|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
czy jest tu XANKA ?:)
HEJ, pisze ponownie, aby upewnic sie ze zauwazysz wiadomosc [img]icons/icon7.gif[/img]
przeczytałam Twoj post o fryzjerze. jestem z krakowa i miotam sie w poszukiwaniu sensownego fryzjera... troche dawno byłas w NEO, mam nadzieje, ze utrzymali jakosc usług na takim poziomie, mam 2 pytania- czy pamietasz może jak nazywała sie ta fryzjerka i czy weszłaś tak z ulicy, czy sie umawiałas wczesniej? aaa, no i - byłas tam jeszcze pozniej? jesli tak to czy nadal jestes taka uszczesliwiona? pliiiiz, odpowiedz [img]icons/icon7.gif[/img] |
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Re: czy jest tu XANKA ?:)
Xanka ostatni raz wpisala cos na forum w ten wtorek [img]icons/icon7.gif[/img] Wnioskuje wiec, ze chyba nie porzucila nas na zawsze [img]icons/icon12.gif[/img]
[img]icons/icon35.gif[/img] |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
pocieszająca wieść [img]icons/icon7.gif[/img]
trwam więc w oczekiwaniu na jej przybycie |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Alez Zlo, porzucic wizaz???? nigdy! [img]icons/icon12.gif[/img] ostatnio tylko czasu mniej i czasem gubie watki... czy ta sesja sie kiedys skonczy?...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Re: czy jest tu XANKA ?:)/ merigold
To Ty pytalas na forum GW ? [img]icons/icon7.gif[/img] no to pewnie juz wiesz, ze "ta" fryzjerka to Aga Isztok. Dziewczyna z wyobraznia. Nic nie musze tlumaczyc i wiem ze za kazdym razem wyjde zadowolona. Bylam tam juz 3 razy (co i tak jest niezlym wynikiem, bo u zadnego fryzjera nie bylam wiecej jak 2 razy [img]icons/icon12.gif[/img] ) i na pewno tam sie pojawie nie raz. A cena za mycie+strzyzenie+czesanie ~50zl
Polecam i pozdrawiam [img]icons/icon7.gif[/img] daj znac jak wyszlo [img]icons/icon40.gif[/img] |
|
|
|
|
#6 |
|
Gość
|
Brzydka, niedobra, pfuj sesja!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.