![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Czerwcowo...
nieaktualne
. 1. Odpisuje u siebie. 2. Interesuje mnie tylko gorna polka kosmetyczna. 3. Interesuja mnie tylko kosmetyki nowe, testowane lub z niewielkiem ubytkiem. Sama takie oddaje i oczekuje tego samego*. 4. Najchetniej wymieniam sie na wisha. Wishlista: najchetniej: - rozswietlacz Chanel, cienie Givenchy (wiosna 2013), a) kolorowka: - produkty Burberry, - roz Narsa Sin, - roz MAC'a Coy Girl, - sliwkowe roze, - bardzo jasny puder sypki, - bricki (Beige i Plum) Bobbi Brown, - wszelkie zele do brwi w chlodnych kolorach (bardzo chetnie Anastasia), - lakier Diora Acapulco, - kolorowe linery w zelu, b) zapachy: - wszelkie Flowerbombki, - Midnight Rose Lancome, - Forbidden Euphoria CK, - Mademoiselle Chanel, c) pielegnacja: - Day Wear EL co cery mieszanej (tylko nowe), - seria Diorsnow, d) inne: - stepper, - Revitalash. e) spozywcze: - zawsze i wszedzie wymienie sie na zgrzewke (badz kilka) dietetycznego Dr. Peppera (dostepny na znanym portalu aukcyjnym i za granica). Bardzo chetnie dam tez upust mojej nowej obesji, czyli szminkom ![]() * Lojalnie uprzedzam, ze czesc opakowan kosmetykow ma drobne rysy. Mam sporo kosmetykow a do dyspozycji niestety nie mam hangaru, wiec kosmetyki w szufladach czasami rysuja sie. Nie sa to duze czy mocno widoczne zarysowania, ale sa. . Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-11-07 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Czerwcowo...
.
Cytat:
USTA - Blyszczyk Jalousie Chanel - uzyty kilka razy. Jest kartonik. - Chanel Rouge Allure Extrait De Gloss - Imaginaire, uzyty ze trzy razy - nie ma CIENIE - Chanel, kwadratowe dwojki - cienie, kolor Khaki Clair, testowane. - Chanel Illusion dOmbre Long-Wear Luminous Eyeshadows - odcien Epatant, uzyty dwa razy. - Dior Stylish Move - klasyczne piatki, ubytek bardzo niewielki (jeden kolor uzyty raz czy dwa). - MAC Greasepaint stick, kolekcja DSquared - "B", ubytek testowy. - MAC Greasepaint stick, kolekcja DSquared - "V", ubytek 5%. - Urban Decay cien pojedynczy, kolor Cult - matowy fiolet, uzyty raz. - Urban Decay "Black Palette", kolekcja "Piraci z Karaibow" - kazdy kolor sprawdzony tylko na rece, ubytek niezauwazalny, jest kartonik. (oddaje sama paletke - bez kredki) EYELINER - Aqua Liner Make Up For Ever - czarny, uzyty około 5 razy. - nie ma BRONZER - Guerlain Terra Inca - ubytek 5%. - MAC Mineralize Blush Duo in Light Over Dark - bronzer, testowany. - nie ma PUDER - Empriente de Chanel - limitowanka. Ubytek mniejszy niz 10% (mozna uzywac jako roz, albo jako rozswietlacz) http://www.saksfifthavenue.com/main/...45524446252822 PODKLAD - Benefit Oxygen Wow - ubytek testowy, odcien Beige. - Estee Lauder Invisible Fluid Makeup - ubytek mniej niz 5% , 1CN1. - Make Up Atelier - FLWB (bialy, dobry do rozjasniania lub rozswietlania) - ubytek mniej niz 5% ROZ - Chanel - Rose Ecrin, uzyty 3 razy, nie widac ubytku. - nie ma - Georgio Armani Blushing Fabric - odcien 1. - Shiseido Accentuanting Color Steek For Cheeks - Rosy Flush (S5) - ubytek okolo 10% . Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-11-06 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
.
