carrots - fajne peelingi do ciała - dobre balsamy nawilżające i do biustu, które pomogą doprowadzić skórę po ciąży do porządku - wody micelarne do twarzy i zawsze coś co wpadnie w oczy ![]() Wysyłka - listami rejestrowanymi lub przy większej wymianie paczką. Dokładki - w kolorze czerwonym na początku postu nr 1. Wymienione - w kolorze siwym Dziewczyny, NIE SZUKAM ubrań, książek, biżuterii - nie proponujcie mi więc tych rzeczy proszę. Jeśli potrzebujecie więcej zdjęć/kodów proszę o sygnał ![]() Zapachy: * Guerlain - Aqua Allegoria Pamplelune -30/75ml, chorowałam na nie długo, dostałam i co? Już ich nie chcę ![]() * Paco Rabbane - One Million /męskie/ - 45/50 ml, w kartoniku * Cacharel - Amor Amor Jellies- 18/20 ml Makijaż: *Guerlain - Meteorites Pastel White 04- oddam np. 15 kuleczek *Guerlain - Meteorites Imperiales - oddam np. 15 kuleczek * Top Shop - Pistacjowy lakier do paznokci, raz użyty na dwie dłonie,świeży, przywieziony z UK, kolor Gone Fishing, pojemność 7/8 ml- ranka Benefit - Lemon Aid - baza na powieki, dwa razy maźnięta, kartonik, świeża * Benefit - Creaseless Cream Shadow - Liner w słoiczku, kolor czarny, zużycie 10%, świeży, kupiony na Tru. * Benefit - thhhhrob - nowy, nie używany. Piękny malinowy kolor, nie wiem skad sie wzielo na strukturze rozu paćka palcem, ale mniemam, że uczyniła ją moja siostra ![]() * Lancome - L'extreme - czarny 6,5 gr. Nowy, nie otwierany- ranka Ciało / Twarz: Sephora - blissful golden body gel - zapach: Irrestible Toffee 145/150ml, nablyszczajacy zel do ciala z milionem drobinek. Nie jest to zel do mycia ciala, a do nablyszczania ![]() Palmers - Masło Kakaowe do ciała - 80/100gram, bardzo wydajne i tłuste ![]() John Frieda - pianka do włosów zwiększająca objętość - dla brunetek, zużycie 10 % Tittillapapilla - Cukier Puder - krem do ciała, nowy 250 ml Edytowane przez irsin Czas edycji: 2010-11-07 o 17:17 Powód: zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybka wymianka - dużo łakoci :-)
zdjęcia, wymienione itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za balsam Palmers i balsam cukier puder???
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467337 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się: Benefit - Lemon Aid - baza na powieki, dwa razy maźnięta, kartonik, świeża
może znajdziesz coś w moim wątku dla siebie? ![]() zapraszam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiam sie nad tym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Guerlain - Meteorites Imperiales - oddam np. 15 kuleczek
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kochana moge oddac ale masz moze jeszcze coś ze słodkiej pielęgnacji na dokładke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nie znalazlam nic niestety, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może moje męskie perfumy chciałabyś za Pacco męskie i masło kakaowe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, ale nie wiem czy moje są równie interesujące. niemniej jednak zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za Pastelki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie za
*Guerlain - Meteorites Pastel White 04- oddam np. 15 kuleczek *Guerlain - Meteorites Imperiales - oddam np. 15 kuleczek mam dużo pielęgnacji do twarzy a dodatkowo do wymianki 2 razy użyty kremik z dr ireny eris z serii young &Unique pobudzający na dzień po 30 roku życia Zajrzyj do mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470290 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
*Guerlain - Meteorites Pastel White 04- oddam np. 15 kuleczek *Guerlain - Meteorites Imperiales - oddam np. 15 kuleczek * Lancome - L'extreme - czarny 6,5 gr. Nowy, nie otwierany. ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
hej
![]() * Benefit - Creaseless Cream Shadow - Liner w słoiczku, kolor czarny * Benefit - thhhhrob - nowy, nie używany Benefit lemon aid i może maskarę Lancome? ? :P Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-09-29 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- dziekuje, ale nic nie znalazlam ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- niestety nic nie znalazlam ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
nie widze nic niestety ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Irsinku, wybacz, ale to za martensy
![]() ![]() Moje po 10 latach użytkowania chętnie pójdą na emeryturę... Puder jest dość jasny, sama jestem bladolica i dla mnie ideał ![]()
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolciu ja od Ciebie chcialabym puder wiec i ten peeling Pat &Rub ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Irsinku, to już to na czerwono dla Ciebie zaznaczam i jutro sfinalizujemy
![]() Ja muszę teraz zmykać ![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za AA Pampelune lub Amor Amor Jellies?
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- niestety nic nie widze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Czy znalazłabyś u mnie coś za Lemon Aid lub Creaseless Cream Shadow lub thhhhrob?
![]() odpisz prosze u mnie.
bardzo chętnie się wymienię! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=691598 szukam bronzera! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=699395 *** Edytowane przez anna manna Czas edycji: 2010-09-30 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Pisalam w 1 poscie,ze nie szukam ubran, dodatkow, akcesorii ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Kochana i jak przejrzałaś pielęgnacje???
Chetnie bym przygarnęła coś czekoladowego, truskawkowego, karmelkowego lub jakiegoś słodziaczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.