|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wasze imprezy a wasi chłopcy...
Mam na mysli tu wasze wychodzenie z kumpelami do jakichs klubow itp...wiadomo, w zyciu studenckimchodzi sie tam czesto, sa okazje itd...
Ja nie chodzilam i nie chodze, jakos mnie nie specjalnie ciaglo, ale przyznam, czasem mam ochote wyjsc i poszalec z kumpelami ![]() Moj chlopak tez nie chadza na takie imprezy, jesli juz to z kumplami sie spotyka, ale gdzies u nich lub u siebie, dlatego ma mieszane uczucia co do tego, zebym ja gdzies poszla z kumpelami. Nie chodzi o zazdrosc itd., tylko o to, ze bedzie myslal caly czas czy nic mi nie jest, czy cala wroce do nich na mieszkanie itd. i jakos przekonywanie go, ze zadzwonie nie wystarcza ![]() Czy wy tez tak macie/mialyscie?? jak to u was wyglada? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze imprezy a wasi chłopcy...
Chodzę gdzie chcę, z kim chcę, i kiedy chcę. Mój TŻ tak samo. Nikt nie czuje się "dziwnie", oprócz siebie mamy też masę innej przestrzeni wokół siebie.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
U mnie to wyglada tak ze moj mezus pozwala mi chodzic z kolezankami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A typu imprezy wieksze na cala noc to normalne ze idziemy razem nie wyobrazam sobie isc sama lub on sam wkoncu jestesmy razem i malzenstwem ![]()
Silly ![]() ![]() Edytowane przez Silly Czas edycji: 2007-01-25 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym: ja nie chcialabym zeby moj chlopak chodzil gdzie chce, z kim chce i kiedy chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ja ostatnio lubie balowac z kumpelami. a on - tez przeciez ma swoich kolegow. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja podobnie jak Silly wychodzę często z kumpelami na imprezy. moj mąż nie ma nic przeciwko, zresztą on nie za bardzo przepada za imprezami a ja odwrotnie, potrzebuje tego. sama też nie mam nic przeciwko jak wychodzi beze mnie. w koncu to ze jestesmy małżenstwem nie oznacza że wszystkie wieczory musimy spędzać razem, to byłoby by nudne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny...chyba nie rozumiecie o co mi chodzi
![]() Niusia, widze, ze wlasnie u ciebie tak jest, ze ty lubisz gdzies wyjsc a twoj maz nie koniecznie, wlasnie u mnie tak jest... tylko ze moj chlopak to juz troche przewrazliwiony chyba jest....jak zaczynalam prace, to jak mialam na 2 zmiane to wracalam ok.23 do domu, tez mowil,ze bedzie mu ciezko, ze bedzie sie martwil itd...ale ze sie przyzwyczai. No i tak bylo, przyzwyczail sie, cieszyl sie ze pracuje, czesto po mnie wyjezdzal na stacje pkp... Teraz z tymi imprezami tez jest taka nowa sytuacja ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moj sie nie martwi jak gdzies sama wychodze. moj po prostut eskni. i zawsze mowie mu: moj drogi, komorki nie biore, nie dzwon, nie mecz. dziala
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jak bylam z moim bylym to on raczej sam nigdzie nie wychodzil a jak wyszedl to bylo mi przykro,zas on pozawalal mi wychodzic samej choc jemu sie to nie podobalo tak wiec zazwyczaj ostawalam w domu lub jakbyla okazja szlismy razem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
u mnie jest tak, ze osobno chodzimy: ja na typowo babskie jakies spotkania, on na typowo meskie - np. rozprawy z kolega o zyciu przy piwie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zawsze chodzimy razem
![]() ![]() na szczescie takie cos odpowiada nam w zupelnosci |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy jestem wieczorem poza domem, TŻ martwi się, ale bez przesady. Każdy z nas ma mnóstwo znajomych różnej płci, nie ma problemu z imprezami, wyjściami etc.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
u mnie to jest tak,ze gdy jestem w miejscu gdzie studiuję to chodze gdzie chce i z kim chce, tz o tym wie i nie ma nic przeciwko, bo przeciez nie bede non stop w domu siedziec i sie uczyc.
jesli jestem w domu, zwykle są to weekendy to chpodzimy na imprezy i innej wyjscia razem, choc tez zdarza sie,ze osobno, gdy np nie przyjezdzam na weekend to tez nie mam nic przeciwko temu zeby moj tz poszedl sobie gdzies. wydaje mi sie,ze do wszystkiego da się przywyknąć, to kwestia czasu.