AKCESORIA -szczotka do wlosow Fudge "ceramic tourmaline F1561" - nowa. http://www.hqhair.com/fudge-small-ra.../10543472.html PIELEGNACJA - Sanoflore Emulsja na niedoskonalosci - uzyta 3 razy na nos. Wazna do 12/2013. - Sampar Masque Gomme de Nuit Sampar - kosmetyk nalezy do wspollokatorki. Maska zostala uzyta 2 razy na brode. Wspollokatorka "przesiadla sie" na leczenie dermatologicznie, wiec chcialaby sie pozbyc kosmetyku. . Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-06-30 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
.
LAKIERY - Nails inc - Notting Hill Gate. Uzyty raz. Korek ozdobiony został okrągłymi kryształkami Swarovski (wyglada tak). - Nails inc -St. Pancras - pomalowany jeden pazur testowo. - Chanel Peridot - uzyty dwa razy - Chanel Pulsion - uzyty dwa razy (mala ryska na szkle). - China Glaze - Ring in The Red, uzyty raz. - nie ma - China Glaze - Re-fresh Mint, uzyty raz. - Orly - Mirror Mirror. Uzyty dwa razy. - Essie Bazooka - uzyty raz. - OPI - Fiercely Fiona, uzyty dwa razy. - Pupa - odcien 700, uzyty raz. - OPI, French Quarter for Your Thought - uzyty raz na co drugi pazur. Miniatura. ------------------------------------------------------------------------ Te lakiery wymienie jako calosc (ewentualnie dodam do wiekszej wymianki wybrana sztuke): - odzywka Sally Hansen Triple Strong -zostalo ponad 60%, - Nail Tek II - zostalo okolo 40%, - pekacz Barry M - czarny, uzyty raz testowo, - Bell Glam Wear odcien 410, uzyty raz. - Bell Glam Wear - odcien 511, uzyty raz na paznokiec. - Bell Glam Wear - odcien 707, uzyty raz. - Catrice - 580 Blues Brother Vol. II, uzyty raz. - Inglot - 874, nie pamietam ile razy uzyty ( ubytek to 2-3 mm od gornej krawedzi), - Seche Vite - zostalo okolo 40%. Miniaturka. . Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-06-30 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za bronzer GUERLAIN?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() czy znajdziesz coś w moich wątkach za: - Chanel Pulsion - uzyty dwa razy (mala ryska na szkle)?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sanoflore Emulsja na niedoskonalosci cos u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład estee lauder i krem sanoflore ?
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- coś u mnie za podkład estee lauder i krem sanoflore?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz coś u mnie za któryś z błyszczyków: - Blyszczyk Jalousie Chanel - uzyty kilka razy. Jest kartonik. Tegoroczna kolekcja. - Chanel Rouge Allure Extrait De Gloss - Imaginaire, uzyty ze trzy razy. ? ![]() poza wątkiem mam nową szminkę IsaDora Soft Touch Lipstick w kolorze nr 50 Wine Gold - widziałam, że poszukujesz szminek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
Konto usunięte
|
Nic, dziekuje.
Cytat:
Zainteresowala mnie ksiazka "New English File Elementary". ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- W pierwszym poscie napisalam, ze szukam tylko produktow z gornej polki. U Ciebie takich nie znalazlam. Jesli przeoczylam to prosze o nakierowanie. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-07-01 o 10:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś za szczotkę do włosów?
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Czy Twój wpis w tamtym wątku oznaczał, że a) chciałabyś tego revi ode mnie, ale byś go używała do brwi, czy b) chciałabyś, gdyby to była wersja do brwi??? Sorki, ale nie do końca zrozumiałam i teraz nie wiem, czy to była propozycja (wersja a) czy tylko taka uwaga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Odpisalam u Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ok, no to Sanoflore Emulsja na niedoskonalosci za "New English File Elementary". pw?
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Podoba mi się u Ciebie: - Chanel - Rose Ecrin, uzyty 3 razy, nie widac ubytku. Dam znać niebawem jak z pudrem Jurlique, bo jest we wstępnych negocjacjach, ale nie wiadomo jak wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
- Chanel - Rose Ecrin, uzyty 3 razy, nie widac ubytku.
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Incę lub to różowe pudrowe cudeńko Chanel Brompton Road
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.