|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
fizjoterapia -GWSH w katowicach
będe studentka 1 roku fizjoterapi na GWSH
jest jeszcze ktoś kto idzie na ten kierunek....?? piszcie...wymienimy sie zdaniami ... ![]() ![]() ![]() ![]() buzka |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: fizjoterapia -GWSH w katowicach
hallo...stuku puku jest tu ktos
![]()
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Mój TŻ będzie od października studiował fizjoterapię w GWSH na studiach zaocznych
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oki??jeju jak fajnie ze jacys faceci ida na ten kierunek bo wiesz obawialam sie jednego.. ze beda same dziewczyny...a wiesz jak jest jak sa same dziewcyzny klotnie obgadywania itp. a ja tego nie lubie... wrrr... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Myślę,że jego pilnować nie trzeba hihihi, ale jak będzie niegrzeczny to dasz mi znać
i będziemy nie tylko znajomymi z wizażu. Moim zdaniem niepotrzebnie obawiasz się o brak facetów, mnie się wydaje,że to raczej męski kierunek, a wszyscy fizjoterapeuci jakich dotąd znałam byli facetami. A baby jak baby zawsze będą obgadywały |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Isiaczku zobaczymy do października jeszcze troszkę czasu, a teraz wypoczywaj, bo czeka Was niedługo dużo nauki, a 1 rok jest zawsze najtrudniejszy (wiem,bo już skończyłam studia) Jak chcesz pisz na PRIVA.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem absolwentką tej uczelni, skończyłam tam administrację
![]() Mile wspinam moje studia, nie było Źle ale trudno i nauki bardzo dużo. Poziom jest wysoki w tej szkole trzeba się przyłożyć trochę. Miłego studiowania
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
A ja aktualnie studiuję na GWSH turystykę i rekreację zaocznie. Ogólnie jest ok, choć myślałam, że będzie gorzej. Może tylko ja mam takie odczucie, ale nie uważam, żeby był tam jakiś wygórowany poziom, choć na pewno nic nie robiąc da się pozaliczać
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
niooop najwazniejsze zeby pozaliczac...bo pozniej za dodatkowe egzamini sie płaci duzo co??
![]()
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
podtrzymuje watek
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem absolwentka AM w katowicach-tez fizjoterapia.
Paczatek faktycznie jest nieprzyjemny(tak bylo u nas)-ale potem juz z gorki ![]() ![]() oooo-ja załuje ze juz jestem po........było tak pieknie ( ![]() jakby co-pytaj-odpowiem
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Witam ! Chciałam się dowiedzieć coś na temat fizjoterapii na ŚUM- Katowice. Czy to prawda, że kryteria są takie, że można wybać sobie trzy matury które wypadły najlepiej ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

MIŁEGO DNIA