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Ja wychodze na babskie spotkania,czy na imprezy bez TZ,on za bardzo nie lubi takich imprez,ja przeciwnie.Nie wyobrazam sobie,zeby moj TZ zabronił mi gdzies isc albo z kims sie spotkac(on wie ze i tak postwie na swoim)to jest kwestia zaufania.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
U mnie to wygląda w sposób taki, że mieszkamy razem i czasem bywa tak, że np. ja zostaję w domu, a on idzie z kumplami na imprezę. Na początku bardzo mi to przeszkadzało. Ale dzięki kwestii czasu nabrałam pełnego zaufania do TŻ. W trakcie imprezy zawsze do mnie napisze sms-a, że żyje, że ma się dobrze i tęskni. I wysyła sms-a do mnie również, wtedy kiedy wyjdzie już z dyskoteki i wraca do domu
![]() ![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
tyle, ze mnie nie chodzi o zaufanie...ja wiem on mi ufa, mowi mi to, ja jemu tez...on sie przesadnie martwi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Na babskie wieczory czy inne takie to spoko - bez problemu szlam sobie sama. Zeby isc na calonocna impreze ...hm sama mialabym obiekcje... Glupio by mi bylo. Bo przeciez moge isc z nim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
czesto sobie urzadzamy babskie nasiadowki, gdzie facetom wstep wzbroniony. i moj facet nie ma z tym problemu. faceci moich kolezanek czasem maja i zjawiaja sie po swojaukochana, ale zamiast zabrac ja do domu, siedza z nami i psuja atmosfere. zawsze mnie to wkurza.
jesli chodzi o wyjscia mojego TZ beze mnie...coz moglabym miec przeciwko... nie martwie sie, ze bedzie podrywal inne dziewczyny. bylby strasznym kretynem-gdzie znajdzie kogos lepszego ode mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ale to jest babski wieczor...idziemy same kolezanki, tyle ze do klubu studenckiego
![]() Sama juz kurde nie wiem czy isc czy nie ![]() wiekszosc z tych kol. nie ma chlopakow, 2-3 maja ale tam u siebie gdzie mieszkaja... jeszcze sie kurde teraz dowiedzialam, ze z pracy wyszedl bo znow mu serce nawala ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ja teraz nie rozumiem problemu. nie wiesz czy isc na babski wieczor? czy co?
![]() |
#23 |
BAN stały
|
ale problem...
mowiac szczerze to nie jest problem osoby w wieku studenckim. ja nawet w podstawowce takich nie mialam. o co chodzi z tym telefonem? co jest zlego w pisaniu smsa na imprezie? i wreszcie...czemu musisz mu sie meldowac? ja nawet rodzicom nigdy nie musialam, wiec dziwi mnie, ze ktos musi facetowi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak!! mam problem!! i ciesze sie ze nie mam wiekszych... ![]() dzieki za odpowiedzi i koniec tematu, bo widze, ze nic mi to nie pomoze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a ja wiem o co załozycielce watku chodzi
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja już co prawda kończę studia ale nie przepadałam za wychodzeniem gdzieś, moje koleżanki takie naj naj nie z roku są za granicą itp. Więc jak juz gdzies wychodziłam to z moim TŻtem. On sam z chłopakami często męskie zakrapiane wieczory sobie organizował, a jesli gdzieś wychodzili to na bilard. Czasami na bilaed chodzę z nimi i ja i wtedy moj TŻ gra z kolegą a ja z innym kolegą jego wywijam na parkiecie ile się da!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.