|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pobyt na polu namiotowym
Cześć
w te wakacje planuję wyjechać z kolegą, ale mamy mały budżet i on zaproponował spanie na polu namiotowym. Nigdy w życiu nie spałam w namiocie więc mam kilka pytań do tych, które coś o tym wiedzą pewnie banalne, ale naprawdę nie mam o tym pojęcia. Czy trzeba tak codziennie się pakować, zwijać namiot i potem łazić z tym wszędzie, czy może pola namiotowe są strzeżone? Albo można zostawić gdzieś rzeczy? (Bo jednak zwiedzanie miasta będąc obładowanym nie będzie zbyt przyjemne..) Jak wyglądają prysznice i ubikacje? Płaci się za to? To chyba tyle, jeśli coś mi się przypomni to dam znać. Pomóżcie
|
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Pobyt na polu namiotowym
Można zostawić rzeczy na polu namiotowym, ale trzeba dobrze namiot zabezpieczyć, najlepiej rozbić się gdzieś na widoku
cenniejsze rzeczy zabierać ze sobą prysznice to zależy od pola namiotowego, raz są w cenie na innym trzeba dopłacić, zależy co wybierzecie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pobyt na polu namiotowym
a gdzie na to pole namiotowe konkretnie jedziecie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.

w te wakacje planuję wyjechać z kolegą, ale mamy mały budżet i on zaproponował spanie na polu namiotowym. Nigdy w życiu nie spałam w namiocie więc mam kilka pytań do tych, które coś o tym wiedzą
pewnie banalne, ale naprawdę nie mam o tym pojęcia. 

cenniejsze rzeczy zabierać ze sobą