|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
WEJDZ i zobacz czy masz! Szukam głównie sukienek, kosmetyków, perfumów, bielizny ;)
CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!!
oto moja wish! NIEKTÓRE POSZUKIWANE RZECZY PREZENTUJE NA FOTKACH! ZA COŚ CHOCIAŻ TROCHĘ PODOBNEGO JESTEM W STANIE DUŻO ODDAĆ! ![]() Poszukuję m.in: rozm xs s malutkie m dł. mojej stopy 24,5cm czyli rozm buta ok 38 -SUKIENEK! (najróżniejszych! ale najbardziej zależy mi na gładkich, obcisłych jak na fotkach niżej) -KOSMETYKÓW! (głównie perfum, podkładów, lakierów do paznokci, szminek, błyszczyków, brązów itp itd) -BIELIZNY! (najlepiej komplety, NOWE! rozm ok 70-75 B, C) ale mogą być i same staniczki. -KAMIZELKA Z EKO SKÓRY (najlepiej jak ramoneska) -balerinek najlepiej miekkich ok 38 -rzymianek, sandałków itp -spódniczek -ramonesek, skórzanych, jeansowych itd -proszków, pudrów akrylowych -tunik -skórzane ciuchy! np spodenki, spódniczka -torebki xxl -wszystko z frędzlami (tuniki, sukienki, kamizelki, torebki) -boxerki lub tuniki z jakimis mhrocznymi ;D nadrukami <3 -jeansy skinny mega obcisle -saszki, botki -wisiory, naszyjniki -workersy lub kopytka -bluzki z jezusem, maryja itp -butki pep toe -złote pierscionki, ale nie tylko i naprawdę miliona innych rzeczy ![]() moje ulubione marki to: H&M, Zara, Bershka, Atmosphere, Opia, New Look, przy wyborze ubrań podczas wymiany, jednak nie kieruję się firmą. rzecz musi mi się po prostu podobać ![]() Jeśli macie mi cos do zaproponowania po prostu piszcie, można też wklejać fotki czy linki. Zerknij czy znajdziesz coś u mnie na wymianę, minimum 2 razy w tygodniu dorzucam nowe rzeczy ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-02-01 o 14:21 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WEJDZ i zobacz czy masz! Szukam głównie sukienek, kosmetyków, perfumów, bielizn
i jeszcze to:
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WEJDZ i zobacz czy masz! Szukam głównie sukienek, kosmetyków, perfumów, bielizn
i to
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Mogę Ci zaproponować
* zieloną sukienkę w modnym kroju * tuniki * gladiatorki * botki czarne na obcasie * złote balerinki atmosphere * balerinki z gumką na kostkę Jakby Cię to zainteresowało zapraszam do obejrzenia reszty moich ciuszków; ) Obejrzyj dokładnie |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
i to mi się jeszcze podoba ;D
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
i to:
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
i takie coś:
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
tu wstawie jak mi sie cos przypomni ;D
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapraszam do mnie - szare gladiatorki w poście 6, sukienki w poście 3, tunika w poście 4
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
zapraszam do mnie, może coś Ci się spodoba, mam kilka pozycji
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
mam kamizelke z frędzlami, jak chcesz, to zajrzyj ^^
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
mam tuniki, obcisłą sukienkę beżowo-panterkowo-zeberkową, spódniczki i kilka pozycji jeszcze
Zajrzyj
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
A może macie jakieś fajne kosmetyki na wymianę?
jeśli tak najpierw zerknijcie do mojego wątku żeby sprawdzić, czy coś tam widzicie dla siebie
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
z kolorowki mam:
Delia żółty korektor pod oczy NOWY Diamond Dream Matujący puder w kamieniu kolor miodowy beż, użyty kilka razy Cienie Shiseido Integrate NOWE błyszczyk lizak raz maźnięty Kredka Bourjois Khol&Contour czarna, temperowana 2 razy mini-podkład w musie najjaśniejszy 5g tusz do rzęs Rimmel - Glam'eyes colour reveal, kolor Black sapphire Nowy
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
mam poza:
nowy różowy lakier astor perfum avon true glow, jest odrobine mniej niz polowa, spódniczke czarna, satynowa z kokardka, moge porobic fotki, jest boska, perfum idealnie zrobiona podrówba diora j'dore, jest jakies 80% z bielizny pamietam ze mam cos w szufladzie nienoszone bo kupilam za male, ale musze dokladnie sprawdzic i dam znac ![]() z naszyjnikow mam zawieszke z yes 925 srebro plus cyrkonie, hmm i to chyba wszystko z Twojej wish, jak jestes czyms zainteresowana daj znac
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
u mnie komplet bielizny
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
U mnie perfumy
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.