|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
The Birthday Massacre
Synth rockowy zespół z Kanady,grali rok temu na Castle Party w Bolkowie.Skład:
* Chibi - Śpiew * Rainbow - Gitara, Programowanie * Michael Falcore - Gitara * Rhim - Perkusja * Owen - Instrumenty klawiszowe * O.E. - Perkusja , Gitara basowa Są tu jakieś ich fanki? http://www.myspace.com/thebirthdaymassacre |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: The Birthday Massacre
Ja jestem!!!
![]() Niestety w Bolkowie w tamtym roku nie bylam, a zaluje, bo bardzo mi odpowaidal sklad imprezy Ale mysle ze w tym roku sie uda.Jezeli chodzi o TBM, to bardzo ich lubie, choc niektorzy zarzucaja im komercje i tylko stylizacje gotycka, a nie bycie zespolem gotyckim, ale mi to nie przeszkadza - słucham tego co mi sie podoba, a nie tego co ma etykietke "truu goth" Może Chibi nie ma powalających możliwosci wokalnych, ale ma ciekawwy "dzieciecy" styl spiewania![]() Styl sceniczny Chibi tez mi sie podoba - chciałabym tak dobrze wygladac w czarnych wlosach i z blada cera Niestety musze sie zadowolic ciemnym brązem, bo czerń na włosach to nie dla mnieChoć po przesluchaniu ostatniej plyty "Walking With Strangers" mam wrazenie, ze wszystkie utwory sa az za bardzo podobne do siebie... No ale, chyba taki urok tego zespołu ![]() A jaka jest wasza ulubiona piosenka THB? Ja chyba najbardziej lubie płyte "Nothing and Nowhere" jako całość..a piosenke? Trudno powiedziec..takie sa do siebie podobne ![]() Za to ogromnie wrazenie zrobil na mnie teledysk do "Blue" - świetny pomysł, profesjonalne wykonanie. Polecam do obejrzenia nawet nie-fankom - mozna znaleźć np. na youtube. PS. Widze, ze coraz więcej około gotyckich tematow sie pojawia
*** "...It's always the same I'm running towards nothing Again and again and again..." Edytowane przez luxoria Czas edycji: 2007-11-21 o 14:32 Powód: pomyłki;) |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
TBM jest boskie
![]() Nowa plytka jest swietna Walking With Strangers (kocham Falling Down i Looking Glass), ale najbardziej lubie plyte Violet i genialne piosenki Play Dead i Nevermind ![]() TBM na zywo tez jest boskie, mialam przyjemnac ogladac/sluchac (i fotografowac ^^) ich w Bolkwie i byli cudowni! w ogole przesympatyczni ludzie, bez problemu mozna bylo zrobic z nimi fotki, wziasc autografy, Chibi jest slodka a chlopcy strasznie fajni zdecydowanie jedna z moich ulubionych kapel ^^
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie znałam ich wcześniej , więc jako fanka się jeszcze nie zgłaszam .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze że jest MySpace Music zawsze można tam uciec przed Radiem Zet
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
odkopałam przez przypadek temat
![]() KOCHAM TBM, po prostu Chibi jest świetna! ma ciekawą barwę głosu, a muzyka... normalnie jeden z niewielu zespołów, których muzyka odpowiada mi na 100 %
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Nowa płyta już za 4 dni!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.

Ale mysle ze w tym roku sie uda.
Niestety musze sie zadowolic ciemnym brązem, bo czerń na włosach to nie dla mnie